Hoće li ove godine Leo napokon dobiti Oscara?

FOTO: 10 najboljih uloga Leonarda DiCapria

Leonardo DiCaprio, nagrade
Pogledaj fotogaleriju
Titanic, Leonardo DiCaprio
Povratnik, Leonardo DiCaprio
Vuk s Wall Streeta, Leonardo Di Caprio
Veliki Gatsby, Leonardo DiCaprio
Odbjegli Django, Leonardo DiCaprio

+6

Donosimo vam deset kultnih filmskih likova koje je utjelovio Leonardo DiCaprio!

Leonardo DiCaprio bez sumnje je jedan od najboljih glumaca našeg vremena. Svoj kultni status potvrdio je mnogim fenomenalnim ulogama i brojnim nagradama od strane publike i filmske kritike. No, godinama mu jedna nagrada izmiče (zasluženo ili ne): Oscar!

Zbog toga je Leonardo već godinama predmet internetskih zafrkancija. Ove veljače, na 88. dodjeli Oscara, zlatni kipić bi napokon mogao završiti u njegovim rukama za ulogu u filmu The Revenant, barem ako je suditi po dosada osvojenim nagradama i koeficijentima u kladionicama.

U čast Leonardove pete nominacije za Oscara za vas smo priredili fotogaleriju 10 njegovih najboljih uloga, po našem skromnom mišljenju.

Izvor: tumblr

 

Komentari na članak

Vezani članci

Polaznici u jami

Speleološko društvo Špiljar

Nesvakidašnje avanturističko iskustvo polaznika speleološke škole

– Ulazak u prvu jamu za mene je bio nešto što ću pamtiti čitavoga života. Služio mi je kao dobar podsjetnik na to koliko smo maleni i nemoćni u usporedbi s prirodom koja nas okružuje. – ističe Jure Bebić.

#MojOblikŽivota

Uz unlimited weekend internet opcije do viralnog sadržaja

A1 Hrvatska nagrađuje svoje najkreativnije korisnike

A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje, za što ih novčano nagrađuje. A poklanja i neograničeni internetski promet tijekom vikenda.

Interpol

Sziget 2015

IZVJEŠTAJ: Razočaravajuće dosadna Ellie Goulding, odlične MØ i Ella Eyre začinile četvrti dan Szigeta

The Ting Tingse smo odlučili propustiti jer ih nismo smatrali dovoljno interesantnima, ali i istini za volju jedino što od njih znamo jest da imaju pjesme That's Not My Name, kao i pjesmu Shut up and Let Me Go sa Fantine reklame.

The Notebook

Filmska uspješnica postaje TV serija

Uskoro kreće TV serija ''The Notebook''

Serija će detaljnije prikazivati već poznate scene iz filmske adaptacije Sparksove uspješnice, a na malim ekranima trebala bi se naći uskoro.

Djeci medija uručena nagrada

Međunarodna konferencija

„Djeci medija“ uručena prestižna nagrada za medijsku pismenost

– Svojim smo radom na primjeru „Djece medija“ dokazali da volonterski projekti mogu biti održivi i međunarodno prepoznati. – istaknuo je izv. prof. dr. sc. Danijel Labaš.