Screen on the Green i FAK pozivaju

Opuštanje uz kvizove i filmove dok trava škaklja kroz bermude

Uživajte u kvizovima i filmovima dok vam trava škaklja bermude

Screen on the Green poznato je otvoreno kino koje svake godine prikazuje filmove u nekim od najljepših zagrebačkih parkova. Festival se održava šestu godinu zaredom te je ovog puta dodatno ojačan FAK-ovim kvizovima.

Tri nedjelje zaredom portal FAK u suradnji sa Screen on the Greenom održat će tri kviza na otvorenom, a sve ljubitelje super kvizova, dobrih filmova i općenito pijenja na travi poziva da se pridruže.

Screen on the Green poznato je otvoreno kino koje svake godine filmove prikazuje u nekim od najljepših zagrebačkih parkova. Festival filma i glazbe održava se šestu godinu zaredom, a ovoga je puta program dodatno ojačan.

Veliki filmski kviz održat će se 22. svibnja (Trg Francuske republike) i 5. lipnja (Maksimir), dok će Jarun 29. svibnja ugostiti KOZu, kviz općeg znanja. Sva tri počet će u 18.30 sati, a grupnu ulaznicu za svoju ekipu (minimalno dva i maksimalno četiri člana) možete kupiti po cijeni od simboličnih 60 kuna.

Da događaj bude podjednako bogat znanjem i nagradama, pobrinuli su se sponzori koje je ideja oborila s nogu. Da se znanje stvarno isplati, dokazat će nam HBO, Karlovačka pivovara, Restoran Pani, Nextbike, Blitz, Cinestar i Flashback tee&hoodie. Odjenut će vas, napiti, najesti i onda takve zadovoljne biciklom poslati u kino ili kući na Igru prijestolja!

Ulaznice možete kupiti na licu mjesta. FAK će imati svoj štand na kojem će simpatično osoblje odgovarati na sve razumne i manje razumne upite. Program će voditi portalov dugogodišnji partner, vrstan stand-up komičar Goran Vugrinec Goc, a svaki će trajati dva sata. Svoje ekipe možete prijaviti slanjem e-maila na info@fak.hr, SMS-om na 091 1179 329 ili prijavnicom.

Ponesite olovku i možda neku bilježnicu da vam služi kao podložak za ispunjavanje kviznog papira. Vidimo se na prvim FAK-ovim kvizovima na otvorenom, a nakon toga ćemo zajedno uživati u odličnim filmovima dok nas trava škaklja kroz bermude.

Komentari na članak

Vezani članci

Računalo, tablet, mobitel

„Magento2.0 NightClass”

Besplatne stručne radionice o programiranju za studente

„Magento2.0 NightClass” je set radionica namijenjen studentima. Kroz dva mjeseca imaju priliku proširiti svoja teoretska i praktična znanja o programiranju, a najbolje očekuju vrijedne nagrade.

Fakultet građevine, arhitekture i geodezije u Splitu

Pomoć beskućnicima

Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije pretvara se u humanitarno kino

Studentski zbor Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu organizira humanitarnu filmsku večer tijekom koje će se sakupljati pomoć za splitske beskućnike u obliku donacije hrane i higijenskih potrepština.

Dodijeljene nagrade za WebPoSt

Izrada web-stranica

Dubrovačkim studentima dodijeljene nagrade i pohvalnice za „WebPoSt”

Za izradu web-stranica na projektu „WebPoSt” nagrađeni su Marija Papac, Toni Matijić i Petra Asturić.

https://www.flickr.com/photos/30478819@N08/31638582878/in/photolist-95oXrA-d2SwE1-aaCd9r-dSTQ3C-95oY11-QcN1qf-aaF3jG-mjG3bj-DfJXB-76nQAs-d48mNs-8LaTSZ-7PsUYF-TeakqK-aaCdbe-6zKKSq-dekYu5-6PaQw6-aaF3e9-aaCdbB-aaF3f1-bQTQ8Z-7ZY1VS-krzysG-FDaNGZ-t36JSw-21tJRFQ-23zCU1P-7arKG6-EQ3K3E-aSSEgx-8rH5eZ-ef5H6V-7pYjBc-7q3eno-9boVMJ-25qTEZo-NSGdZS-P3XjC8-79nSHk

Za najuspješnije

Riječki Studentski zbor nagrađuje s ukupno 4000 kuna

U tijeku su prijave za tri nagrade Studentskog zbora Riječkog sveučilišta. Najboljim udrugama, projektima i studentima koji su se iskazali i svojim radom posebno doprinijeli zajednici podijelit će se ukupno 4000 kuna.

FOI Varaždin - junior pobjednici OS Hackathona 2015

Osijek Software City Hackathon

Studenti FOI-a postigli velik uspjeh na OSC Hackathonu!

Radi se o natjecanju OSC Hackathon na kojem je sudjelovalo čak dvanaest predstavnika Fakulteta organizacije i informatike u tri tima. Naši su studenti osvojili prvo mjesto u kategoriji juniora i drugo mjesto u kategoriji seniora.