Nostalgija

VIDEO: Pjesme koje su obilježile naše djetinjstvo

Tina i Nikša

Kad se udruži ekipa Studentskog – nastane naj „trash playlista“ koju možete zamisliti.

Djetinjstvo je razdoblje kojega se svi vrlo rado s nostalgijom prisjećamo. To su bili bezbrižni dani kad smo se mi, današnji studenti, igrali vani s društvom iz ulice do mraka ili dok mama nije došla po nas. Smišljali smo kojekakve igre, gradili kućice, trčali okolo, lomili koljena.

Jedna od najdražih zanimacija bilo nam je pjevanje. Okupljali smo se po sobama/garažama/podrumima i glumili da smo Vesna Pisarović, Minea ili pak Goran Karan, Dražen Zečić, Alan Hržica... i od toga radili pjevačka natjecanja. Svađali smo se oko toga je li bolja Britney ili Christina, Tokio Hotel ili US5. Sve cure obožavale su Spice Girls i htjele biti poput Victorije, a dečki poput Backstreet Boysa ili, oni opakiji, poput Nicklebacka. Skupljali su se posteri i lijepili po zidovima i vratima sobe. Mi sa Studentskog odlučili smo se prisjetiti najvećih hitova iz našeg djetinjstva i napraviti jednu nostalgičnu trash playlistu koja će vas sve vratiti u djetinjstvo.

Dražen Zečić i Anđela: Ima li nade za nas

Colonia: Ti da bu di bu da

Leteći odred i mali Mate: Ja sam mali Mate

Minea: Vrapci i komarci

Severina: Trava zelena

Dino Jelusić: Ti si moja prva ljubav

Claudia Beni: Više nisam tvoja

Saša, Tin i Kedžo: 365

Tina i Nikša: Da je bilo sve po mom

Vesna Pisarović: Da znaš

Komentari na članak

Vezani članci

LeBron i Fallon

Košarka kakvu još niste vidjeli

VIDEO: LeBron James i Jimmy Fallon zaigrali Faceketball

Kad u istoj prostoriji imate jednog od najboljih košarkaša svih vremena i jednog od najpoznatijih voditelja današnjice, zabava je zagarantirana.

Motovun Film Festival

Motovun Film Festival

Poetična „Noć na zemlji” pretposljednja je skrivena projekcija na tajnoj lokaciji

„Noć na zemlji” je omnibus sastavljen od pet priča, pet taksista i njihovih pet mušterija u pet gradova diljem svijeta. Film se prikazuje na tajnoj zagrebačkoj lokaciji kao dio zagrijavanja za Motovun Film Festival.

Vatra

Vatra ima novi singl ''Zmajevi na vjetru''

VIDEO: Najstariji hrvatski step plesač zvijezda je emotivnog spota grupe Vatra

Vatra se, osim rada na novom videospotu, priprema i za nadolazeći akustični koncert u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Kupa Open Air

Festival u Mošćenici

Tri dana ludog ljetnog provoda na Kupa Open Air-u

Ukupno 13 izvođača nastupat će od 1. do 3. srpnja na festivalu Kupa Open Air u Mošćenici. Osigurana su mjesta za roštiljanje, a kamp Kutac spreman je za sve koji se odluče na kampiranje.

nocno učenje

Ispitni rokovi

Kako izbjeći stres u ispitno vrijeme

Bliži se najstresnije razdoblje za studente - ispitni rokovi. Iako je teško pobjeći od stresa, postoje načini kako ublažiti rekaciju na njega. Zato preuzmite kontrolu i nedopustite da stres vlada vašim životom.