Nagradni natječaj

Milano te zove – javi se i osvoji put na utakmicu godine

Zagrebačka banka

Zagrebačka banka organizira nagradni fotonatječaj i dvoje sretnika vodi na finale UEFA Champions League u Milanu.

Zagrebačka banka i ove godine organizira nagradni natječaj čija je glavna nagrada odlazak na finale UEFA Champions League, koje se od 27. do 29. svibnja održava u Milanu. Banka će pobjedniku ovog fotonatječaja omogućiti dobar provod u prijestolnici nogometa i mode te uživanje u najspektakularnijoj nogometnoj utakmici godine.

U fotonatječaju Milano te zove mogu sudjelovati svi korisnici novog Paketa za mlade, kao i oni koji će to tek postati, koji podijele kreativnu fotografiju navijačke euforije na novom blogu Zagrebačke banke za mlade. Najkreativnija fotografija osvojit će putovanje za dvije osobe na finale UEFA Champions League u Milano, uz plaćene zrakoplovne karte i hotelski smještaj. Oni koji ne budu te sreće, neće ostati praznih ruku jer je Zagrebačka banka za ostale sudionike pripremila mnoštvo dodatnih UEFA Champions League nagrada.

Nagradni natječaj trajat će do 6. svibnja, a svi detalji o kvizu mogu se pronaći na Zabinom blogu za mlade www.tkokaze.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG dvorište

Studentski centar – poslovnica za smještaj

Objavljen popis studenata koji će živjeti u hostelu na Trešnjevci

Useljenja se obavljaju 1., 2. i 3. listopada na adresi Poljanička 5, i to od 8 do 16 sati. Stanarina iznosi 500,00 kn po osobi, a može se uplatiti uplatnicom ili na blagajni hostela.

Pravni fakultet/Sveučilište

Sveučilište u Zagrebu

Prvo obilježavanje Svjetskog dana bioetike na Pravnom fakultetu

Hrvatska podružnica UNESCO-ove katedre za bioetiku priprema program povodom Svjetskog dana bioetike na zagrebačkom Pravnom fakultetu. Istovremeno se dodjeljuje nagrada za doprinos njenom razvoju i za najbolje studentske radove.

Predstavljen Split fotomaraton

Fotografsko natjecanje

Hajdukov dres i lopta s potpisima prvotimaca za pobjednike Split fotomaratona

U tijeku su prijave za novo izdanje natjecanja Split fotomaraton. Prijaviti se mogu profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a najbolje očekuju zanimljive nagrade u znaku Hajduka.

Plakat malonogometog turnira HAZ

Fakultet prometnih znanosti

18. malonogometni turnir HAZ

Udruga studenata Fakulteta prometnih znanosti organizira osamnaesti malonogometni turnir HAZ. Na turniru se mogu natjecati ekipe svih fakulteta zagrebačkog sveučilišta.

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost riječkim studentima

Na natječaj Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti studenti koji ispunjavaju osnovne kriterije uspješnosti. Prijave traju do 27. siječnja.