Novost na društvenoj mreži

Kraj „stalkanju” na Instagramu: bilježenje „InstaStoryja” više nije tajno

Instagram

Instagram pomalo uvodi novosti koje se nekim korisnicima neće svidjeti. Tako se više neće moći uslikati „InstaStory” a da taj čiji je story to ne sazna.

Volite posjećivati Instagram profil svoje tajne ljubavi, neprijatelja ili nekog koga jednostavno ne želite zapratiti na toj društvenoj mreži i usput uslikati njihov InstaStory da ga pokažete nekom prijatelju? Ubrzo to više nećete moći raditi na tajni način. Nakon što nas je iznenadila nova postavka Instagrama zbog koje možemo vidjeti kada je netko aktivan na toj društvenoj mreži, tu nije kraj novostima. Sada će onaj čiji ste InstaStory zabilježili tako što ste uslikali zaslon znati da ste to napravili. 

Kada netko napravi screenshot vašeg Storyja, na listi onih koji su ga pogledali kraj njegovog ćete imena vidjeti malu ikonicu u obliku zvjezdice. Novost nije još uvedena u svim dijelovima svijeta, ali ju Instagram najavljuje unaprijed da ne bi bilo iznenađenja kada se uvede. 

FOTO: Twitter

Ako baš želite sačuvati neku Instagram priču od prijatelja, dečka, cure, poznanika a da oni to ne znaju, moći ćete to napraviti na tri načina. Prvi je da prije nego što slikate zaslon, mobitel postavite na zrakoplovni način rada i onda uslikate. Drugi način jest da Story spremite s Instagrama na svom laptopu ili računalu, a ne preko aplikacije. Treći je način da na svoj mobitel instalirate Story Reposter i napravite taj isti trik. 

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Sigurnost na mreži

Podaci koje je poželjno obrisati s Facebooka kako biste povećali svoju sigurnost

Facebook je odavno izgubio svoju prvotnu, društvenu ulogu i pretvorio se u sofisticiranu platformu za oglašavanje i prodaju. Oglašivači pomoću vaših podataka skupljaju informacije o vašim interesima i stvaraju najprimamljivije ponude samo za vas. Možete sve to barem djelomično spriječiti ako pročitate naše savjete.

Gari Kasparov

Na današnji dan

Kasparov izgubio šahovsku partiju protiv računala

Na današnji dan, 10. veljače 1996., svjetski šahovski velemajstor Gari Kasparov, izgubio je šahovsku partiju od IBM-ova superračunala Deep Blue

Naslovna

Intervju s Dorom Barbarić

FOTO: Pastelne nijanse i sarkastične mace pod Instagram imenom „Monsieur Dorian”

Predstavljamo vam studenticu povijesti i povijesti umjetnosti rodom iz Vodica koja Instagram zajednicu osvaja svojim sarkazmom i simpatičnim ilustracijama mačaka.

Laptop

Microsoft Office 365

Besplatni pristup Office 365 alatima za studente

Besplatna Office365 usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu dostupni su preko AAI@EduHr računa.

Mercedes

Ne nasjedajte na ovakve prevare

Dijelila se 4 Mercedesa - "samo" je trebalo lajkati i podijeliti objavu

Na Facebooku se pojavila nagradna igra u kojoj su se dijelila čak 4 Mercedesa. Nažalost, tu je riječ samo o još jednoj u nizu prijevara.