Nagradni natječaj

Milano te zove – javi se i osvoji put na utakmicu godine

Zagrebačka banka

Zagrebačka banka organizira nagradni fotonatječaj i dvoje sretnika vodi na finale UEFA Champions League u Milanu.

Zagrebačka banka i ove godine organizira nagradni natječaj čija je glavna nagrada odlazak na finale UEFA Champions League, koje se od 27. do 29. svibnja održava u Milanu. Banka će pobjedniku ovog fotonatječaja omogućiti dobar provod u prijestolnici nogometa i mode te uživanje u najspektakularnijoj nogometnoj utakmici godine.

U fotonatječaju Milano te zove mogu sudjelovati svi korisnici novog Paketa za mlade, kao i oni koji će to tek postati, koji podijele kreativnu fotografiju navijačke euforije na novom blogu Zagrebačke banke za mlade. Najkreativnija fotografija osvojit će putovanje za dvije osobe na finale UEFA Champions League u Milano, uz plaćene zrakoplovne karte i hotelski smještaj. Oni koji ne budu te sreće, neće ostati praznih ruku jer je Zagrebačka banka za ostale sudionike pripremila mnoštvo dodatnih UEFA Champions League nagrada.

Nagradni natječaj trajat će do 6. svibnja, a svi detalji o kvizu mogu se pronaći na Zabinom blogu za mlade www.tkokaze.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Natječaj za kratki dramski tekst

Natječaj za kratke dramske tekstove

Najmaštovitija priča oko klupe u parku ispričat će se na kazališnim daskama

Ogranak mladih Hrvatskog društva dramskih umjetnika poziva mlade umjetnike na stvaranje priče koja će se uprizoriti iduće godine u Zagrebačkom kazalištu Gavella.

Champions league, UEFA

Finale Lige prvaka

Stara Dama protiv najboljeg napada Europe

Berlin će ugostiti dvije najbolje europske ekipe ove sezone. U ovakvoj utakmici favorita nema, a spektakl je zajamčen.

Sefie Tottija

Godina bogata sportom

VIDEO: Deset događaja koji su obilježili sportsku 2015.

Za kraj 2015. godine sastavili smo vam listu top 10 sportskih poteza koji su ju obilježili.

ništa

Noć knjige

Knjižnica FFZG-a uranja u budućnost knjige; pripremaju se i neke nagrade

Svi će zainteresirani povodom Noći knjige knjižnicu Filozofskog fakulteta vidjeti u nekom drugačijem obliku, a iste će se večeri dodijeliti i nagrada studentu ovog fakulteta koji je bio najuspješniji prilikom odijevanja klasika u nove korice.

Promocija

Stipendija za Sveučilište Jiangsu

Odlična prilika za sve koji su oduvijek sanjali o studiranju u Kini

Sveučilište Jiangsu u Kini raspisalo je širok raspon stipendija za preddiplomski, diplomski i doktorski studij. Rok prijave je 10. kolovoza 2017.