Novost na društvenoj mreži

Kraj „stalkanju” na Instagramu: bilježenje „InstaStoryja” više nije tajno

Instagram

Instagram pomalo uvodi novosti koje se nekim korisnicima neće svidjeti. Tako se više neće moći uslikati „InstaStory” a da taj čiji je story to ne sazna.

Volite posjećivati Instagram profil svoje tajne ljubavi, neprijatelja ili nekog koga jednostavno ne želite zapratiti na toj društvenoj mreži i usput uslikati njihov InstaStory da ga pokažete nekom prijatelju? Ubrzo to više nećete moći raditi na tajni način. Nakon što nas je iznenadila nova postavka Instagrama zbog koje možemo vidjeti kada je netko aktivan na toj društvenoj mreži, tu nije kraj novostima. Sada će onaj čiji ste InstaStory zabilježili tako što ste uslikali zaslon znati da ste to napravili. 

Kada netko napravi screenshot vašeg Storyja, na listi onih koji su ga pogledali kraj njegovog ćete imena vidjeti malu ikonicu u obliku zvjezdice. Novost nije još uvedena u svim dijelovima svijeta, ali ju Instagram najavljuje unaprijed da ne bi bilo iznenađenja kada se uvede. 

FOTO: Twitter

Ako baš želite sačuvati neku Instagram priču od prijatelja, dečka, cure, poznanika a da oni to ne znaju, moći ćete to napraviti na tri načina. Prvi je da prije nego što slikate zaslon, mobitel postavite na zrakoplovni način rada i onda uslikate. Drugi način jest da Story spremite s Instagrama na svom laptopu ili računalu, a ne preko aplikacije. Treći je način da na svoj mobitel instalirate Story Reposter i napravite taj isti trik. 

Komentari na članak

Vezani članci

CNET.com (Top 5)

CNET.com predstavio iznenađujući popis

VIDEO: Top pet uređaja koje će uskoro pregaziti vrijeme

Razloge zbog kojih se CNET.com odlučio na upravo te uređaje možete pogledati u priloženom videu.

Pupak

"The Bellybutton Challenge"

Koja je vaša izlika, višak kilograma ili kratke ruke?

U koju vi grupaciju spadate, onih gipkih, bucmastih ili kratkih ruku?

Mercedes

Ne nasjedajte na ovakve prevare

Dijelila se 4 Mercedesa - "samo" je trebalo lajkati i podijeliti objavu

Na Facebooku se pojavila nagradna igra u kojoj su se dijelila čak 4 Mercedesa. Nažalost, tu je riječ samo o još jednoj u nizu prijevara.

Što se sve može dogoditi 1 klikom miša?

Dovoljan je jedan klik

Online zaštita računala

Postoji li uopće privatnost na internetu, koje su opasnosti interneta te kako se zaštiti od nametnika – pročitajte u članku.

Četkica za zube

Spoj tehnologije i svakodnevnih predmeta

Nova generacija četkica za zube

Ako ste se ikada pitali može li vas što iznenaditi na polju tehnologije, sigurno nikada niste pomislili da će se izumiti The Smart Series četkice za zube.