Novost na društvenoj mreži

Kraj „stalkanju” na Instagramu: bilježenje „InstaStoryja” više nije tajno

Instagram

Instagram pomalo uvodi novosti koje se nekim korisnicima neće svidjeti. Tako se više neće moći uslikati „InstaStory” a da taj čiji je story to ne sazna.

Volite posjećivati Instagram profil svoje tajne ljubavi, neprijatelja ili nekog koga jednostavno ne želite zapratiti na toj društvenoj mreži i usput uslikati njihov InstaStory da ga pokažete nekom prijatelju? Ubrzo to više nećete moći raditi na tajni način. Nakon što nas je iznenadila nova postavka Instagrama zbog koje možemo vidjeti kada je netko aktivan na toj društvenoj mreži, tu nije kraj novostima. Sada će onaj čiji ste InstaStory zabilježili tako što ste uslikali zaslon znati da ste to napravili. 

Kada netko napravi screenshot vašeg Storyja, na listi onih koji su ga pogledali kraj njegovog ćete imena vidjeti malu ikonicu u obliku zvjezdice. Novost nije još uvedena u svim dijelovima svijeta, ali ju Instagram najavljuje unaprijed da ne bi bilo iznenađenja kada se uvede. 

FOTO: Twitter

Ako baš želite sačuvati neku Instagram priču od prijatelja, dečka, cure, poznanika a da oni to ne znaju, moći ćete to napraviti na tri načina. Prvi je da prije nego što slikate zaslon, mobitel postavite na zrakoplovni način rada i onda uslikate. Drugi način jest da Story spremite s Instagrama na svom laptopu ili računalu, a ne preko aplikacije. Treći je način da na svoj mobitel instalirate Story Reposter i napravite taj isti trik. 

Komentari na članak

Vezani članci

Slikanje - selfie (fail)

Say: „Cheese!“

Kako izgledati bolje na fotkama?

Vrijeme je kada se sve mora objaviti na društvenoj mreži. Niste pobornik slikanja ili jednostavno ne izgledate dobro na njima? Ne brinite! Kako biste izbjegli da na slikama koje je netko drugi uslikao ispadnete kao strašilo, najbitnija je poza. Iz ovog razloga donosimo super lagane trikove za vašu pozu koja će (na slikama) izraziti vaše divne strane na najljepši mogući način.

60 sekundi na internetu

Što se sve može dogoditi na internetu u minuti?

Nevjerojatne stvari koje se na internetu događaju svakih 60 sekundi

Jeste li se ikada zapitali što se sve može dogoditi na internetu u samo jednoj minuti? Ako još uvijek ne znate, možda će vas baš ova zanimljivost iznenaditi ili pak potvrditi vaša nagađanja.

Naslovna

Društvene mreže

Kako Facebook prikuplja vaše podatke i koristi ih za reklame

Jeste li ikad na Facebooku dobili veoma specifičnu reklamu baš kada ste razmišljali o kupnji toga? Ne, Facebook vam nije pročitao misli. Već je vrlo specifičnim metodama otkrio što volite i ponudio vam to u obliku reklame. Kako to sve funkcionira i kako isključiti takve reklame, pročitajte u nastavku.

EUSA

Krajnji rok za prijavu je 1. studenog 2015.

Europsko studentsko sportsko udruženje otvara fotografski natječaj

EUSA foto natječaj otvoren je za sve one koji su fotografirali ili će fotografirati na Europskim sveučilišnim igrama, koje traju diljem Europe od 16. lipnja do 13. studenog 2015. godine.

Pupak

"The Bellybutton Challenge"

Koja je vaša izlika, višak kilograma ili kratke ruke?

U koju vi grupaciju spadate, onih gipkih, bucmastih ili kratkih ruku?