Profesor statistike iznenadio nekonvencionalnim pristupom

FOTO: Biste li dobili dodatne bodove na ovom ispitu?

schoolexam1
Pogledaj fotogaleriju
Ispit
Ispit2
Ispit3
Ispit4
Ispit5

+4

Profesor statistike studentima na zanimljivim pitanjima daje dodatne bodove. Znate li nastaviti stihove Dr. Drea ili koliko sezona ima kultna serija?

Koliko puta se može čuti od studenata kako im je falio jedan bod za prolaz. Bilo kakvo pitanje koje donosi dodatne bodove pomaže. Ovaj profesor ima svoj način rada koji je zaintrigirao mnoge. Naime, radi se o njegovom nekonvencionalnom pristupu pisanja ispita. Na ispitima studentima kao dodatan zadatak postavi smiješno pitanje koje traži razmišljanje. Neki od studenata koji su vidjeli neke od navedenih ispita zanima ime i prezime profesora. Mnogi studenti oduševljeni su ovim pristupom te smatraju da ga treba nominirati za profesora godine

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Maske srama

Mjesta koje svaki zagrebački student treba posjetiti

FOTO: Otkrijte tehnike mučenja kroz povijest i zagrebačke tajne vještica

Ovaj prostor otkrit će vam krvavu stranu ljudskog razvoja, onu u kojoj na vidjelo ispoljava mračni ljudski um koji je bio sposoban na sve.

Eurasmus ekipa

Intervju: Miško Macolić Tomičić

Eurasmus: Stranica koja nudi prakse, smještaj, vodiče i... sve što studentu treba u inozemstvu!

Projekt najbolje opisuje slogan „Eurasmus.com: Making student mobility easier“ te nudi četiri usluge veoma korisne studentima koji razmišljaju na mobilnost.

Naslovna Barbara Šimić

Termini četvrtkom

Studentska pravobraniteljica privremeno prekida primanje studenata

Redovni termini četvrtkom kod pravrobraniteljice neće se održavati sve do rujna, ali je Barbara Šimić za studentske probleme dostupna na mobitelu, „e-mailu” i društvenim mrežama.

Regional Case Study

Studentsko natjecanje

Rješavanjem poslovnih slučajeva na Regional Case Studyju do 12 000 kuna

Prijave za Regional Case Study otvorene su do 9. studenog. Natjecatelje očekuju četiri poslovna slučaja i nagradni fond od 12 000 kuna.

Predavanje "Rat sjena"

Studentska udruga STEP

Dođite na predavanje i raspravu o sukobu znanosti i vjere

Ideja sukoba znanosti i vjere koja je u srži današnje zapadne civilizacije opet je izašla na svjetlo dana, kao i svaki put kad se dogodi susret ovih dviju disciplina u javnosti.