Novi putni kovčezi

American Tourister putuje s Cristianom Ronaldom

Cristiano Ronaldo

„Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kovčege i aktivan način života koji promoviraju. Ispred nas je jedna zabavna godina!”

American Tourister, drugi najveći svjetski brend putne prtljage, kao dio portfelja kompanije Samsonite, predstavio je svoju najnoviju marketinšku suradnju s peterostrukim dobitnikom Zlatne lopte – Cristianom Ronaldom!

Radi se o idealnom spoju. Najpoznatija svjetska nogometna i modna ikona Cristiano Ronaldo inspiracija je milijunima širom svijeta; mladima, ali i onima nešto starijima. Njegova strast za putovanjima jednaka je onoj za nogometom. Urođena energija, mladenački duh te odličan smisao za modu učinili su ga jednim od najvrjednijih igrača kako na terenu tako i izvan njega. Na društvenim medijima prati ga više od 300 milijuna sljedbenika, a od sada će pratiti i njegova brojna putovanja s atraktivnim koferima Soundbox brenda American Tourister. Ronaldo sa svojim kolorističnim Soundoboxom utjelovljuje avanturistički duh samoga brenda koji poziva putnike da se izraze, istraže nove horizonte, uživaju u zabavi i životnoj energiji.

I sam se Cristiano, kao česti putnik, sa svojih putovanja vraća s više uspomena, iskustava, suvenira i trofeja.

– Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kovčege i aktivan način života koji promoviraju. Ispred nas je jedna zabavna godina!

Reklama naziva Bring back more poziva putnike da se sa svojih putovanja vrate s puno toga više, a svoje prijedloge mogu objaviti s hashtagom #AmericanTourister i #BringBackMore.

Novom marketinškom kampanjom American Tourister predstavlja najnovije Soundbox putne kovčege koji su već osvojili brojne kupce i putnike diljem svijeta. U 2018. godini, veselimo se koferima u novim uzbudljivim koloritima kao što su žarkožuta, boja breskve i mente te uzbudljiva ljetno plava.

Ne propustite ih razgledati u svima MARAS trgovinama i na MARAS webshopu!

Komentari na članak

Vezani članci

Vespucci

Otkriće Amerike

Rođen Amerigo Vespucci

Za otkriće Amerike zaslužan je Kristofor Kolumbo, ali jedan je čovjek shvatio da ona postoji: Amerigo Vespucci.

Studenti i volontiranje

Prednosti volontiranja

Zašto je važno volontirati uz studij

Stjecanje nezaboravnih iskustava i novih prijateljstava te obogaćivanje životopisa razlozi su zbog kojih u svoje ljetne aktivnosti trebate uključiti volontiranje.

Isto

Stjecanje iskustva

Putovanje kao način razvoja vještine dobrog komuniciranja

Komunikacija je važan dio života svakoga čovjeka te je potrebna u svim područjima života. Prednosti koje putovanje nosi sa sobom višestruke su, ali gotovo su sve povezane s razvijanjem komunikacijskih vještina i izgrađivanjem ispunjenog života.

Youth in Action

Besplatni smještaj i hrana

Hrvatska udruga mladih traži mlade za projekt u Turskoj

Uz besplatni smještaj i hranu, te 170 eura za put, osim što ćete pomoći u podizanju svjesti o volonterskom doniranju organa, besplatno ćete i posjetiti Tursku!

Moja azijska avantura 6

Putujmo svijetom: Azija

Ante Lovrić: Moja azijska avantura

Kako smo mi Hrvati malobrojni, ali prepoznatljivi pokazuje i situacija gdje smo se tu večer koju smo proveli u šumi, družili s ostalim ljudima iz svih država svijeta, radili roštilj, pili pivo, a na radiju (koji je pustio domaćin koju živi u tom selu) je u jednom trenutku počela svirati Severinina pjesma .