Premijera videospota

VIDEO: BluVinil, autorski bend petorice studenata, predstavlja singl prvijenac „Mili brat“

BluVinil

„Mili brat“ naziv je prvog singla novog autorskog benda BluVinil za koji je videospot snimljen u Francuskom paviljonu Studentskog centra. Prvu svirku bend priprema 26. travnja u Vinylu.

Novi autorski bend BluVinil predstavlja prvi singl Mili brat. Svoj će premijerni nastup održati 26. travnja u Vinylu gdje će se predstaviti publici s prvim singlom i svirkom.

BluVinil glazbeni je sastav osnovan u proljeće 2016. u Zagrebu koji čine petorica studenata okupljenih u želji da slobodno eksperimentiraju s glazbenim stilovima unutar klasičnog pop-rock izričaja. Osnovna je misao benda stapanje svijeta radiofoničnih pjesama sa svijetom nekonvencionalnih glazbenih oblika. Članovi benda su pijanist Filip Knežević, bubnjar Marko Štimac, bas gitarist Bruno Jakelić, gitarist Luka Načinović te pjevač i tekstopisac Matej Nakić.

Pod etiketom Dallas Recordsa predstavljaju singl prvijenac naziva Mili brat koji je snimljen u AMS studiju, a nedavno je ovjenčan i spotom koji je snimljen u Francuskom paviljonu Studentskoga centra. U sklopu videoprodukcije ostvarena je suradnja s Pavlom Matuškom i Veronikom Mach, glumcima zagrebačke Akademije dramske umjetnosti.

– Iako pjesma naoko opisuje ljubavni trokut, zapravo se radi o podvojenosti unutar ljubavnika razapetog između straha od vezivanja s jedne strane i iskrene želje za potpunim prepuštanjem partneru s druge. Svi mi unutar sebe nosimo tu dualnost i ona ponekad zna imati razorne posljedice po naše bližnje. Mili brat opisuje upravo jedan takav toksični odnos. – izjavio je Matej Nakić iz BluVinila.

Nastupom u Vinylu premijerno će se predstaviti publici i izvesti pjesme s njihovog nadolazećeg debitantskog albuma, uključujući i naslovni singl Mili brat.

Komentari na članak

Vezani članci

Matija i Matej u Dubrovniku

Projekt ClubTV

VIDEO: Noćni život i ljepote Dubrovnika u promotivnom filmu za Feddea Le Granda

Za promotivni film zaslužni su dvadesetogodišnjaci Matija Škalić i Matej Matijević, koji su osim najljepšim dubrovačkim lokacijama, film začinili nastupom jednog od najboljih svjetskih DJ-eva, Feddea Le Granda.

Računalo, tablet, mobitel

„Magento2.0 NightClass”

Besplatne stručne radionice o programiranju za studente

„Magento2.0 NightClass” je set radionica namijenjen studentima. Kroz dva mjeseca imaju priliku proširiti svoja teoretska i praktična znanja o programiranju, a najbolje očekuju vrijedne nagrade.

Kosovo ljetna škola 2017

Međunarodni susret

Otvorene prijave za ljetnu školu u Prištini; moguće stjecanje ECTS bodova

Otvorene su prijave za 6. ljetnu školu u Prištini kojoj je cilj razviti kadar budućih globalnih lidera koji bi omogućili značajne promjene u svojoj zajednici i svijetu. Prvi rok prijave traje do 1. svibnja, a krajnji do 5. lipnja!

Stilizirano „S“

Česta pojava u školskim klupama

VIDEO: Skrivena značenja stiliziranog „S” na rubovima bilježnica učenika i studenata

Što se krije iza simbola „S” koji svi rado crtaju, a nitko mu ne zna pravo podrijetlo i značenje?

Post - it papirići

Izložba u Galeriji Beck

MMD Kolektiv s Filozofskog omogućava da vaše emocije postanu dijelom izložbe

Otvorenje izložbe Emocija / Asocijacija u Galeriji Beck održat će se u četvrtak, 25. siječnja, i to u organizaciji MMD Kolektiva koji će omogućiti posjetiteljima da komuniciraju s umjetnicima papirićima na koje će zapisati asocijacije i emocije na izložena djela.