Novi putni kovčezi

American Tourister putuje s Cristianom Ronaldom

Cristiano Ronaldo

„Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kovčege i aktivan način života koji promoviraju. Ispred nas je jedna zabavna godina!”

American Tourister, drugi najveći svjetski brend putne prtljage, kao dio portfelja kompanije Samsonite, predstavio je svoju najnoviju marketinšku suradnju s peterostrukim dobitnikom Zlatne lopte – Cristianom Ronaldom!

Radi se o idealnom spoju. Najpoznatija svjetska nogometna i modna ikona Cristiano Ronaldo inspiracija je milijunima širom svijeta; mladima, ali i onima nešto starijima. Njegova strast za putovanjima jednaka je onoj za nogometom. Urođena energija, mladenački duh te odličan smisao za modu učinili su ga jednim od najvrjednijih igrača kako na terenu tako i izvan njega. Na društvenim medijima prati ga više od 300 milijuna sljedbenika, a od sada će pratiti i njegova brojna putovanja s atraktivnim koferima Soundbox brenda American Tourister. Ronaldo sa svojim kolorističnim Soundoboxom utjelovljuje avanturistički duh samoga brenda koji poziva putnike da se izraze, istraže nove horizonte, uživaju u zabavi i životnoj energiji.

I sam se Cristiano, kao česti putnik, sa svojih putovanja vraća s više uspomena, iskustava, suvenira i trofeja.

– Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kovčege i aktivan način života koji promoviraju. Ispred nas je jedna zabavna godina!

Reklama naziva Bring back more poziva putnike da se sa svojih putovanja vrate s puno toga više, a svoje prijedloge mogu objaviti s hashtagom #AmericanTourister i #BringBackMore.

Novom marketinškom kampanjom American Tourister predstavlja najnovije Soundbox putne kovčege koji su već osvojili brojne kupce i putnike diljem svijeta. U 2018. godini, veselimo se koferima u novim uzbudljivim koloritima kao što su žarkožuta, boja breskve i mente te uzbudljiva ljetno plava.

Ne propustite ih razgledati u svima MARAS trgovinama i na MARAS webshopu!

Komentari na članak

Vezani članci

Kristina i Martin u Cappadociji

Nezaboravno putovanje

FOTO: Turska: Zemlja koju definitivno trebate posjetiti

Ako odlučite otputovati u Tursku, predrasude i stereotipe ostavite kod kuće jer Turci definitivno nisu pušači i kavopije. 

Predavanje "U zemlji Asteka i Maja"

Predavanje Kluba Zona

Svjetski putnik vodi Splićane u zemlju Asteka i Maja

Jurica Galić obišao je Meksiko od Mexico Cityja na zapadu do Cancuna na krajnjem istoku u potrazi za ostavštinom Asteka i Maja, a dojmove će podijeliti u sklopu programa Kluba Zona.

Work and Travel, Sunčana vura

„Work & Travel" program

Radi i putuj po SAD-u idućeg ljeta

Otvaranje sezone „Work & Travel 2018" započinje predstavljanjem koje će se održati ovog utorka u hotelu I.

fsdfs

„Discover EU”

Europska unija 18-godišnjacima dijeli besplatne karte za putovanje po Europi

Čak 15 000 osamnaestogodišnjaka dobit će besplatne karte za putovanje po državama članicama Europske unije u sklopu programa „Discover EU”.

Sreća

Antonela Bulajić

Sreća za kasnije

Sreća je putovanje, a ne odredište.