Društvene mreže

Nema više umornih očiju zbog kasnonoćnih dopisivanja – WhatsApp uvodi Dark Mode

https://pixabay.com/photos/internet-whatsapp-smartphone-3113279/

WhatsApp uvodi opciju Dark Mode koja mijenja pozadinu u tamnije boje. Na ovaj način smanjuje se napetost i umor tijekom dugih noćnih dopisivanja.

Na radost mnogih korisnika Android uređaja, WhatsApp uvodi Dark Mode uz pomoć kojeg možete promijeniti pozadinu u tamnije boje. Na ovaj način možete smanjiti napetost i umor očiju tijekom dugih kasnonoćnih dopisivanja.

Prošle je godine Instagram uveo Dark Mode, što je mnoge korisnike razveselilo, a s obzirom na činjenicu da je WhatsApp jedna od najpopularnijih chat-aplikacija, bilo je vrijeme da i ona uvede tu opciju. Dark Mode uskoro će biti dostupan korisnicima 2.20.13 Android Beta verzije, stoga WABetaInfo preporučuju da ažurirate aplikaciju.

Ako ste ažurirali aplikaciju, a Dark Mode vam još nije dostupan, imate dvije opcije. Prva je čekanje, a druga reinstalacija WhatsAppa. Prije reinstalacije sačuvajte važne poruke.

Za aktivaciju ove mogućnosti na WhatsAppu otiđite u postavke, zatim u opciju razgovor, pa u opciju tema gdje će vam ponuditi Dark Mode.

Komentari na članak

Vezani članci

Društvene mreže

Virtualni svijet

Usudite se otkriti tko vas više ne prati na društvenim mrežama

Tehnologija je toliko napredovala da jednostavnim klikom možete otkriti tko vas više ne prati na društvenim mrežama. Ako imate hrabrosti, usudite se otkriti.

fb lite

Nova verzija Facebookove aplikacije

"Lite" - jednostavnija Facebook Android aplikacija

"Lite" je daleko jednostavnija aplikacija za pristup Facebookovu sadržaju, a namijenjena je zemljama u razvoju, kojima je podatkovni promet skup.

Facebook i ovisnost

Istraživanje EduCentra

Bez društvenih mreža je nemoguće, kažu studenti

Društvene mreže postale su najjednostavniji način za komunikaciju, a upravo ta činjenica dovodi do razmišljanja o njihovoj ulozi u životu mladih.

Izraelski premijer

Studentima protiv lošeg publiciteta

Izraelski premijer plaća studente da ga brane na društvenim mrežama

Izrael planira početi plaćati studente da na društvenim mrežama ostavljaju pozitivne komentare u kojima će braniti izraelsku poziciju i politiku, tvrdi USA Today.

Facebook

Opasnosti virtualnog svijeta

Hakerski napad na Facebook: Jeste li se morali iznenada ponovno prijaviti?

Prije nekoliko dana dogodio se hakerski napad na Facebook, a zbog mjera opreza milijuni su se morali iznenada ponovno prijaviti na svoje račune.