Lička noć

Zapjevajte s Ličkim drvosječama u INBaru

Lička noć u Inbaru

Još jedna Lička noć održat će se 7. svibnja u zagrebačkom INBaru. Za dobru zabavu pobrinut će se Studentski zbor Gacke i Ličke drvosječe.

Studentski Zbor Gacke i Ličke drvosječe udružuju snage i pozivaju vas sve na još jednu Ličku noć. Prisjećajući se vrlo uspješne zimske Ličke noći, SZG događaj podiže na višu razinu i garantira odličan provod 7. svibnja u INBaru.

Iz tog razloga u Zagreb dolaze Ličke drvosječe, koji predstavljaju svoj novi album Zemlja ljudi i vukova. Na njemu se nalazi dvanaest pjesama autora Ive Žagara, nastalih u izdavačkoj kući Cantus s producentom Miroslavom Škorom.

Ulaz je besplatan, a Ličanke i Ličani u narodnim nošnjama častit će vas besplatnom rakijom. Ostala pića prodavat će se po promotivnim cijenama pa, kako kažu Drvosječe: – Zapjevajmo Ličani, nek' se tresu gore!

Komentari na članak

Vezani članci

Filmski spojevi 5

Ljubav poput one na filmskom platnu

Filmska inspiracija za nezaboravan subotnji izlazak

Budući da svi sanjamo o ljubavi poput onih u filmovima i knjigama, pripremili smo za vas ideje za izlaske s djevojkom ili dečkom inspirirane filmovima koje ste svi zasigurno gledali.

GPP Osijek

Gradski prijevoz putnika Osijek

Osijek prvi u Hrvatskoj uvodi besplatan wi-fi u javni gradski prijevoz!

GPP Osijek će, zajedno sa svojim klijentima-oglašivačima, omogućiti putnicima (pri)gradskih autobusnih i tramvajskih linija besplatan pristup internetu.

Kopački rit

Bogat program za sve generacije

"Dan otvorenih vrata" u Kopačkom ritu

Na "Dan otvorenih vrata" Parka prirode Kopački rit za posjetitelje je pripremljen bogat cjelodnevni program, a osiguran je i besplatan prijevoz iz Osijeka u oba smjera.

Biljke i svirke 2017

Nova glazbena oaza u centru grada

Zvuci klasike, džeza i rocka odjekuju predivnom prirodom parka Tuškanac

U neobičnoj koncertnoj dvorani na otvorenom posjetitelji će uživati u poznatim klasičnim, džez i rock skladbama, a mogu i sami odvažno zasvirati pred publikom.

Studenti surfaju

Pametno surfanje

Web stranice koje će vas zabaviti (i odgoditi vam učenje)

Umorni ste od gubljenja vremena gledajući videe mački ili skrolanja po naslovnici facebooka? Želite biti produktivniji kada sljedeći put budete online?