Nekonvencionalno rješenje za stres

Pobijedite u borbi protiv stresa

Stres

Stres soba jedna je od novih ideja za borbu protiv stresa koja zbog sve većeg interesa javnosti dobiva na važnosti.

Velik broj ljudi svakodnevno se suočava sa stresom i ponekad im treba ispušni ventil. Upravo je stres bio početak ove poslovne ideje. Naime, zahvaljujući tvrtci Anger Room™ LLC možete rezervirati sobu, dekoriranu prema vašim željama, te alatom po izboru razbiti sve predmete u njoj.

Sobu možete za 40-ak dolara unajmiti na deset minuta te čitavu uništiti. Unutra vas čeka savršeno namještena prostorija te odabir "alata" za uništavanje po volji.

Stav ove tvrtke je kako ovakve sobe pomažu ljudima da se otarase stresa na najprirodniji mogući način, i bez osude javnosti. Kako zaključuju, nekada je osloboditi se stresa razbijanjem predmeta u jednoj od njihovih soba bolja opcija od odlaska psihijatru. 

Prostorije ovakvoga tipa zasad postoje samo u SAD-u, ali zbog sve većega interesa javnosti uskoro bi se mogle pojaviti i u Europi. 

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Mentalno zdravlje

Kako zadržati optimizam, motivaciju i mentalnu snagu kada vam se čini da je sve pošlo po krivu

Što učiniti kada osjećate da vam se vlastiti život potpuno oteo kontroli? Pročitajte naše savjete.

Sjeverna Koreja

Turiste zovu preko zatvorenih granica

Zanimljiva provokacija Sjeverne Koreje

Turiste prijeći jedino zabrana ulaska u zemlju koju je Sjeverna Koreja nametnula kao dio prevencije širenja ebole. U slučajevima ulaska u zemlju u karanteni se može provesti i do tri tjedna.

Naslovna

Priča o životu s rijetkom bolesti

„Važno je naći stvari koje te vesele u životu i odlučiti da bolest nije kočnica”

U SAD-u je mjesec travanj proglašen mjesecom svjesnosti o Anderson-Fabryjevoj bolesti. Tom prilikom donosimo priču studentice koja je preživjela moždani udar te otkrila da boluje od te rijetke bolesti koju dijeli sa samo još petnaestak osoba u Hrvatskoj.

Američka zastava

Raznolik spektar znanstvenih disciplina

Prilika za stipendiju u Sjedinjenim Američkim Državama

Sveučilište DePauw iz Indijane nudi studentima s naših prostora izuzetnu priliku za osvajanje stipendije za proučavanje brojnih grana znanosti zajedno s više od 2000 drugih međunarodnih studenata.

NSA

Klupko koje se polako razmotava

NSA "špijunirala" i u Španjolskoj?

Španjolski mediji objavili su informaciju kako je američka Nacionalna sigurnosna agencija (NSA) nadgledala više od šezdeset milijuna razgovora španjolskih građana te je španjolska vlast zatražila objašnjenje od SAD-a.