Rijeka Tattoo Expo

Ovogodišnja riječka tattoo-konvencija humanitarnog je karaktera

Rijeka Tattoo Expo

6. Rijeka Tattoo Expo održat će se od 25. do 27. studenog 2016. godine u Sportskoj dvorani u Kostreni. U sklopu događaja pokrenuta je akcija za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.

Nakon izuzetno uspješne prošlogodišnje riječke tattoo-konvencije, ove godine na njoj će sudjelovati čak 65 tattoo-artista iz dvanaest europskih zemalja. Šesto izdanje održat će se u Sportskoj dvorani u Kostreni. Rijeka Tattoo Expo međunarodni je događaj nastao po uzoru na velike tattoo-konvencije europskih metropola. Ujedno je prva hrvatska tattoo-konvencija, koja je s održavanjem započela 2010. godine sa svega deset sudionika.

Ove godine će kroz tri dana, od 25. do 27. studenog, posjetitelji imati priliku uživati u radovima domaćih i inozemnih tattoo-artista koji će se natjecati u brojnim kategorijama; black & gray, color, small tattoo, realistic i slično.  

Foto: Saša Lončarić

Kao i svake godine do sada, osim natjecateljskog dijela Rijeka Tattoo Expo nudi i zabavni program. Ples na svili, pole dance, capoeira show, bendovi, DJ, pin-up show samo su dio bogatog programa konvencije. Uz to, na događaju sudjeluju i brojni umjetnici i umjetnice s područja riječkog prstena čiji će se radovi (torbe, nakit, suveniri) moći i kupiti.

6. Rijeka Tattoo Expo humanitarnog je karaktera. U suradnji s Općinom Kostrena i Odborom za socijalnu i zdravstvenu skrb pokrenut će se akcija za pomoć dvjema obiteljima s područja Kostrene koje imaju djecu s poteškoćama u razvoju.

Sve informacije o događaju možete pronaći na internetskoj stranici Rijeka Tattoo Expo, a novosti pratite na Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti Splita za Slavoniju

Prikupljanje pomoći u Splitu

Humanitarna akcija „Studenti Splita za Slavoniju“

Akcija će se provesti u razdoblju od 20. do 23. svibnja 2014. u objektima Studentskog centra u Splitu na način da će studenti i zaposlenici kao i svi oni koji se žele odazvati ovoj humanoj akciji moći ostaviti u objekte SC-a.

SUS u posjeti obitelji Mijić

ZAVRŠENA HUMANITARNA AKCIJA SUS-a

Slavonski studenti posjetili i darivali obitelj iz Županje

Nakon uspješno odrađene humanitarne akcije, Slavonska udruga studenata je ovoj obitelji iz Slavonije pružila ono njima najpotrebnije, peć za grijanje, zamrzivač te hranu.

Dobrotvorna kuhača

Leo klub Tri kule

Dobrotvorna kuhača nahranila 600 gladnih

Leo klub Tri kule ove je nedjelje, uz pomoć brojnih volontera, organizirao humanitarnu akciju. Beskućnicima su podijelili više od 600 porcija graha.

Ana Rukavina

Darivanje uzoraka za tipizaciju

Studenti međimurskog Sveučilišta pokreću akciju ''Hrvatska volontira''

Studenti Međimurskog veleučilišta pozivaju sve svoje sugrađane na sudjelovanje u akciji darivanja koštanog tkiva.

Tulum veslač(ic)a

Tulum Veslačkog kluba Filozofskog fakulteta

Ne propustite papreni studentski „party“ i aukciju veslač(ic)a u KSET-u

Na tulumu možete iskusiti nešto papreno i neviđeno, kroz zezanciju upoznati nekog novog, „čagati", družiti se u odličnoj atmosferi i uz zabavu pomoći veslačkoj akademskoj zajednici.