Stand-up nastupi

Vlatko Štampar oduševio najnovijim forama!

Vlatko Štampar u Tvornici kulture

Kakav je to odnos dobra ili zla, materijalnog ili duhovnog, kakvi smo kad smo sami, a kakvi smo pred drugima – samo su neka od pitanja na koje je komičar Vlatko Štampar odgovorio u svojem stilu.

Najnovije fore komičara Vlatka Štampara dva dana oduševljavale su publiku zagrebačke Tvornice kulture. Zagrebačke premijerne izvedbe novog showa Bolja polovica do zadnjeg mjesta popunile su dvoranu.

Kakav je to odnos dobra ili zla, materijalnog ili duhovnog, kakvi smo kad smo sami, a kakvi smo pred drugima – samo su neka od pitanja na koje je komičar odgovorio u svojem stilu. Uz oponašanje zvukova i mijenjanje boje glasa, gestikulaciju i mimiku svaka fora ovog dvometraša završila je salvama smijeha i glasnim pljeskom. Uz to, publika je mogla čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. A napokon se saznalo zašto je tako prokleto teško ne buljiti u nudista.

Za brojne ljubitelje Vlatkova humora više od dva sata nastupa prošlo je prebrzo. Fora za forom, smijeh za smijehom i vrijeme prođe, zato su mnogi po izlasku iz dvorane komentirali: Kad ćemo opet?

Sam Štampar kaže:

– Moj je posao i misija da zabavim ljude. Da na 2 sata zaborave na svoje probleme. Imaju drugih 22 sata za razmišljati o tome.

U tome je zasigurno i uspio ovim nastupima jer, kako kaže publika, sredinu radnog tjedna odvalili smo uz smijeh, a zatim dane do vikenda kratili prepričavanjem fora. Žestoke i necenzurirane fore mogu se čuti i u ostalim njegovim stand-up showovima Štamparska greška, Bratec je trd i Odraslost, kojima je pokorio ne samo Hrvatsku nego i regiju. 

Komentari na članak

Vezani članci

Eyesburn

Tvornica kulture

Beogradski hardcore/reggae sastav Eyesburn u srijedu u Zagrebu

Kultni beogradski hardcore/reggae sastav Eyesburn nastupit će u Tvornici kulture u srijedu 12. ožujka.

Note

Ekscentrični nastup novosadskog Gifta

Hitovi benda Depeche Mode zagrijat će Tvornicu kulture

Nakon šest godina, novosadski bend Gift vraća se u Zagreb. U Tvornici kulture očekuje nas kvalitetno izvođenje hitova benda Depeche Mode, uz ekscentričan i autentičan scenski nastup.

Brkovi u Tvornici kulture

Koncert Brkova

Dado Topić ponovno će pokazati svoj mitski rock’n’roll torzo u Tvornici kulture

Nakon trijumfa u beogradskoj Hali sportova, grupa Brkovi preuzet će kontrolu nad Tvornicom kulture u dvije najjače koncertne večeri ovog vikenda u Zagrebu.

s

Kino Forum

Besplatna radionica, predavanje i „stand-up” komedija o vještini javnog govorenja

Događaj će se održati 6. svibnja s početkom u 19 sati u Kino „Forumu” SD „Stjepan Radić”, a ulaz će za sve sudionike biti besplatan.

Irena Žilić u Tvornici

Koncert u Tvornici kulture

Irena Žilić promovira svoje poigravanje elektroničkom glazbom u albumu „Haze“

Drugi album Irene Žilić jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine. Zašto mu se pridaje titula remek-djela, zagrebačka publika čut će na koncertu u Tvornici kulture. Kao predizvođač nastupit će J.R. August.