Novi putni kovčezi

American Tourister putuje s Cristianom Ronaldom

Cristiano Ronaldo

„Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kovčege i aktivan način života koji promoviraju. Ispred nas je jedna zabavna godina!”

American Tourister, drugi najveći svjetski brend putne prtljage, kao dio portfelja kompanije Samsonite, predstavio je svoju najnoviju marketinšku suradnju s peterostrukim dobitnikom Zlatne lopte – Cristianom Ronaldom!

Radi se o idealnom spoju. Najpoznatija svjetska nogometna i modna ikona Cristiano Ronaldo inspiracija je milijunima širom svijeta; mladima, ali i onima nešto starijima. Njegova strast za putovanjima jednaka je onoj za nogometom. Urođena energija, mladenački duh te odličan smisao za modu učinili su ga jednim od najvrjednijih igrača kako na terenu tako i izvan njega. Na društvenim medijima prati ga više od 300 milijuna sljedbenika, a od sada će pratiti i njegova brojna putovanja s atraktivnim koferima Soundbox brenda American Tourister. Ronaldo sa svojim kolorističnim Soundoboxom utjelovljuje avanturistički duh samoga brenda koji poziva putnike da se izraze, istraže nove horizonte, uživaju u zabavi i životnoj energiji.

I sam se Cristiano, kao česti putnik, sa svojih putovanja vraća s više uspomena, iskustava, suvenira i trofeja.

– Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kovčege i aktivan način života koji promoviraju. Ispred nas je jedna zabavna godina!

Reklama naziva Bring back more poziva putnike da se sa svojih putovanja vrate s puno toga više, a svoje prijedloge mogu objaviti s hashtagom #AmericanTourister i #BringBackMore.

Novom marketinškom kampanjom American Tourister predstavlja najnovije Soundbox putne kovčege koji su već osvojili brojne kupce i putnike diljem svijeta. U 2018. godini, veselimo se koferima u novim uzbudljivim koloritima kao što su žarkožuta, boja breskve i mente te uzbudljiva ljetno plava.

Ne propustite ih razgledati u svima MARAS trgovinama i na MARAS webshopu!

Komentari na članak

Vezani članci

Kasne dvadesete

Nepotrebni troškovi vs. godišnja ušteda

Štednja u studentskim danima – istina ili mit?

Jednom kad uploviš u studentske vode, tvojem čamcu ponajviše prijeti financijsko potonuće. Pronaći ćeš posao ili kombinirati troškove studentskog života na kojekakve načine. No, hoćeš li uspjeti (u)štedjeti?

FlixBus

Zagreb – Ljubljana – Milano – Torino

FlixBus te vodi u Italiju za 69 kuna!

Spojem inovacija i tehnologije s tradicijom i iskustvom, FlixBus čini prijevoz autobusom ponovo traženim i zanimljivim te dostupnim svačijem džepu.

Avion

Jeftini letovi

Senzacionalne novosti s osječkog aerodroma

Velika novost stiže nam s aerodroma u Osijeku. Osim što će biti povezan s Londonom tijekom cijele godine, planira se uvođenje letova prema Dublinu.

Putovanja

Zanimljivo predavanje u Jelsi

Saznajte sve o couchsurfingu

U caffe-baru Trick u Jelsi održat će se zanimljivo predavanje o jeftinoj varijanti putovanja. Svoja iskustva i savjete podijelit će Jakov Kusić koji je za malo novaca proputovao mnogo država.

Glavni kolodvor, vlak u pokretu

Akcija „Srijedom još povoljnije”

Do Splita za 52, a do Rijeke za 30 kuna

Išli biste kući nakon napornih ispita ili vam se jednostavno putuje, a u novčaniku vam je ostalo svega 50-ak kuna? To više ne predstavlja nikakav problem!