Drugi singl s prošlogodišnjeg akustičnog koncerta

Vatra predstavlja „Mornarsku majicu“ u kubanskom stilu

Vatra u Tvornici

Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli.

Drugi singl s prošlogodišnjeg akustičnog koncerta Vatre u Lisinskom je Mornarska majica, ovog puta u neočekivanom latino ritmu. Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli i koji im je omogućio potpuni preobražaj pjesme i igranje glazbenim stilovima.

Zaigranost je upravo ono što su postigli ovom obradom pa je Mornarska majica dobila svojevrsni kubana, cha cha cha feeling. Kako zvuči kubanska Vatra, poslušajte ovog petka, 7. travnja, u Jutarnjem showu Antene Zagreb, na kojemu će, uz mininastup, predstaviti još nekoliko akustičnih pjesama.

Svoj prvi akustični koncert javnosti su predstavili singlom Gorim (akustik) koji još uvijek orbitira po domaćim top ljestvicama, a kako je zvučao i izgledao sam koncert, provjerite u nedjelju, 9. travnja od 19 sati na HRT2.

U petak, 19. i subotu, 20. svibnja u Tvornici kulture Vatra će prvi put u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set listama pjesama. Prvi je dan rezerviran za akustičan nastup, dok će dan kasnije bend pripremiti električnu set listu s nekoliko iznenađenja sa starim i novim pjesmama.

Samo do nedjelje, 9. travnja, traje early bird akcija jednodnevnih i dvodnevnih ulaznica po povoljnijoj cijeni od 70 kuna (jednodnevne) i 100 kuna (dvodnevne), stoga požurite do sljedećih prodajnih mjesta:

Komentari na članak

Vezani članci

Pornhub Cares

Pornhub Cares

Pornhub nagrađuje studente stipendijom od 25.000 dolara

Ponrhub je istaknuo kako se za stipendiju mogu natjecati svi studenti, bez obzira studiraju li medicinu, botaniku ili paranormalnu psihologiju. Potrebno je napisati esej do tisuću i pol riječi te snimiti motivacijski video

Sirijske izbjeglice

Odgovori na krizu u Siriji

VIDEO: Nije vam jasno sve o izbjegličkoj krizi?

Ovo je zapravo jedna moderna seoba naroda u kojoj mi stvaramo povijest. Kako želite da vas pamte?

Sveučilište Westminster

Natječaj za stipendije

Studirajte na Sveučilištu Westminster u Londonu

Na natječaj za stipendije Sveučilišta Westminster mogu se prijaviti svi kandidati sa završenim preddiplomskim studijem. 

Fran

Hit video

VIDEO: Francuzi snimili najbolji promotivni video za Hrvatsku

Riječ je o skupini prijatelja koji su odlučili svoj odmor u Hrvatskoj zabilježiti pomoću videokamere i selfie štapa.

8 jednostavnih čokoladnih recepata

Raj za čokoljupce

VIDEO: Osam jednostavnih čokoladnih recepata

Za sve koji se još uvijek ne mogu odlučiti koje božićne kolačiće pripremiti, donosimo osam čokoladnih recepata koji su jednostavni i prilično jeftini.