Antivalentinovo 3

VIDEO: Mrle i Let 3 vode vas na najžešću antivalentinovsku „rock” feštu

Let 3 Disco

Mrle ima posebnu poruku za sve antivalentinovce među čitateljima portala Studentski.hr koja vam može osigurati besplatan upad na žestoki petosatni glazbeni spektakl.

Najvažnija rock fešta godine Antivalentinovo 3 opasno nam se približila. Let 3, Edo Maajka, TBF i Demolition Group ove će subote, 10. veljače, u zagrebačkom Domu sportova žestokom glazbom rasplesati sve parove i samce te dati novo viđenje praznika zaljubljenih.

U intervjuu uoči koncerta Mladen iz TBF-a otkrio nam je da je za njega Antivalentinovo najromantičniji događaj sezone te da planira stvoriti lijepa sjećanja sebi i publici. Već je to dovoljna garancija odličnog provoda.

No, za sve koji su još uvijek neodlučni ili pukim slučajem nisu uspjeli nabavili ulaznice za ovaj petosatni rock spektakl, Mrle je pripremio poseban video. Sve što trebate jest odgovoriti na njegovo pitanje iz videa. U komentar ispod članka na našoj Facebook stranici napišite točan odgovor i označite osobu koju vodite sa sobom na koncert. Troje sretnika i njihove pratnje očekuje besplatan upad na Antivalentinovo 3!

Komentari na članak

Vezani članci

https://pxhere.com/en/photo/1391116

PMF Open Air

Kontroverznom bendu otkazan nastup na PMF-u

Pater Papula bend je kojem s vremenom raste broj pratitelja, no otkazan je njihov nastup na PMF Open Air festivalu. Objašnjavaju i zašto.

Zorica Kondža

Koncert u Lisinskom

Glazbena diva Zorica Kondža s Tedijem Spalatom u borbi protiv tumora

U posebnoj večeri Tedi Spalato zapjevat će sa Zoricom Kondžom za Hrvatsku ligu protiv raka koja organizira koncert povodom 51. obljetnice rada.

Plakat za Brucošijadu

Brucošijada FER-a

Poznata prva imena Brucošijade FER-a koja će se održati 7. studenog

Trideset i treća Brucošijada FER-a održat će se 7. studenog, a sada su predstavljeni i prvi izvođači koji će nastupiti

Koncertna dvorana Blagoja Berse

Nastup u Koncertnoj dvorani Blagoja Berse

Besplatno na koncert studenata Muzičke akademije

Studenti Muzičke akademije kao solisti i u ansamblu uz Zagrebačke soliste izvest će djela J. S. Bacha, N. Paganinija, B. Papandopula i L. van Beethovena. Ulaz je slobodan.

Naslovna

„Srce vjeruje, um ostvaruje"

FOTO: Svečano otvorene treće Europske sveučilišne igre

Na stadionu Mladost u Zagrebu svečano su otvorene treće Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016. Svečana ceremonija bila je uvertira u dva tjedna uzbuđenja koja očekuju sportaše i ostale sudionike.