Screen on the Green i FAK pozivaju

Opuštanje uz kvizove i filmove dok trava škaklja kroz bermude

Uživajte u kvizovima i filmovima dok vam trava škaklja bermude

Screen on the Green poznato je otvoreno kino koje svake godine prikazuje filmove u nekim od najljepših zagrebačkih parkova. Festival se održava šestu godinu zaredom te je ovog puta dodatno ojačan FAK-ovim kvizovima.

Tri nedjelje zaredom portal FAK u suradnji sa Screen on the Greenom održat će tri kviza na otvorenom, a sve ljubitelje super kvizova, dobrih filmova i općenito pijenja na travi poziva da se pridruže.

Screen on the Green poznato je otvoreno kino koje svake godine filmove prikazuje u nekim od najljepših zagrebačkih parkova. Festival filma i glazbe održava se šestu godinu zaredom, a ovoga je puta program dodatno ojačan.

Veliki filmski kviz održat će se 22. svibnja (Trg Francuske republike) i 5. lipnja (Maksimir), dok će Jarun 29. svibnja ugostiti KOZu, kviz općeg znanja. Sva tri počet će u 18.30 sati, a grupnu ulaznicu za svoju ekipu (minimalno dva i maksimalno četiri člana) možete kupiti po cijeni od simboličnih 60 kuna.

Da događaj bude podjednako bogat znanjem i nagradama, pobrinuli su se sponzori koje je ideja oborila s nogu. Da se znanje stvarno isplati, dokazat će nam HBO, Karlovačka pivovara, Restoran Pani, Nextbike, Blitz, Cinestar i Flashback tee&hoodie. Odjenut će vas, napiti, najesti i onda takve zadovoljne biciklom poslati u kino ili kući na Igru prijestolja!

Ulaznice možete kupiti na licu mjesta. FAK će imati svoj štand na kojem će simpatično osoblje odgovarati na sve razumne i manje razumne upite. Program će voditi portalov dugogodišnji partner, vrstan stand-up komičar Goran Vugrinec Goc, a svaki će trajati dva sata. Svoje ekipe možete prijaviti slanjem e-maila na info@fak.hr, SMS-om na 091 1179 329 ili prijavnicom.

Ponesite olovku i možda neku bilježnicu da vam služi kao podložak za ispunjavanje kviznog papira. Vidimo se na prvim FAK-ovim kvizovima na otvorenom, a nakon toga ćemo zajedno uživati u odličnim filmovima dok nas trava škaklja kroz bermude.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/computer-laptop-technology-office-3368242/

Za buduće vođe

Ako ste diplomirali marketing, promet ili tehniku, prijavite se na poticajan mentorski program

Pomoću ovog programa postat ćete dio međunarodne mreže, uz organiziranu obuku moći ćete primijeniti svoja znanja u konkretnim poslovnim situacijama, a po završetku vas očekuju pomoć, smjernice i prilike za nastavak gradnje karijere prema višim položajima.

SFERAKON

Dobitnici nagrade SFERA

Proglašeni dobitnici nagrade SFera

Nagrada SFERA, najstarije nacionalna nagrada za najbolja znanstveno-fantastična djela dodjeljuje se od 1981. godine, a saznajte tko su dobitnici nagrade za djela objavljena u 2014. godini.

Film "Kratki izlet"

Projekcije u kinu Europa

Na „Kratki izlet” publiku vodi redatelj Bezinović, obrazovan na Akademiji dramske umjetnosti

Alegorijski „road trip” omogućen je publici kina Europa na čijem će se repertoaru naći višestruko nagrađivani film mladog Riječanina Igora Bezinovića kojeg krase dvije diplome – Filozofskog fakulteta i Akademije dramske umjetnosti.

ŽP

Žuti kviz

Prijavi svoju ekipu na Žuti kviz i osvojite vrijedne nagrade

Kviz se igra u osam kola. Sedam kola se održava u prostorijama Klubova zadarskih i splitskih studenata, a završnica će se održati u Pivani Zagrebačke pivovare. Svaka ekipa treba se sastojati od četiri člana.

VERN - Rotterdam 2014.

Doprinos razvoju studentskoga sporta

Mateji Magličić i Futsal ekipi VERN-a nagrade Hrvatskog akademskog sportskog saveza

Ministar Mornar istaknuo je važnost sveučilišnog sporta koji danas okuplja oko 25 000 studenata te naglasio kako očekuje da će sveučilišni sport u budućnosti biti tretiran po uzoru na praksu koja se u sklopu Nacionalnog sveučilišnog sportskog saveza (NCAA) njeguje u Americi.