Festival svjetlosnih instalacija

Festival Visualia u Puli

Festival Visualia

I ove godine očekuje nas Festival Visualia u Puli koji će prikazati kako uz pomoć tehnologije možemo stvarati umjetnost na raznim lokacijama.

Festival Visualia festival je audio-vizualne umjetnosti na kojemu tehnologija prezentira vizualne izričaje poput 3D mappinga na povijesnim građevinama, svjetlosnih izložbi, dizajna rasvjete te raznih performansa i instalacija. Ove godine očekuje nas čak 12 različitih instalacija koje će se prikazivati na raznim lokacijama u Puli od 12. do 14. svibnja. Sve su organizirali Sonitus, Turistička zajednica grada Pule te Arheološki muzej Istre. 

Gostovat će umjetnici iz raznih zemalja, a neke od instalacija koje ćete moći vidjeti su Waterlight Graffiti, odnosno instalacija sačinjena od LED ekrana na kojemu ćete moći crtati uz pomoć vode; Yours For You instalacija koja prati otkucaje srca te sinkronizirano sa svjetlima prati ritam; VisuaLab/EduSplash –VJ and mapping workshop presentation gdje će polaznici edukacije u Titovu parku prikazati svoje radove te Lighting Giants koji će biti popraćeni glazbenom pratnjom. Za one koji nisu u mogućnosti prisustvovati omogućen je i live stream čiji su voditelji Jonathan Scratchley i Ivana Ujčić. Uživo će se prenositi samo u četvrtak od 21 do 23 sata.

Cjelokupni program pogledajte na stranici eventa, a kako je sve izgledalo prošle godine pogledajte u nastavku.

Komentari na članak

Vezani članci

Zgraf 12

Izložbe, radionice, predavanja

Uskoro počinje Zgraf 12, posjetitelje očekuje bogat program

U sklopu programa Zgrafa 12 bit će predstavljene izložbe Revija i Tema te izložba studenata. Posjetitelje očekuje bogat program radionica i predavanja Eduzgraf te filmski program.

muzičke note

Poziv Zagrebačke filharmonije

Traju prijave za prestižnu nagradu „Mladi glazbenik godine“

Na natječaj se mogu prijaviti mladi instrumentalisti, pjevači, dirigenti i skladatelji. Ako mislite da upravo vi možete konkurirati za priliku koja se događa samo jednom u životu, trk do Zagrebačke filharmonije.

Take me out - Klub.

Tjedni program kluba Klub

Od Take me out i Invadera do Dobre šeme i Majestic floora

Pogledajte što vam sve nudi Klub. u ovotjednom programu!

KOncert Kemal Monterno 2017

Obljetnica smrti velikog glazbenika

Zavidna pjevačka postava pjeva pjesme Kemala Montena u Lisinskom

Brojni izvođači zapjevat će antologijske pjesme sarajevskog kantautora na velikom koncertu u organizaciji Udruge Kemal Monteno.

EduPolicy Lab izložba

IRO i ADU

Pogledajte potpuno studentsku izložbu „EDUpolicy LAB“

„EDUpolicy LAB“, natječajna izložba vizualnog identiteta projekta, izložba je studentskih radova prijavljenih na natječaj projekta koji se bavi obrazovnom integracijom isključenih skupina. Organizirana je pod krilaticom „sve studentsko”, a moguće ju je pogledati do 30. studenog.