Profesor statistike iznenadio nekonvencionalnim pristupom

FOTO: Biste li dobili dodatne bodove na ovom ispitu?

schoolexam1
Pogledaj fotogaleriju
Ispit
Ispit2
Ispit3
Ispit4
Ispit5

+4

Profesor statistike studentima na zanimljivim pitanjima daje dodatne bodove. Znate li nastaviti stihove Dr. Drea ili koliko sezona ima kultna serija?

Koliko puta se može čuti od studenata kako im je falio jedan bod za prolaz. Bilo kakvo pitanje koje donosi dodatne bodove pomaže. Ovaj profesor ima svoj način rada koji je zaintrigirao mnoge. Naime, radi se o njegovom nekonvencionalnom pristupu pisanja ispita. Na ispitima studentima kao dodatan zadatak postavi smiješno pitanje koje traži razmišljanje. Neki od studenata koji su vidjeli neke od navedenih ispita zanima ime i prezime profesora. Mnogi studenti oduševljeni su ovim pristupom te smatraju da ga treba nominirati za profesora godine

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Bez veze nije bezveze

„Bez veze nije bezveze"

Studenti protiv korupcije!

Želimo osvijestiti studente, srednjoškolce i cijelu javnost da se isplati boriti, truditi i ulagati u sebe i svoju budućnost. Uspjeh bez oslanjanja na korupciju je moguć te je vlastitom diplomom i trudom moguće polučiti željene rezultate. Vrijeme je za promjene, uspjeh i ostvarenje snova!

Voće kao izvor energije

Recepti za studente

Dvanaest ukusnih jela koje možete pripremiti u mikrovalnoj pećnici

Neovisno o tome znate ili ne znate kuhati, ovo su jela koja ćete obožavati pripremati. Osim što su ukusna, pripremaju se u svega nekoliko minuta.

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Informiranje – pravo mladih"

SIK novim projektom podiže razinu informiranosti mladih

Informativni ponedjeljci, „bookcrossing”, okrugli stol o položaju mladih u Hrvatskoj i otvorenje infocentra za mlade čine novi projekt koji je pokrenula udruga Studentski informativni kutak.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Predavanje u Školi „Andrija Štampar”

Studenti medicine žele razotkriti mitove o cijepljenju

Ako želiš saznati koji su stvarni rizici cijepljenja, ali i zašto je ono spasilo brojne ljudske živote, pridruži se 6. prosinca u 15 sati u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar”.

Razmišljanje

Istraživanje portala EduCentar

Svega 8% mladih koristi šalabahtere tijekom školovanja

Ispitanici su svjesni da će jednoga dana morati samostalno zarađivati, stoga ne koriste šalabahtere.