Na veliko iznenađenje

Beba Yoda uopće nije Yoda?

https://www.pinterest.com/pin/630574385318713582/

Svi fanovi zaljubljeni su preko ušiju u mališana kojeg su potpuno krivo nazvali jer se uopće ne radi o Yodi, a i ima 50 godina.

Beba Yoda jedan je od likova serije Mandalorian koji je iznenada i velikom brzinom osvojio cijeli svijet svojom slatkom pojavom. Svi fanovi zaljubljeni su preko ušiju u ovoga mališana, a ono što sigurno nisu znali, a što je otkrio kreator serije Jon Faureau, jest da smo ovaj fiktivni lik u potpunosti krivo nazvali jer se uopće ne radi o Yodi.

Zapravo mu još ne znamo ime, ali ono što zasad znamo jest da to definitivno nije mali Yoda. Sam George Lucas također nam nije otkrio previše izjavivši sljedeće:

– To je mistični lik. On nema nikakvu podlogu. On dođe i on ode.

Ako krenemo u dublju analizu, zapravo nije ni beba jer ima okruglih 50 godina?! Koliko rupa i koliko nam pitanja dolazi u glavu, a rješenja nigdje na vidiku. Ne preostaje nam ništa osim nastaviti pratiti ovu zanimljivu seriju čija nova sezona kreće ove jeseni.

Komentari na članak

Vezani članci

Beverly Hills 90210

Na današnji dan

Prikazana posljednja epizoda kultne serije „Beverly Hills 90120“

Serija je najpoznatija po tome što je riječ o prvom televizijskom projektu usmjerenom isključivo na tinejdžersku populaciju. S jedne je strane prikazivala modne trendove i izlaske, a s druge one teme pri odrastanju o kojima se malo tko usudio pričati naglas.

Rick and Morty

Na današnji dan

6 godina od emitiranja prve epizode popularne TV serije

Na današnji dan emitirana je prva epizoda animirane serije Rick and Morty, autora Dana Harmona i Justina Roilanda, koja je u kratkome vremenu svojim britkim humorom osvojila sve ljubitelje cinizma.

Izvor: Pinterest

Odlazak odvjetničkog dua

Hoće li likovi Rachel Zane i Mike Ross u televizijskoj seriji „Suits” biti potpuno odsutni?

Osma sezona televizijske serije „Suits” započela je s prikazivanjem prije svega nekoliko tjedana. Glumačka se postava uvelike promijenila, a doznajemo hoće li se Rachel Zane i Mike Ross još pojavljivati u seriji.

Prison Break

20th Century Fox

Vraća se serija „Zakon braće“?

U novim nastavcima serije trebali bi se pojaviti glavni glumci Wentworth Miller i Dominic Purcell.

Kokice i gledanje serija

2019. u serijama

Tko će zavladati Westerosom, kako spasiti svijet od apokalipse – donosimo najiščekivanije serije 2019. godine

Zimski praznici idealni su za ,,bingeanje" epizoda serija koje ste propustili tijekom semestra. Kako vam ne bi ponestalo serija za gledanje, donosimo vam popis najiščekivanijih serija 2019. godine – osim poznatih serija čije nove sezone s nestrpljenjem očekujemo, nova nam godina donosi i svježe adaptacije kojima se veselimo.