Hoće li ove godine Leo napokon dobiti Oscara?

FOTO: 10 najboljih uloga Leonarda DiCapria

Leonardo DiCaprio, nagrade
Pogledaj fotogaleriju
Titanic, Leonardo DiCaprio
Povratnik, Leonardo DiCaprio
Vuk s Wall Streeta, Leonardo Di Caprio
Veliki Gatsby, Leonardo DiCaprio
Odbjegli Django, Leonardo DiCaprio

+6

Donosimo vam deset kultnih filmskih likova koje je utjelovio Leonardo DiCaprio!

Leonardo DiCaprio bez sumnje je jedan od najboljih glumaca našeg vremena. Svoj kultni status potvrdio je mnogim fenomenalnim ulogama i brojnim nagradama od strane publike i filmske kritike. No, godinama mu jedna nagrada izmiče (zasluženo ili ne): Oscar!

Zbog toga je Leonardo već godinama predmet internetskih zafrkancija. Ove veljače, na 88. dodjeli Oscara, zlatni kipić bi napokon mogao završiti u njegovim rukama za ulogu u filmu The Revenant, barem ako je suditi po dosada osvojenim nagradama i koeficijentima u kladionicama.

U čast Leonardove pete nominacije za Oscara za vas smo priredili fotogaleriju 10 njegovih najboljih uloga, po našem skromnom mišljenju.

Izvor: tumblr

 

Komentari na članak

Vezani članci

Andrić - naslovna

Na današnji dan

FOTO: Rođen Ivo Andrić, književnik bez rođendana

Na današnji datum 1892. godine rođen je Ivo Andrić – nobelovac, diplomat, političar, a nadasve veliki umjetnik. Tim povodom za vas smo pripremili priču o njegovu burnom životu te galeriju aforizama koji će najbolje dočarati veličinu njegove slave.

Filmski spojevi 5

Ljubav poput one na filmskom platnu

Filmska inspiracija za nezaboravan subotnji izlazak

Budući da svi sanjamo o ljubavi poput onih u filmovima i knjigama, pripremili smo za vas ideje za izlaske s djevojkom ili dečkom inspirirane filmovima koje ste svi zasigurno gledali.

Kokice

Sedma umjetnost

„Ideš? Idem!” – prvi domaći igrani film koji okuplja najveće YouTube i Instagram zvijezde regije

Film donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula u izvedbi najutjecajnijih influencera regije u kojem svatko od njih predstavlja – samog sebe!

Naj mentor/ica

NajMentor/ica u organizaciji INA-e

Nominirajte naj profesora ili profesoricu iz srednje škole i osvojite tablet!

INA je u ponedjeljak pokrenula četvrti natječaj NajMentor/ica u sklopu kojeg će studenti moći nominirati profesora ili profesoricu iz srednje škole koji su u njima potaknuli želju za učenjem i napredovanjem te usadili ljubav prema prirodnim znanostima.

StudentCuts festival

Internacionalni studentski filmski festival

StudentCuts: prijavite svoj studentski filmski uradak

Ako tražiš svojih 15 minuta slave, prijavi se na natječaj s vlastitim filmom. Rok za prijave je 15. svibnja, a filmovi se mogu prijaviti unutar pet kategorija.