Kreativne ideje

5 jednostavnih DIY poklona za Valentinovo s kojima ćeš oduševiti frendove

Valentinovo, PHOTO: unsplash

Valentinovo posvećujemo svojim voljenima i podsjećamo se koliko smo zahvalni i sretni što su dio našeg života. Malim znakom pažnje, uz nekoliko novih zabavnih ideja, sam možeš izraditi poklon za najbliže i iskazati im ljubav na drugačiji način.

Bliži se jedan od najromantičnijih dana u godini – Valentinovo. Iako je ovo prvenstveno dan koji se slavi s partnerom/partnericom, odlična je to prilika da i frendove podsjetiš na to koliko ti znače te ih iznenadiš s malim znakom pažnje. Bezbroj je načina i poklona s kojima se može iskazati ljubav i poštovanje prema drugome, no obično su to pokloni za koje je potrebno ono što kod većine studenata manjka, a to je novac. Zato otkrivamo 5 jednostavnih i zabavnih poklona koje sam možeš izraditi i tako proslaviti Valentinovo na skroz drugačiji način, te, ono najbitnije, novčanik ostaviti netaknutim.

1. Posadi biljku u šalicu

Ovo je jedan od najlakših za izradu, no i najljepših darova. Riskiraj jednu šalicu koju inače koristiš za kavu, posadi u nju malu biljku, primjerice čuvarkuću, kaktus ili aloe veru, te razveseli prijatelja ovim slatkim poklonom.

FOTO: Pinterest
 
2. Izradi fotoalbum vaših najdražih fotki

Sigurno na mobitelu imaš hrpu fotografija s prijateljima za koje si već i zaboravio da postoje. Izaberi nekoliko najdražih, složi ih na jednu stranicu, uredi i dodaj različite filtere i naljepnice, isprintaj i pokloni prijateljima kao poklon koji mogu zauvijek imati uz sebe.

3. Organiziraj večer slikanja i ispijanja vina

Ništa bolje od večernjeg druženja s frendovima za Valentinovo, ali ovo druženje pripremi na malo drugačiji način. Nabavi nekoliko kistova, boja i platna, osiguraj dvije-tri boce vina i pozovi frendove na zabavnu večer slikanja i ispijanja vina.

4. Organiziraj pripremu dekoriranih kolača i keksića

Još jedan zabavan i slastan način kako proslaviti Dan zaljubljenih jest organizirati pripremu omiljenih kolača i keksića sa svojim frendovima. Ako želiš da kolač izgleda još posebnije, upotrijebite glazuru i kreativno ukrasi svoj homemade kolač.

FOTO: Pinterest
 
5. Izradi personaliziranu masku za mobitel

Bez maske za mobitel u današnje vrijeme rijetko koji mobitel ostane čitav. Umjesto da potrošiš novac na kupnju, izradi je sam i proširi svoju kreativnost! Isprintaj fotografije s frendovima ili izaberi fotografiju za koju znaš da bi se svidjela tvom frendu/frendici, i uz pomoć ljepila ili naljepnica zalijepi je na staru, ali čistu i prozirnu masku za mobitel.

Poklon za Valentinovo ne mora biti skup poklon nakon kojeg razmišljaš kako ćeš financijski preživjeti sljedećih mjesec dana. Važno je da je napravljen s ljubavlju i poštovanjem prema bližnjima. Iskoristi ovogodišnje Valentinovo za pripremu DIY zabavnih poklona i pokaži svojim prijateljima koliko možeš biti kreativan!

Komentari na članak

Vezani članci

Srce

Nagradni natječaj Zaklade Hrvatska za djecu

Povodom Valentinova svakog se dana dijele večere za dvoje redovitim studentima

U natječaju Zaklade Hrvatska za djecu studenti iz pojedinih gradova imaju priliku osvojiti večeru za dvoje na Dan zaljubljenih. Glavni su uvjeti status redovitog studenta te kreativnost.

Sreća3

Višak vremena, nedostatak novca

Pet ideja kako uz slab budžet doći do pravog izvora zabave

Imaš želju za druženjem u prirodi, na festivalu, klopi i slično, ali nisi baš pri novcu? Bez brige, donosimo ti ideje kako ćeš na jednostavan način doći do brojnih mogućnosti koje možeš iskoristiti sa svojim društvom.

ljubav

Za dan zaljubljenih

Studentski centar spaja studente za Valentinovo; evo što priprema

Do 10. veljače zaprimaju se prijave za sudjelovanje u valentinovskim aktivnostima koje je za svoje studente u studentskim naseljima IGK i Trsat pripremio SC.

Jasna Ožanić

Navike kupaca

Potrošnja ususret Valentinovu u Hrvatskoj porasla za 27 posto od 2014. godine

Mastercard Love Index objašnjava navike kupaca u razdoblju oko Dana zaljubljenih u više od 200 regija diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku.

Grundig 2

Luka Basa

Valentinovo, ispitni rokovi i Grundig televizor

Znate, dani mogu biti grozni. Pogotovo ako vani bez prestanka pada kiša, a jedina stvar koju moraš raditi je učiti i učiti i učiti dok ne crkneš.