PONOVNO OKUPLJANJE

Plasirane nove informacije o okupljanju „Prijatelja”; provjerili smo o čemu je riječ

Prijatelji

Ugovor je, navodno, već potpisan s Warner Brosom, a iznos novca koji će glumcima biti isplaćen kreće se između 2.25 i 2.5 milijuna dolara, dok će cijeli projekt koštati otprilike 20 milijuna dolara.

Vijest koja je odjeknula brzinom svjetlosti među svjetskim medijima jest da Prijatelji, točnije Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry i Matt LeBlanc postižu finalne dogovore oko snimanja jednosatnog specijala koji neće biti nikakav nastavak ili sažetak svih deset sezona, nego intervju. Također, govori se da će jednosatni retrospektivni intervju voditi poznata američka voditeljica Ellen DeGeneres.


Vezano: Šestorka iz kultnih „Prijatelja“ ponovno bi se trebala vratiti na male ekrane


Ugovor je, navodno, već potpisan s Warner Brosom, a iznos novca koji će glumcima biti isplaćen kreće se između 2.25 i 2.5 milijuna dolara, dok će cijeli projekt koštati otprilike 20 milijuna dolara. Vrlo je dobro poznata činjenica da glumci i dandanas zarađuju velike svote novca od emitiranja serije diljem svijeta.

Ovo je, nažalost, još uvijek nagađanje raznih američkih medija te svi s nestrpljenjem čekaju službenu potvrdu glumaca ili tvrtke s kojom potpisuju ugovor.

Komentari na članak

Vezani članci

Vikinška opsada Pariza

Na današnji dan

VIDEO: Vikinška opsada Pariza

Na današnji dan, 28. ožujka 845. godine, za vrijeme Uskrsa, Vikinzi su pod vodstvom Ragnara Lodbroka opljačkali i okupirali Pariz.

Prijatelji

Ponovno okupljanje omiljene glumačke postave

Ekipa serije „Prijatelji“ u veljači ponovno na okupu

Čitava glumačka postava „Prijatelja“ okupit će se ove veljače na svojoj nekadašnjoj televizijskoj mreži NBC, kako bi odali počast redatelju Jamesu Burrowsu.

Smogovci

Na današnji dan

Izdvajamo najzanimljivije o Smogovcima i autoru Hrvoju Hitrecu povodom njegova rođendana

Avanture Smogovaca u pet je knjiga opisao književnik Hrvoje Hitrec, ali osim romana on je i autor scenarija za seriju. Povodom njegova 76. rođendana donosimo brojne zanimljive informacije o njegovu životu i spomenutim knjigama odnosno seriji.

Beverly Hills

Na današnji dan

Emitirana prva epizoda kultne teen serije „Beverly Hills, 90210”

Kultna tinejdžerska serija „Beverly Hills, 90210” danas slavi svoj 28. rođendan.

One Tree Hill 1

Zanimljivi detalji o seriji i glumcima

15 detalja koje niste znali o „One Tree Hillu"

Sjećate li se Lucasa, Nathana, Haley, Peyton i Brooke? Ako je odgovor potvrdan, pogledajte listu stvari koje možda niste znali o njima i o popularnoj seriji.