Novi putni kovčezi

American Tourister putuje s Cristianom Ronaldom

Cristiano Ronaldo

„Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kovčege i aktivan način života koji promoviraju. Ispred nas je jedna zabavna godina!”

American Tourister, drugi najveći svjetski brend putne prtljage, kao dio portfelja kompanije Samsonite, predstavio je svoju najnoviju marketinšku suradnju s peterostrukim dobitnikom Zlatne lopte – Cristianom Ronaldom!

Radi se o idealnom spoju. Najpoznatija svjetska nogometna i modna ikona Cristiano Ronaldo inspiracija je milijunima širom svijeta; mladima, ali i onima nešto starijima. Njegova strast za putovanjima jednaka je onoj za nogometom. Urođena energija, mladenački duh te odličan smisao za modu učinili su ga jednim od najvrjednijih igrača kako na terenu tako i izvan njega. Na društvenim medijima prati ga više od 300 milijuna sljedbenika, a od sada će pratiti i njegova brojna putovanja s atraktivnim koferima Soundbox brenda American Tourister. Ronaldo sa svojim kolorističnim Soundoboxom utjelovljuje avanturistički duh samoga brenda koji poziva putnike da se izraze, istraže nove horizonte, uživaju u zabavi i životnoj energiji.

I sam se Cristiano, kao česti putnik, sa svojih putovanja vraća s više uspomena, iskustava, suvenira i trofeja.

– Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kovčege i aktivan način života koji promoviraju. Ispred nas je jedna zabavna godina!

Reklama naziva Bring back more poziva putnike da se sa svojih putovanja vrate s puno toga više, a svoje prijedloge mogu objaviti s hashtagom #AmericanTourister i #BringBackMore.

Novom marketinškom kampanjom American Tourister predstavlja najnovije Soundbox putne kovčege koji su već osvojili brojne kupce i putnike diljem svijeta. U 2018. godini, veselimo se koferima u novim uzbudljivim koloritima kao što su žarkožuta, boja breskve i mente te uzbudljiva ljetno plava.

Ne propustite ih razgledati u svima MARAS trgovinama i na MARAS webshopu!

Komentari na članak

Vezani članci

Autobusne karte za mlade u pola cijene

Autotransovi popusti

Autobusne karte za mlade s popustom i do 50 posto!

Autobusna kompanija Autotrans brine o studentskom budžetu i nudi odlične popuste mladima. Također, čitatelje portala Studentski.hr nagrađuje dvjema povratnim kartama od mjesta stanovanja do mjesta studiranja na postojećim autobusnim linijama Autotransa.

Naslovna

Intervju: Ante Lovrić

SAD - putovanje života, ali jedva sam čekao doći doma najesti se

Ante Lovrić student je četvrte godine politologije u Zagrebu, dolazi iz Miljevaca pokraj Drniša i u životu više od ičega voli putovati. To je bio i povod ovog intervjua – nakon što je proputovao veći dio Europe, vidio Australiju, logičan slijed je bio SAD. Zašto se odlučio na Work and Stay program i kako je proveo pet mjeseci u Americi doznajte u idućem razgovoru.

Učenje

Vrijeme kolokvija

Kako se dodatno motivirati za učenje

Jesen i tmurno vrijeme koje sa sobom donosi uništavaju svaku motivaciju za učenjem. Teško se koncentrirati, a kolokviji samo što nisu počeli. Ponekad motivaciju treba tražiti negdje drugdje i nagrađivati se za uspješno napisane ispite odlaskom u kino ili ukusnim ručkom u restoranu.

Autohop

5 savjeta Autohopa

Naučite putovati uz ograničeni budžet

Servis za dijeljenje vožnje Autohop dijeli i savjete o putovanju uz ograničeni budžet.

Putovanje svijetom

Destinacije za mlade putoholičare

7 mjesta koje trebate posjetiti u dvadesetima

Cijelu akademsku godinu štedite novac? Otputovali biste negdje, ali ne znate kamo? Zavirite u naš popis destinacija koje trebate posjetiti u dvadesetima!