Novost na društvenoj mreži

Kraj „stalkanju” na Instagramu: bilježenje „InstaStoryja” više nije tajno

Instagram

Instagram pomalo uvodi novosti koje se nekim korisnicima neće svidjeti. Tako se više neće moći uslikati „InstaStory” a da taj čiji je story to ne sazna.

Volite posjećivati Instagram profil svoje tajne ljubavi, neprijatelja ili nekog koga jednostavno ne želite zapratiti na toj društvenoj mreži i usput uslikati njihov InstaStory da ga pokažete nekom prijatelju? Ubrzo to više nećete moći raditi na tajni način. Nakon što nas je iznenadila nova postavka Instagrama zbog koje možemo vidjeti kada je netko aktivan na toj društvenoj mreži, tu nije kraj novostima. Sada će onaj čiji ste InstaStory zabilježili tako što ste uslikali zaslon znati da ste to napravili. 

Kada netko napravi screenshot vašeg Storyja, na listi onih koji su ga pogledali kraj njegovog ćete imena vidjeti malu ikonicu u obliku zvjezdice. Novost nije još uvedena u svim dijelovima svijeta, ali ju Instagram najavljuje unaprijed da ne bi bilo iznenađenja kada se uvede. 

FOTO: Twitter

Ako baš želite sačuvati neku Instagram priču od prijatelja, dečka, cure, poznanika a da oni to ne znaju, moći ćete to napraviti na tri načina. Prvi je da prije nego što slikate zaslon, mobitel postavite na zrakoplovni način rada i onda uslikate. Drugi način jest da Story spremite s Instagrama na svom laptopu ili računalu, a ne preko aplikacije. Treći je način da na svoj mobitel instalirate Story Reposter i napravite taj isti trik. 

Komentari na članak

Vezani članci

insta

Naljepnica „Pitanja”

Koristeći novu Instagram opciju dajte savjet, postavite pitanje ili odgovorite drugima

Na popularnoj društvenoj mreži – Instagramu osvanula je još jedna opcija koja je zaludila korisnike.

SIA

Prošlogodišnji pobjednici natjecanja Social Impact Award

INTERVJU: Aplikacija AuThink pomaže autističnoj djeci s učenjem

„Ako bih SIU opisao jednom riječju, ona bi ona bila – nadahnjujuće. Toliko entuzijastičnih ljudi na jednom mjestu, i to sa super idejama za rješavanje određenih probleme svoje zajednice...“

Nova Facebook-ova opcija: Postavite meni na Facebook

Facebook uveo novu opciju

Pomoću nove opcije postavite menije restorana na Facebook

Najveća društvena mreža ovih nas je dana iznenadila uvođenjem nove opcije pomoću koje možete postaviti meni određenog restorana na Facebook stranicu.

društvene mreže

Čuda tehnologije

Finstagram – najnoviji trend na društvenim mrežama

Među mladim korisnicima Instagrama pojavio se zanimljiv trend, otvaranje tzv. Finstagram računa.

Lenovo WRITEit

Lenovo software za Windows 8 i 8.1

Softver WRITEit omogućuje pisanje olovkom po ekranu

Novi software tvrtke Lenovo WRITEit omogućuje pisanje na Windows operativnom sustavu 8 i 8.1., svim tražilicama bilo kojeg preglednika i web-stranice te pisanje mailova.