Rijeka Tattoo Expo

Ovogodišnja riječka tattoo-konvencija humanitarnog je karaktera

Rijeka Tattoo Expo

6. Rijeka Tattoo Expo održat će se od 25. do 27. studenog 2016. godine u Sportskoj dvorani u Kostreni. U sklopu događaja pokrenuta je akcija za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.

Nakon izuzetno uspješne prošlogodišnje riječke tattoo-konvencije, ove godine na njoj će sudjelovati čak 65 tattoo-artista iz dvanaest europskih zemalja. Šesto izdanje održat će se u Sportskoj dvorani u Kostreni. Rijeka Tattoo Expo međunarodni je događaj nastao po uzoru na velike tattoo-konvencije europskih metropola. Ujedno je prva hrvatska tattoo-konvencija, koja je s održavanjem započela 2010. godine sa svega deset sudionika.

Ove godine će kroz tri dana, od 25. do 27. studenog, posjetitelji imati priliku uživati u radovima domaćih i inozemnih tattoo-artista koji će se natjecati u brojnim kategorijama; black & gray, color, small tattoo, realistic i slično.  

Foto: Saša Lončarić

Kao i svake godine do sada, osim natjecateljskog dijela Rijeka Tattoo Expo nudi i zabavni program. Ples na svili, pole dance, capoeira show, bendovi, DJ, pin-up show samo su dio bogatog programa konvencije. Uz to, na događaju sudjeluju i brojni umjetnici i umjetnice s područja riječkog prstena čiji će se radovi (torbe, nakit, suveniri) moći i kupiti.

6. Rijeka Tattoo Expo humanitarnog je karaktera. U suradnji s Općinom Kostrena i Odborom za socijalnu i zdravstvenu skrb pokrenut će se akcija za pomoć dvjema obiteljima s područja Kostrene koje imaju djecu s poteškoćama u razvoju.

Sve informacije o događaju možete pronaći na internetskoj stranici Rijeka Tattoo Expo, a novosti pratite na Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Humanitarna biciklijada: „Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači!"

Opremanje senzorne sobe

Humanitarna biciklijada: „Zapedaliraj za Centar Juraj Bonači!”

Senzorna soba posebno je opremljena soba koja se koristi u terapiji djece s raznim teškoćama, a za njenu je kupnju potrebno 130 000 kuna koje će se prikupljati humanitarnom biciklijadom.

Ljudi na plaži

Humanitarna akcija: Iznajmljivači sa srcem

Vlasnici apartmana na moru nude besplatan smještaj djeci s teškoćama u razvoju

Iznajmljivači sa srcem, u jeku rezervacija za sezonu koja je već počela, okupili su se u Facebook grupi koja besplatno nudi apartmane na raspolaganje obiteljima s djecom s teškoćama.

Jacques i tamburaši u Lisinskom

Uspješna humanitarna akcija

Hrvatska pokazala veliko srce u misiji Udruge Ljubav na djelu

Hladne zimske dane ovi hrabri mališani dočekat će u obnovljenim stanovima, na taj smo im način barem malo olakšali teške dane liječenja.

Mladi protiv gladi

Udruga Mladi protiv gladi

INTERVJU: Mladi Vinkovčani pokazali veliko srce, svakodnevno pomažu siromašnim građanima

Ispunjenost, svjesnost, humanost, ljubav, sreća i nada, riječi su kojima mladi Vinkovčani opisuju svoje volontersko iskustvo u udruzi Mladi protiv gladi.

Wings for Life World Run

Humanitarni projekt Wings for Life

„Dvije stvari koje okupljaju najveći broj studenata su humanitarne akcije i sport“

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci odlučio se uključiti u veliki humanitarni projekt - globalnu utrku Wings for Life World Run. Utrka se ove godine trči po četvrti put, a cilj je prikupljanje sredstava za fond za liječenje amiotrofične lateralne skleroze.