Foto dani mladih

Uskoro se zatvaraju prijave za najveću regionalnu fotografsku avanturu

Prijave na Foto dane mladih

Pedeset mladih fotografa iz regije natjecat će se za titulu najboljeg u kategorijama turističke, reklamne i umjetničke fotografije. Prijave za Foto dane mladih traju do 20. lipnja.

Mladi i ambiciozni fotografi u dobi između 16 i 21 godina starosti, željni fotografske avanture i natjecateljskog duha, imaju priliku prijaviti se na 6. Foto dane mladih do 20. lipnja. Najpoznatiji regionalni festival fotografije, u organizaciji udruge za poticanje medijskog stvaralaštva i kulturne aktivnosti Izvan Fokusa, ove se godine održava u Karlovcu od 22. do 27. kolovoza 2016.

Sve što treba napraviti jest ispuniti brzu i jednostavnu online prijavu te odabrati i poslati vlastite fotografije. Njima će fotografi osigurati svoje mjesto među 50 odabranih natjecatelja.

Mladi fotografi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore natjecat će se za titulu najboljeg u kategorijama turističke, reklamne i umjetničke fotografije. Sastavni su dio manifestacije izložbe fotografija diljem Hrvatske radionice, predavanja te atraktivni filmski i glazbeni sadržaj u festivalskom dijelu programa. Dugim će se natječajem birati modeli koji će sudionicima pomoći u snimanju vrhunskih fotografija.

Natjecatelji će imati priliku družiti se sa sudionicima iz cijele regije, učiti od najboljih gostiju fotografa te uživati u bogatom sadržaju festivala. Očekuju ih mnogobrojne izložbe, koncerti, predavanja, radionice i filmska večer.

 Foto dani mladih najbolji su potez koji sam napravila kao mlada fotografkinja. Pomogli su mi da stvorim mrežu ljudi od kojih uvijek mogu nešto naučiti, ali i mrežu prijatelja. – rekla je Mirna Marić, fotografkinja koja je na manifestaciji sudjelovala dva puta.

Komentari na članak

Vezani članci

Stipendije

Babson College

Studirajte na prestižnom sveučilištu poduzetništva u Americi

Kronospan zaklada iz Rumunjske omogućuje četverogodišnje studiranje preddiplomskog studija u Americi. Rok za prijavu je 12. rujna.

Tečaj plesa

Studentska zabava

Posljednji trenuci za prijavu na besplatan tečaj plesa za osječke studente

Tečaj je besplatan za sve osječke studente koji žele usavršiti svoje plesne korake i okušati se u plesanju valcera, tanga, sambe, salse, kao i mnogih drugih plesova iz svih krajeva svijeta.

Kineska slova

Ekonomski fakultet Rijeka

U tijeku prijave na besplatni tečaj kineskog jezika u Rijeci

Ako ste se ikada pitali kako bi bilo govoriti jezikom jedne od najmnogoljudnijih zemalja svijeta, sada imate izvanrednu priliku učiniti upravo to! Uskoro kreće besplatan tečaj kineskog, koji će vam omogućiti upoznavanje s osnovama jezika kojim govori čak petina svjetskog stanovništva, a usput ćete naučiti nešto o bogatoj kulturi i fascinantnoj povijesti moćne kineske civilizacije.

Split

UniSport prvenstva

Sveučilište u Splitu organizira sportska natjecanja tijekom lipnja

Ekipe mogu sačinjavati studenti s različitih fakulteta. Prijave su otvorene do 13. lipnja.

Talijansko Sveučilište

Studij u Italiji

Stipendije za buduće pravnike

Talijansko Sveučilište Bocconi nudi stipendije za sve studente pravnog usmjerenja koji nisu nikada studirali u toj zemlji.