Nagradni natječaj

Milano te zove – javi se i osvoji put na utakmicu godine

Zagrebačka banka

Zagrebačka banka organizira nagradni fotonatječaj i dvoje sretnika vodi na finale UEFA Champions League u Milanu.

Zagrebačka banka i ove godine organizira nagradni natječaj čija je glavna nagrada odlazak na finale UEFA Champions League, koje se od 27. do 29. svibnja održava u Milanu. Banka će pobjedniku ovog fotonatječaja omogućiti dobar provod u prijestolnici nogometa i mode te uživanje u najspektakularnijoj nogometnoj utakmici godine.

U fotonatječaju Milano te zove mogu sudjelovati svi korisnici novog Paketa za mlade, kao i oni koji će to tek postati, koji podijele kreativnu fotografiju navijačke euforije na novom blogu Zagrebačke banke za mlade. Najkreativnija fotografija osvojit će putovanje za dvije osobe na finale UEFA Champions League u Milano, uz plaćene zrakoplovne karte i hotelski smještaj. Oni koji ne budu te sreće, neće ostati praznih ruku jer je Zagrebačka banka za ostale sudionike pripremila mnoštvo dodatnih UEFA Champions League nagrada.

Nagradni natječaj trajat će do 6. svibnja, a svi detalji o kvizu mogu se pronaći na Zabinom blogu za mlade www.tkokaze.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Stažiranje u NATO-u

Objavljen javni natječaj

Prijavite se za stažiranje u NATO-u

NATO organizacija objavila je javni natječaj za stažiranje u 2017. godini. Prijave za stažiranje moguće su do 11. travnja.

Rivaldo

Stari majstor nikako da se ostavi nogometa

Rivaldo se u 43. godini vratio iz mirovine

Nakon nedavnog povratka Rivalda na nogometne terene, donosimo Vam još neke igrače koji su na temelju svojih godina postavili razne rekorde i tako ostavili trag u povijesti nogometa.

Gap Year

Studij u Ujedinjenom Kraljevstvu

Gap Year Escape Scholarship program nudi bogatu stipendiju najkreativnijem kandidatu

Kandidati za potrebe prijave moraju napisati esej od 1000 do 1500 riječi na temu kako bi pokrenuli posao s 500 funti u džepu. 

Djevojka s laptopom

Raspisan natječaj

20 000 kuna za dramski tekst o hrvatskom društvu

Objavljen je natječaj za novi dramski tekst gradskog kazališta – Scena "Gorica" i Kazališta Moruzgva. Otvoren je do 1. studenog 2016.

Sveučilište

Stipendija za sve državljane Hrvatske, Češke i Bugarske

Potpuna stipendija za Babson College u SAD-u

Kronospan Foundation pruža vam šansu za dobivanje potpune stipendije za studij iz područja društvenih znanosti na Babson Collegeu u SAD-u.