Nagradni natječaj

Milano te zove – javi se i osvoji put na utakmicu godine

Zagrebačka banka

Zagrebačka banka organizira nagradni fotonatječaj i dvoje sretnika vodi na finale UEFA Champions League u Milanu.

Zagrebačka banka i ove godine organizira nagradni natječaj čija je glavna nagrada odlazak na finale UEFA Champions League, koje se od 27. do 29. svibnja održava u Milanu. Banka će pobjedniku ovog fotonatječaja omogućiti dobar provod u prijestolnici nogometa i mode te uživanje u najspektakularnijoj nogometnoj utakmici godine.

U fotonatječaju Milano te zove mogu sudjelovati svi korisnici novog Paketa za mlade, kao i oni koji će to tek postati, koji podijele kreativnu fotografiju navijačke euforije na novom blogu Zagrebačke banke za mlade. Najkreativnija fotografija osvojit će putovanje za dvije osobe na finale UEFA Champions League u Milano, uz plaćene zrakoplovne karte i hotelski smještaj. Oni koji ne budu te sreće, neće ostati praznih ruku jer je Zagrebačka banka za ostale sudionike pripremila mnoštvo dodatnih UEFA Champions League nagrada.

Nagradni natječaj trajat će do 6. svibnja, a svi detalji o kvizu mogu se pronaći na Zabinom blogu za mlade www.tkokaze.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Vidal Chile

Copa America

Domaćini pobijedili u utakmici otvorenja Copa America

Čileanci su pogotcima Artura Vidala i Eduarda Vargasa na najbolji mogući način otvorili 44. natjecanje najboljih latinoameričkih reprezentacija.

Digitalna romantika

Natječaj „Zlatna lubenica“

Mladi autori i kolektivi dobivaju priliku sudjelovati na Media Mediterranea festivalu

Natječaj je otvoren za osobe mlađe od 35 godina i one koji su diplomirali prije manje od pet godina, a primat će se radovi na temu digitalne romantike.

Centar za sigurniji internet

Prvi u Hrvatskoj

Otvoren Centar za sigurniji internet u Osijeku

U Osijeku je otvoren prvi hrvatski Centar za sigurniji internet koji se sufinancira iz sredstava Europske unije. Koordinator projekta je Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa J. Strossmayera u Osijeku, a partneri su Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, Terrakom i Grad Osijek.

Pogon Jedinstvo

Društvena problematika

Izložba multimedijalnog rada pod nazivom "Potrošeni oblik"

Izložba hrvatskog multimedijalnog umjetnika srednje generacije - Sandra Đukića.

Pravni fakultet/Sveučilište

Poziv na predaju prijave

Otvoren natječaj za studentske programe Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu

Odlukom Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu objavljen je natječaj za studentske programe za tekuću akademsku godinu