Stand-up nastupi

Vlatko Štampar oduševio najnovijim forama!

Vlatko Štampar u Tvornici kulture

Kakav je to odnos dobra ili zla, materijalnog ili duhovnog, kakvi smo kad smo sami, a kakvi smo pred drugima – samo su neka od pitanja na koje je komičar Vlatko Štampar odgovorio u svojem stilu.

Najnovije fore komičara Vlatka Štampara dva dana oduševljavale su publiku zagrebačke Tvornice kulture. Zagrebačke premijerne izvedbe novog showa Bolja polovica do zadnjeg mjesta popunile su dvoranu.

Kakav je to odnos dobra ili zla, materijalnog ili duhovnog, kakvi smo kad smo sami, a kakvi smo pred drugima – samo su neka od pitanja na koje je komičar odgovorio u svojem stilu. Uz oponašanje zvukova i mijenjanje boje glasa, gestikulaciju i mimiku svaka fora ovog dvometraša završila je salvama smijeha i glasnim pljeskom. Uz to, publika je mogla čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. A napokon se saznalo zašto je tako prokleto teško ne buljiti u nudista.

Za brojne ljubitelje Vlatkova humora više od dva sata nastupa prošlo je prebrzo. Fora za forom, smijeh za smijehom i vrijeme prođe, zato su mnogi po izlasku iz dvorane komentirali: Kad ćemo opet?

Sam Štampar kaže:

– Moj je posao i misija da zabavim ljude. Da na 2 sata zaborave na svoje probleme. Imaju drugih 22 sata za razmišljati o tome.

U tome je zasigurno i uspio ovim nastupima jer, kako kaže publika, sredinu radnog tjedna odvalili smo uz smijeh, a zatim dane do vikenda kratili prepričavanjem fora. Žestoke i necenzurirane fore mogu se čuti i u ostalim njegovim stand-up showovima Štamparska greška, Bratec je trd i Odraslost, kojima je pokorio ne samo Hrvatsku nego i regiju. 

Komentari na članak

Vezani članci

Miki Solus

Ususret promociji prvog albuma u Tvornici

Intervju s Mikijem Solusom: „Da imam bolji glas, bio bih balkanski Robbie Williams”

Miki Solus, osebujan kantautor koji svira na klaviru u pratnji basa i cajona, svojim će dadaističkim stihovima, u kojima spominje sve od Arjena Robbena, Darth Vadera, Dostojevskog i Magazina, zadržati staru publiku, privući novu i predstaviti svoj novi album „Muzika za djecu i penzionere”.

Acid Mothers Temple

Koncert u Tvornici kulture

Psihodelični Acid Mothers Temple komunicirat će s kozmosom iz hrvatske metropole

Bend koji puni velike dvorane diljem svijeta, vraća se u Hrvatsku na još jedan nastup nabijen energijom. Acid Mothers Temple predstavit će najnoviji album „Wake To A New Dawn Of Another Astro Era“ u Tvornici kulture.

Tram 11

Koncerti u Tvornici kulture

Još jedno „old school rap rokanje” sastava Tram 11

U klupskom raspoloženju očekuju nas posljednji samostalni nastupi benda Tram 11 za duže razdoblje. Ulaznice su u prodaji od petka, 9. prosinca.

Zajc Stand Up

Riječke ljetne noći

Petorka „Zajc Stand Up-a“ priprema noćne terapije smijehom

Troje vrhunskih glumaca svojim će šarmom, inteligencijom i duhovitošću smoći snage i stati pred riječku publiku izvodeći stand up, autorski projekt Borka Perića.

Naslovna; keep calm

„Prokletstvo“ zvano visina

Komična svakodnevica nižih osoba

Ako ste se tisuću puta zapitali zašto ste baš vi tako niski, ne očajavajte! Svijet je prepun niskih ljudi koji ne mogu dohvatiti onu visoku policu u trgovini. Slijedi malo humora za sve koji su visoki „metar i žilet“ i spremni su se tome nasmijati.