Rijeka Tattoo Expo

Ovogodišnja riječka tattoo-konvencija humanitarnog je karaktera

Rijeka Tattoo Expo

6. Rijeka Tattoo Expo održat će se od 25. do 27. studenog 2016. godine u Sportskoj dvorani u Kostreni. U sklopu događaja pokrenuta je akcija za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju.

Nakon izuzetno uspješne prošlogodišnje riječke tattoo-konvencije, ove godine na njoj će sudjelovati čak 65 tattoo-artista iz dvanaest europskih zemalja. Šesto izdanje održat će se u Sportskoj dvorani u Kostreni. Rijeka Tattoo Expo međunarodni je događaj nastao po uzoru na velike tattoo-konvencije europskih metropola. Ujedno je prva hrvatska tattoo-konvencija, koja je s održavanjem započela 2010. godine sa svega deset sudionika.

Ove godine će kroz tri dana, od 25. do 27. studenog, posjetitelji imati priliku uživati u radovima domaćih i inozemnih tattoo-artista koji će se natjecati u brojnim kategorijama; black & gray, color, small tattoo, realistic i slično.  

Foto: Saša Lončarić

Kao i svake godine do sada, osim natjecateljskog dijela Rijeka Tattoo Expo nudi i zabavni program. Ples na svili, pole dance, capoeira show, bendovi, DJ, pin-up show samo su dio bogatog programa konvencije. Uz to, na događaju sudjeluju i brojni umjetnici i umjetnice s područja riječkog prstena čiji će se radovi (torbe, nakit, suveniri) moći i kupiti.

6. Rijeka Tattoo Expo humanitarnog je karaktera. U suradnji s Općinom Kostrena i Odborom za socijalnu i zdravstvenu skrb pokrenut će se akcija za pomoć dvjema obiteljima s područja Kostrene koje imaju djecu s poteškoćama u razvoju.

Sve informacije o događaju možete pronaći na internetskoj stranici Rijeka Tattoo Expo, a novosti pratite na Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Akcija „Pravnikovo srce“ Udruge Pravnik

Udruga Pravnik

Akcija „Pravnikovo srce“ za socijalno ugrožene obitelji i napuštene životinje

Udruga Pravnik – studentska udruga i časopis Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, od 14. do 18. prosinca provodi akciju za potrebite na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Studenti EFOS-a organizirali humanitarni malonogometni turnir za Lauru

Osječki studenti još su jednom pokazali da imaju veliko srce

Studenti EFOS-a organizirali humanitarni malonogometni turnir za Lauru

Skupina studenata s Ekonomskog fakulteta u Osijeku organizirala je humanitarni malonogometni turnir. Priključili su im se profesori i kolege s Pravnog fakulteta. Svi zajedno pokazali su da imaju veliko srce prikupljajući donacije za terapiju jedne djevojke.

Darivanje krvi

Studentski.hr, Academia i Hrvatski crveni križ pozivaju:

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi splitskih studenata

28. travnja u splitskom caffe-baru „Academia“ organizirat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi za sve splitske studente. Akciju združenim snagama organiziraju portal studentski.hr, caffe-bar „Academia“ i Hrvatski crveni križ.

čašice s kašom

Jednostavno rješenje za glad u svijetu

U sklopu humanitarne akcije podijeljeno milijardu obroka najsiromašnijoj djeci

Zbog siromaštva i gladi neki od njih ne idu u školu, rade, prose i čine što god je potrebno da prežive – i tako propuštaju priliku za obrazovanjem koje može biti njihov spas.

10 suptilinih Harry Potter tetovaža

Čarolija tetoviranja

FOTO: 10 suptilnih Harry Potter tetovaža

Kako iskazati svoju ljubav prema fikcijskim likovima, primjerice Harryju Potteru? Tetovažama! Donosimo deset najljepših tetovaža koje smo uspjeli naći na društvenim mrežama, a da na suptilan i jedinstven način ističu ljubav prema knjigama i filmu o omiljenom čarobnjaku.