Uhvatila te glad?

Pohađanje Foodiversityja nipošto se ne smije propustiti!

Foodiversity

Osim što svojim konceptom izravno bogato nagrađuje 16 studenata, Foodiversity već neko vrijeme nagrađuje i brojne druge studente gdje god se pojavi – a pojavljivao se kontinuirano krajem listopada i u studenom na sjecištima studentskih puteva.

Moderni, ubrzani način života mnogima ne ostavlja dovoljno vremena za kuhanje, a ako se radi o studentima, vrijeme nije jedini sprječavajući segment. Oni, naime, u studentskim domovima ni nemaju adekvatne uvjete za pripremu hrane, a ako žive u stanovima, rascjepkanost predavanja i jurnjava od faksa do posla uz nekoliko usputnih stanica, ubijaju im i volju za boravkom pored štednjaka. Tu uskače Pauza.hr, prava gastronomska riznica bogata raznovrsnim obrocima. Objedinjuje ponudu brojnih restorana s dostavom, s vrhunskim ocjenama i najvažnije – s cijenama prihvatljivima studentskom budžetu.

Osim što Pauza.hr uz tek pokoji klik ispunjava osnovnu potrebu svih za hranjenjem, studente lišava poprilično iritirajućeg čekanja reda u menzi, ali i tugovanja nad obrocima loše kvalitete o kojima studentska populacija često bruji.

Korak dalje – Foodiversity

Pauza.hr nije samo doskočila problemu neukusnog ručka u menzi – napravila je korak dalje pokretanjem jedinstvene nagradne igre pod nazivom Foodiversity Naime, naručivanjem hrane (uz koju sigurno nitko neće ostati gladan) na ovome servisu sve do kraja godine, studenti ostvaruju mogućnost osvajanja vrijednih nagrada – prva nagrada iznosi 15 000 kuna, druga se dodjeljuje dvjema osobama i donosi im 100 obroka od 40 kuna, treću s 10 obroka po 40 kuna osvaja 10 studenata i, na koncu, troje studenata dobiva četvrtu nagradu, odnosno bogati poklon-paket.

U izvlačenje za nagrade automatski ulaze svi koji prilikom narudžbe unesu kod MOJAPAUZA, a dodatnim narudžbama dodatno si povećavaju šanse za osvajanje istih.

Par tisuća koraka dalje

Ako ste bili na Sveučilišnoj brucošijadi u zagrebačkom Studentskom centru održanoj krajem listopada, točno znate o čemu pričamo. Ondje je za ekipu od preko 3000 studenata Pauza.hr na štandu dijelila hranu – za glad nije bilo mjesta.

Navedeno pokazuje da, kao što Pauza.hr nije tek web-servis sa stotinama restorana, tisućama zadovoljnih kupaca i stotinama tisuća narudžbi, ni spomenuta nagradna igra nije tek jedna u nizu nagradnih igara. Osim što svojim konceptom izravno bogato nagrađuje 16 studenata, Foodiversity već neko vrijeme nagrađuje i brojne druge studente gdje god se pojavi – a pojavljuje se kontinuirano na sjecištima studentskih puteva. Malo tko nije uočio štandove u zagrebačkom SC-u i na splitskom Kampusu ili porazgovarao s promotorima na riječkom Kampusu, pored Ekonomskog i Pomorskog fakulteta, ispred osječkog SC-a, na Kampusu, kod Ekonomskog ili Pravnog fakulta.

Naime, Foodiversity eventi u studenom su se tijekom tri dana simultano održavali u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci, najvećim hrvatskim sveučilišnim gradovima. Njegovi su se predstavnici ozbiljno pobrinuli da informiraju studente o prilikama koje su im pružene kako im vrijedne nagrade ne bi prošle mimo radara. A čak su i tijekom informiranja štošta osvojili – na svim događajima i u svim gradovima mogli su igrati strugalice i svaka je bila dobitna. Svi su sudionici tako otišli doma s Foodiversity ruksakom (notesom, olovkom, pop socketom), s kuponom za sljedeću narudžbu ili pak s kino-ulaznicama.

Pridodamo li navedenom još i činjenicu da je sponzorirao projekt Ekonomske klinike Kino na EFZG-u, definitivno možemo zaključiti tri stvari: Foodiversityju su studenti doista važni, Foodiversity uspijeva obradovati svakog studenta, pohađanje Foodiversityja nipošto se ne smije propustiti!

Pojedi, stoga, i ti nešto fino!

Komentari na članak

Vezani članci

Zaklada Ana Rukavina

Zaklada Ana Rukavina

54 studenta Medicinskog fakulteta u Zagrebu upisala se u Registar

Tijekom devet uspješnih godina rada, Zaklada je uz pomoć brojnih građana povećala broj potencijalnih darivatelja s početnih 150 na današnjih 51 042 potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

5 zdravih namjernica koje će vam stvoriti zdrave prehrambene navike

Zdrava hrana

Pet zdravih grickalica za tulume u studentskim sobama

Kako bismo vam pomogli u razvijanju zdravih prehrambenih navika, donosimo popis pet izvrsnih namirnica i grickalica, koje će vam pomoći u održanju optimalne tjelesne težine.

Savjeti

Super savjeti pomoću kojih nećete gladovati za vrijeme dijete

Uz ove savjete jest ćete više i mršaviti

Jednom kada svoje tijelo naviknete na unos zdravih namirnica, moći ćete ih jesti u izobilju, ne osjećati glad, a na svome tijelu vidjet ćete toliko željene rezultate.

hrana

Čudno, odvratno ili ukusno?

Najčudnija hrana koju možete probati

Jedna od prednosti istraživanja novih kultura svakako je upoznavanje jedinstvenih načina prehranjivanja. Donosimo vam najčudniju hranu koja se konzumira diljem svijeta.

Izvor: Pixabay, Mobitel

Vrijedna pomagala

Četiri aplikacije za korisnije vrijeme uz mobitel

Svakome se od vas barem nekoliko puta u životu dogodilo da vam roditelji i prijatelji prigovaraju jer uvijek imate mobitel uz sebe. Vrijeme je da svoj način života opravdate!