Svi ih znate i svi ih mrzite

Vječni hitovi od kojih nam se diže kosa na glavi

Pjesme koje ubijaju

Nakon vikend izlaska jednostavno nismo mogli odoljeti da ne napišemo ovaj članak. Neke pjesme nažalost nikad ne izlaze iz mode (s playlista), a bilo bi bolje da nije tako.

Još jedan odličan izlazak - ekipa ludilo, atmosfera usijana, promili u stalnom porastu. I baš kad se čini da ti ništa ne može pokvariti izlazak - pljas! DJ ili bend u klubu ti je upravo opalio šamar. Da da, zasvirala je ona stara, izlizana pjesma koja obavezno svira u svakom klubu u koji možeš izići.
Žao nam je što je pretjerano prostituiranje nekih od najvećih hitova s naših prostora dovelo gotovo do mržnje određenih pjesama. U nastavku vam donosimo popis onih od kojih nam krvare uši petkom ili subotom vani.

1. Mi plešemo
To su ti taktovi na koje jednostavno poludimo - ne. Nemamo love za skupe provode, ali ni živaca za ovu pjesmu.

2. Napile se ulice
Mrdate glavom i kolutate očima jer ne možete vjerovait da je neki DJ u 21. stoljeću ovo uvrstio na playlistu. Iskačete iz šina totalno. 

3. Marina 
Pun vam je kufer Marine, Dinama, Hajduka i Dunava. Još ako je neka tvoja ili njegova bivša Marina - ubij me Bože.

4. Prijateljice
5-6 mladih golubica, pijane i zagrljene, bla bla... Još kad dođe dio da su se neke i udale, a ti sama.. Sigurno padneš u trans od sreće.

5. Morska vila
Izvučena iz naftalina zbog naših rukometaša...i dalje smara, ne znate biste li plakali ili se njihali u ritmu ovih ubilačkih tonova.

6. Nakon svih ovih godina
Niti ja voljeh tebe..nit' si ti mene voljela... niti volimo ovu pjesmu. Pogotovo kad se izlazak bliži kraju, kad ste ubijeni od alkohola i podsjeti vas na neku bivšu, nesretnu, davno zaboravljenu ljubav.

7. Kiše jesenje
Kad bi barem umjesto kiše pala neka cigla i pogodila DJ-a koji ovo pusti.

8. Za dobra stara vremena 
Već na prve taktove ove pjesme krene masovno stavljanje ruku po ramenima uz patetične izraze lica. Ovo vam je oprošteno jedino ako ste previše pijani i niste svjesni što radite (ali i dalje je sramota).

9. Mata
Mata je rođen jedne nedjelje, 40 i neke godine i ova pjesma kad krene kao da svira 40 godina. Škoro je jedva zapamtio silne stihove, a vi vjerojatno ne želite jer svaki put umre jedan mali dio vas kad krene ova saga.

10. Jednom kad noć
Bit će ti žao što si došao u klub u kojem usred izlaska krene svirati ova pjesma. Možda nije loše potražiti utjehu u strancu koji jednako kao i ti umire na ovu pjesmu.

11. Krivo je more
Ajde se jos malo dreči kako je krivo more, a ne debil koji te zeznuo jedne ljetne večeri...

12. Sve je lako kad si mlad
Sve je baš lako. Pogotovo naručiti duplu votku kad ovaj jad zasvira.

13. Četrnaest palmi
Ova čak nije toliko depresivna kao neke pjesme s popisa, ali dosadila je i Bogu i čovjeku. A da je bilo neku noviju pjesmu ubaciti na playlistu?

14. Ako su to samo bile laži
Pjesma na koju polude svi oni koji imaju neku nepreboljenu ljubav pa bi se još malo lagali... oni normalni samo odbrojavaju sekunde do kraja pjesme.

15. Da te mogu pismom zvati
E pa ne možeš. Začepi.

16. Motori
I da, da, bijesan start, svi počinju mahati kosama, iz daljine čuju se kao gromovi. Motori su uvijek odlična tematika usred izlaska, a refren pjesme je toliko ubitačno maštovit da bi najradije pozvali jednog da vas pokupi i odvede daleko...

17. Sjećam se prvog poljupca
Niti ga se sjećam, a kamoli da je bio sladak. Zadrhtim ipak od jada kada krene intro ove pjesme.

18. Plavi safir
Kako je dobro bilo kad smo prvi put čuli ovu pjesmu. Ista prica kao s votkom. Pretjeraš jednom i prestaneš je konzumirati.

19. Umirem sto puta dnevno
Umire Tony sto puta dnevno, a ti umreš 100 puta dok pjesma ne završi.

20. U planine
Hajd'mo curice, hajd'mo dječaci... Nit smo curice ni dječaci, a dok god 'svaki đukac vidi noge moje curice', crni vam se pred očima.

P.S. Radi zdravlja vašeg i našeg živčanog sustava odlučili smo ne stavljati poveznice za ove pjesme u tekst. 

Komentari na članak

Vezani članci

Djevojka uz bolnički krevet

Nešto drugačije

Najsnažnije tri reklamne minute koje ste ikada vidjeli

Iako većina telekomunikacijskih kompanija reklamira nove mobilne uređaje, na Tajlandu su se odlučili za nešto potpuno drugačije...

Swarm-Foursquare

Brža i lakša pretraga prijatelja i lokacija

Dioba Foursquarea

Swarm je namijenjena ljudima koji žele najbrži i najlakši način za povezivanje sa svojim prijateljima, a Foursquare je za istraživače koji žele znati informacije o najboljim mjestima i žele podijeliti ono što su pronašli sa svojim prijateljima.

TASER

Usporena snimka Taser pištolja

VIDEO: Kako zapravo funkcionira Taser?

Jeste li se ikada zapitali kako Taser pištolj zapravo funkcionira? Pogledajte ovu usporenu snimku!

Klopa i cuga za tulum

Tulum za pamćenje

Podignite tulum na novu razinu uz ove kombinacije hrane i pića

Vikend je pred nama! Pripremate li kod sebe kakvo okupljanje ili tulum, učinite to kreativno. Shootersi od želea u obliku lubenica, meksičke kokice ili nešto drugo od naših prijedloga zadivit će vaše prijatelje.

Aplikacije, studenti

One će vam (donekle) pomoći preživjeti novu akademsku godinu

Najbolje aplikacije za studentski život

Nova akademska godina je iza ugla, a mi vam donosimo aplikacije za vaš Android ili iPhone koje će vam olakšati učenje, praćenje financija, ali i (barem pokušati) održati društveni život.