Profesor statistike iznenadio nekonvencionalnim pristupom

FOTO: Biste li dobili dodatne bodove na ovom ispitu?

schoolexam1
Pogledaj fotogaleriju
Ispit
Ispit2
Ispit3
Ispit4
Ispit5

+4

Profesor statistike studentima na zanimljivim pitanjima daje dodatne bodove. Znate li nastaviti stihove Dr. Drea ili koliko sezona ima kultna serija?

Koliko puta se može čuti od studenata kako im je falio jedan bod za prolaz. Bilo kakvo pitanje koje donosi dodatne bodove pomaže. Ovaj profesor ima svoj način rada koji je zaintrigirao mnoge. Naime, radi se o njegovom nekonvencionalnom pristupu pisanja ispita. Na ispitima studentima kao dodatan zadatak postavi smiješno pitanje koje traži razmišljanje. Neki od studenata koji su vidjeli neke od navedenih ispita zanima ime i prezime profesora. Mnogi studenti oduševljeni su ovim pristupom te smatraju da ga treba nominirati za profesora godine

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Papirologija

Završetak studija

Vodič kroz papirologiju nakon obrane diplomskoga rada

Donosimo popis svih papira koje morate prikupiti i popis institucija kojima ih morate predati kako biste konačno završili studij i postali punopravni akademski građani.

Cvjetno naselje/učionica

SD „Cvjetno naselje”

Objavljena detaljna pravila o korištenju domske učionice

Dopuštena je pauza tijekom učenja, no student mora papirićem naznačiti da je otišao na pauzu te ona smije trajati najviše sat i pol.

Pravni fakultet u Zagrebu

Listopad bez dodatnih rokova

Na Pravnom fakultetu u Zagrebu ukinut dekanski rok!

 Sredinom lipnja ove godine na sastanku predstavnika Studentskog zbora s Upravom Pravnog fakulteta u Zagrebu, donešena je odluka kojom se utvrđuje da održavanje dekanskog roka, početkom listopada, nije moguće.

France

Fotografije od kojih zastaje dah

FOTO: Najočaravajuća mjesta na Zemlji

Naš planet krije mnogo neotkrivenih i očaravajućih kutaka koji, nakon što bivaju fotografirani, oduzimaju dah milijunima stanovnika. U našoj fotogaleriji donosimo vam samo neke od njih.

"Kontra krize" - 2. okrugli stol

Studenti Poduzetništva u kulturi i turizmu

Kontra krize: Studenti prezentirali svoje ideje za koncept hotela s nezaboravnim iskustvom

U sklopu ovog projekta studenti su ugostili uspješne poslovne ljude koji su svojim radom pokazali kako kriza nije nepremostiva prepreka, već je prilika koju treba znati iskoristiti.