Rijeka Tattoo Expo

Ovogodišnja riječka tattoo-konvencija humanitarnog je karaktera

Rijeka Tattoo Expo

6. Rijeka Tattoo Expo održat će se od 25. do 27. studenog 2016. godine u Sportskoj dvorani u Kostreni. U sklopu događaja pokrenuta je akcija za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.

Nakon izuzetno uspješne prošlogodišnje riječke tattoo-konvencije, ove godine na njoj će sudjelovati čak 65 tattoo-artista iz dvanaest europskih zemalja. Šesto izdanje održat će se u Sportskoj dvorani u Kostreni. Rijeka Tattoo Expo međunarodni je događaj nastao po uzoru na velike tattoo-konvencije europskih metropola. Ujedno je prva hrvatska tattoo-konvencija, koja je s održavanjem započela 2010. godine sa svega deset sudionika.

Ove godine će kroz tri dana, od 25. do 27. studenog, posjetitelji imati priliku uživati u radovima domaćih i inozemnih tattoo-artista koji će se natjecati u brojnim kategorijama; black & gray, color, small tattoo, realistic i slično.  

Foto: Saša Lončarić

Kao i svake godine do sada, osim natjecateljskog dijela Rijeka Tattoo Expo nudi i zabavni program. Ples na svili, pole dance, capoeira show, bendovi, DJ, pin-up show samo su dio bogatog programa konvencije. Uz to, na događaju sudjeluju i brojni umjetnici i umjetnice s područja riječkog prstena čiji će se radovi (torbe, nakit, suveniri) moći i kupiti.

6. Rijeka Tattoo Expo humanitarnog je karaktera. U suradnji s Općinom Kostrena i Odborom za socijalnu i zdravstvenu skrb pokrenut će se akcija za pomoć dvjema obiteljima s područja Kostrene koje imaju djecu s poteškoćama u razvoju.

Sve informacije o događaju možete pronaći na internetskoj stranici Rijeka Tattoo Expo, a novosti pratite na Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Tetovaža: Alisa u zemlji čudesa,

Prekrasne tetovaže inspirirane književnim djelima

FOTO: Tetovaže koje će oduševiti svakog istinskog ljubitelja književnosti

Pogledajte nevjerojatne tetovaže inspirirane poznatim književnim djelima.

Humanitarna akcija u Mostaru

Sveučilište u Mostaru

Mostarski studenti u organizaciji humanitarne akcije za Bosnu

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru pokrenuo je veliku humanitarnu akciju kojoj je u cilj skupiti potrebna sredstva za osobe pogođene poplavama.

Kasnonoćno učenje

„Korak u život”

Stipendiranje nove generacije studenata bez roditeljske skrbi

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi završava srednju školu, ali nema mogućnosti za buduće fakultetsko obrazovanje. Stoga Rotary klub Zagreb Kaptol kroz akciju „Korak u život” stipendira novu generaciju.

Pavo Hađija - humanitarna akcija

„Svi za Pava”

Humanitarna akcija za studenta iz Dubrovnika

„SVI ZA PAVA” naziv je velike humanitarne akcije za studenta Pava Hađiju, koji je teško stradao u prometnoj nesreći u Dubrovniku.

Humanitarna akcija klapa Fjabula

Humanitarna akcija Udruge studenata grada Splita

Klapa Fjabula pjeva u Roku za pomoć djeci

Ulaz u klub potpuno je besplatan, a umjesto ulaznica skupljaju se donacije.