Gradske zabave

Zagreb ispratio partijanere na godišnji odmor

Klub H20

Vrlo uzbudljiva party sezona u Zagrebu okončana je nezaboravnom zabavom u klubu H20, omiljenoj destinaciji brojnih partijanera.

S dolaskom srpnja ljubitelji najboljih zagrebačkih provoda pozdravili su uz pjesmu i ples brojne vesele zajedničke vikende u kojima su uživali posljednjih mjeseci. Do posljednjeg mjesta ispunjen klub H2O velikom je closing zabavom obilježio nikad uzbudljiviju sezonu te vrhunskim glazbeno-scenskim programom još jednom potvrdio status omiljene zagrebačke destinacije za zabavu.

Foto: Select PR

Najpoznatiji strani i domaći glazbeni hitovi, performansi plesnih umjetnika te najmoderniji zvučni i svjetlosni efekti koji upotpunjuju doživljaj nezaboravne party avanture otpratili su posjetitelje na zaslužene godišnje odmore i nadolazeća ljetna uzbuđenja.

Protekla sezona bila je jedna od najuspješnijih za omiljeni zagrebački klub, u kojem su s veseljem gostovale neke od najvećih hrvatskih i regionalnih zvijezda, a čijem velikom plesnom podiju nisu odoljeli ni brojni domaći i strani pripadnici društvenog života. Iz godine u godinu H2O je postao sinonim za najbolju zabavu u srcu Zagreba, a u novoj sezoni koju otvara u petak, 15. rujna, najavljuje brojna iznenađenja koja će vas bez sumnje ostaviti bez daha.

Komentari na članak

Vezani članci

Šestorka iz Dubrovnika

Veliki će pogon opet zapaliti dubrovački pop-rock sastav

INTERVJU: Tibor (Silente): „Moment stvaranja glazbe osoban je i ne bih ga dijelio s bilo kime”

Najnoviji dubrovački proizvod, rock-pop sastav Silente, nastupa 8. i 9. svibnja u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture. Povodom koncerta uspjeli smo uhvatiti Tibora iz Silentea i postaviti mu nekoliko kratkih pitanja.

Career Boot Camp slika 1

4. Career Boot Camp u Zagrebu

Otvorene prijave na 4. Career Boot Camp – prihvati izazov!

Sudjelovanje u 4. ciklusu Career Boot Camp za studente je u potpunosti besplatno te posao.hr poziva sve zainteresirane studente završnih godina da se prijave do 23. rujna 2015.

Jasna Ožanić

Srpanjski upisni rok Sveučilišta u Zagrebu

Brucoši popunili 86 % upisnih mjesta na zagrebačkom sveučilištu

Za upis studenata u prvu godinu preddiplomskih, integriranih i stručnih studija u rujanskom upisnom roku ostalo je 1 670 mjesta.

Silente

Veliki uspjeh uoči najvećeg samostalnog koncerta karijere

Grupa Silente ima pjesmu broj 1 u državi

U Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova Silente će ući bogatiji za još nekoliko priznanja. Aktualni singl „Rekla si" zasjeo je na prvo mjesto nacionalne top liste HR Top 40.

Sergio Duarte

Intervju: Sergio Duarte

Erasmus iskustvo Portugalca u Zagrebu: „Muškarci su preagresivni u klubovima!“

Pogledajte koje je razlike Sergio Duarte uočio između Hrvatske i Portugala tijekom Erasmus iskustva u Zagrebu.