Rijeka Tattoo Expo

Ovogodišnja riječka tattoo-konvencija humanitarnog je karaktera

Rijeka Tattoo Expo

6. Rijeka Tattoo Expo održat će se od 25. do 27. studenog 2016. godine u Sportskoj dvorani u Kostreni. U sklopu događaja pokrenuta je akcija za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.

Nakon izuzetno uspješne prošlogodišnje riječke tattoo-konvencije, ove godine na njoj će sudjelovati čak 65 tattoo-artista iz dvanaest europskih zemalja. Šesto izdanje održat će se u Sportskoj dvorani u Kostreni. Rijeka Tattoo Expo međunarodni je događaj nastao po uzoru na velike tattoo-konvencije europskih metropola. Ujedno je prva hrvatska tattoo-konvencija, koja je s održavanjem započela 2010. godine sa svega deset sudionika.

Ove godine će kroz tri dana, od 25. do 27. studenog, posjetitelji imati priliku uživati u radovima domaćih i inozemnih tattoo-artista koji će se natjecati u brojnim kategorijama; black & gray, color, small tattoo, realistic i slično.  

Foto: Saša Lončarić

Kao i svake godine do sada, osim natjecateljskog dijela Rijeka Tattoo Expo nudi i zabavni program. Ples na svili, pole dance, capoeira show, bendovi, DJ, pin-up show samo su dio bogatog programa konvencije. Uz to, na događaju sudjeluju i brojni umjetnici i umjetnice s područja riječkog prstena čiji će se radovi (torbe, nakit, suveniri) moći i kupiti.

6. Rijeka Tattoo Expo humanitarnog je karaktera. U suradnji s Općinom Kostrena i Odborom za socijalnu i zdravstvenu skrb pokrenut će se akcija za pomoć dvjema obiteljima s područja Kostrene koje imaju djecu s poteškoćama u razvoju.

Sve informacije o događaju možete pronaći na internetskoj stranici Rijeka Tattoo Expo, a novosti pratite na Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Humanitarni božićni sajam na Hrvatskim studijima

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu

FOTO: Kuhano vino, kolači i čestitke na humanitarnom božićnom sajmu USKN Komune

Deveti humanitarni božićni sajam održan je od 14. do 16. prosinca na kampusu Borongaj. Posjećenost je odgovarala velikom uloženom trudu, a svi prilozi namijenjeni su dvama kolegama.

Klub Šibenčana

Više od studentske zabave

Šibenski studenti "feštaju", ali i skupljaju humanitarnu pomoć za djevojčicu Evu

Od 14 sati pa nadalje, u podrumu će posjetitelji moći pratiti teniske mečeve u sklopu prvog dana finala Davis Cupa, dok će istovremeno u klupskoj kuhinji ‘Dr. B.’ kuhati gulaš. Porcijama će častiti Klub od 19 sati, a svi koji žele moći će u kutiju na šanku donirati novac.

SUS XI

Doprinesite akciji!

FOTO: Humanitarna akcija za Slavoniju nastavlja se; što donirati, što ne?

Što je hitno potrebno donirati, čega više ne treba, koje su se tvrtke pridružile humanitarnoj akciji i na kojim mjestima donirati? Slavonska udruga studenata istaknula je nekoliko stvari!

Predstava "Svastike"

Humanitarna akcija

Mladi ratom bez pušaka i „Svastikom“ pomažu mladima

„Mladi mladima“ naziv je humanitarne akcije koju provodi Forum mladih. Izvedbom predstave „Svastike“ 2. prosinca prikupljaju novac za sarajevsku nezbrinutu dječicu.

Akcija darovanja krvi

Studenti Medicine u humanitarnoj akciji

Splitski studenti pridružili se akciji dobrovoljnog darivanja krvi, prikupljeno 48 doza!

Bez obzira na sezonu gripe, trajanje ispitnih rokova i loše vrijeme, akcija se pokazala uspješnom.