Prirodan do bola

Što je oduševilo youtubersku zvijezdu? Samo „nečural”!

Lay Z

„Ništa cuga, ništa kola, frende, ništa stara škola; samo ananas i limun; samo prirodno do bola.”

Popularni youtuber Lay Z našao se u potpuno novoj ulozi. Snimio je raskošan videospot u kojem pjeva o – voću:

– Ništa cuga, ništa kola, frende, ništa stara škola; samo ananas i limun; samo prirodno do bola.

Riječ je o novom proizvodu koji se zove Natural AF, a nedavno se pojavio na domaćem tržištu. Radi se o blago gaziranom bezalkoholnom napitku od 100% prirodnih sastojaka – bez umjetih aroma, bojila i sladila, ali i bez konzervansa! Natural AF dostupan je u dva okusa: limun i ananas. Lay Z kaže da je probao oba okusa i oduševljen je:

– Natural AF je odličan i cool baš kao i video koji smo snimili. Ovo mi je bilo genijalno iskustvo: vrhunska produkcija, raskošna scenografija i odlična trap stvar koji sam otpjevao dobitna su kombinacija za video koji će, vjerujem, skupiti puno puno lajkova i pregleda.

Pogledajte cijeli video:

Bezalkoholna pića postaju sve popularnija, i to posebno kod mlađih generacija. U kombinaciji s drugim trendom – okretanju zdravijem, kvalitetnijem načinu života, mladi drukčije biraju čime će se osvježiti nakon, primjerice, trčanja, bicikliranja ili teretane. Uz to, skoro dvije trećine njih izbjegava šećer, ali i umjetne zaslađivače te ona jače gazirana pića. Istraživanja pokazuju i da paze što jedu i piju, a gotovo 50% njih tvrdi da čitaju etikete s popisom sastojaka na proizvodima.  

Promjene u ukusima i navikama novih potrošača te briga o vlastitom tijelu otvorili su prostor zdravijim i daleko prirodnijim alternativama, a Natural AF jedna je od njih.

Komentari na članak

Vezani članci

knjiga

Prevladavanje dosade

Što raditi kada dođu kišni ljetni dani

Taman ste se ponadali nekoj rupi između ispitnih rokova ili čak nekim slobodnim danima na poslu koje ćete iskoristiti na plaži uz more, jezero ili u dobrom društvu svojih prijatelja negdje u prirodi. Na vaše veliko razočaranje došlo nam je pomalo neodlučno i promjenljivo ljeto s velikim brojem kišnih dana. Lagano vam ponestaje ideja kako da se zabavite usprkos takvim uvjetima, a ne da vam se više ležati i dangubiti po cijele dane? U tom slučaju donosimo vam nekoliko genijalnih ideja kako se zabaviti i kako kvalitetno iskoristit vrijeme bez obzira na nedostatak sunca i vitamina D!

Prijateljstvo, Pexels

Najbolji glazbeni festivali

Upoznaj i posjeti najpopularnije glazbene festivale u Hrvatskoj

U nedostatku ideja što zabavno raditi ovoga ljeta, donosimo ti sažetak svih najpopularnijih glazbenih festivala koji će se odvijati ovoga ljeta na našoj obali, ali i u srcu Zagreba.

Reebokice

„Always Classic” kampanja

Club C Montana Cans, najnovije Reebok tenisice, idealan proljetni izbor!

Pozivajući na suradnju renomirane kreativce, grafitere Sany i Felipea Pantonea, koji bez ograničenja izražavaju svoju osobnost te njemačke stručnjake za boje iz tvrtke Montana Cans, Reebok kampanjom „Always Classic” predstavlja novu siluetu Club C Montana Cans.

#MojOblikŽivota

Uz unlimited weekend internet opcije do viralnog sadržaja

A1 Hrvatska nagrađuje svoje najkreativnije korisnike

A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje, za što ih novčano nagrađuje. A poklanja i neograničeni internetski promet tijekom vikenda.

Knjige Ekonomija i Makroekonomija

Edukacijski materijali

Posebna ponuda literature za studente ekonomskih usmjerenja

U susret ispitnim rokovima Samuelsonova „Ekonomija” te „Makroenomija” Pindycka i Rubinfelda naći će se na policama svih studenata ekonomije jer u tijeku je posebna ponuda za kupnju njihova kompleta.