Sudjelovanje je besplatno

Za zadarske studente priprema se radionica Kako izbjeći učenje u zadnji tren?

Bilježnica, knjiga, olovka

Radionica će se održati 7. svibnja 2019. u Studentskom klubu „Božo Lerotić“.

Prokrastinacija i loše upravljanje vremenom najčešći su razlozi zašto studenti ponekad ostavljaju učenje za noć prije ispita. U Zadru su se dosjetili kako tome stati na kraj. Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru, stoga, organizira radionicu Kako izbjeći učenje u zadnji tren? koja će se održati 7. svibnja 2019. godine s početkom u 16 sati u Studentskom klubu „Božo Lerotić“.

Sudionici će na radionici saznati kako organizirati svoje učenje u skladu s rokovima. Ciljevi su radionice osvijestiti uvjete potrebne za učenje, prepoznati i primijeniti učinkovite strategije učenja i potaknuti kontrolu i nadgledanje vlastitog učenja, a vodit će ju izv. prof. dr. sc. Slavica Šimić Šašić.

Sudjelovanje je besplatno i nije se potrebno prijaviti, ali potrebno je na vrijeme doći u Klub.

Komentari na članak

Vezani članci

desk

Sezona učenja

Bezbrižan prolaz preostalih kolokvija nadohvat ruke

Važnije je učiti učinkovito nego učiti puno. To nije lagan zadatak, posebno kad stres i obaveze pokucaju na vrata. Stoga vam otkrivamo neobične trikove kako što bolje i kvalitetnije učiti.

Brave New World 2019

Festival novih digitalnih tehnologija

Brave New World: upoznavanje s robotom koji će asistirati kirurzima, biciklom na vodik – tek su mali dio bogatog programa

Najveći regionalni tech-festival nudi tehnološkim entuzijastima, inženjerima i svima zainteresiranima mogućnost besplatne edukacije i upoznavanje s tehnološkim izazovima budućnosti, bilo da već znaju mnogo o njima ili su im pak potpuna nepoznanica.

Energetske pločice

Zdrave slastice

FOTO: Brze, fine, slatke i zdrave energetske pločice

Pripremite si fini slatki desert koji možete jesti do iznemoglosti i bez straha od debljanja.

Francuski paviljon SC

Besplatna radionica Edukulture SC-a

„Stvarajući kustoske smjernice za Francuski paviljon“

Radionica „Stvarajući kustoske smjernice za Francuski paviljon“ dio je programa „Edukultura SC„ koji se realizira uz potporu Ministarstva kulture i Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport Grada Zagreba.

Graffiti – street art radionica

Street art

Besplatni savjeti za izradu grafita

– Sudionici će dobiti priliku kreativnost izraziti sa sprejevima u rukama, a prije toga učit će o povijesti grafita i street arta. Uz savjete, razrađivat će ideje i prebacivati ih na papir, izrađivati šablone i osmišljavati konkretne umjetničke intervencije u prostoru. – najavljuje Ivan Svaguša.