Drugi singl s prošlogodišnjeg akustičnog koncerta

Vatra predstavlja „Mornarsku majicu“ u kubanskom stilu

Vatra u Tvornici

Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli.

Drugi singl s prošlogodišnjeg akustičnog koncerta Vatre u Lisinskom je Mornarska majica, ovog puta u neočekivanom latino ritmu. Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli i koji im je omogućio potpuni preobražaj pjesme i igranje glazbenim stilovima.

Zaigranost je upravo ono što su postigli ovom obradom pa je Mornarska majica dobila svojevrsni kubana, cha cha cha feeling. Kako zvuči kubanska Vatra, poslušajte ovog petka, 7. travnja, u Jutarnjem showu Antene Zagreb, na kojemu će, uz mininastup, predstaviti još nekoliko akustičnih pjesama.

Svoj prvi akustični koncert javnosti su predstavili singlom Gorim (akustik) koji još uvijek orbitira po domaćim top ljestvicama, a kako je zvučao i izgledao sam koncert, provjerite u nedjelju, 9. travnja od 19 sati na HRT2.

U petak, 19. i subotu, 20. svibnja u Tvornici kulture Vatra će prvi put u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set listama pjesama. Prvi je dan rezerviran za akustičan nastup, dok će dan kasnije bend pripremiti električnu set listu s nekoliko iznenađenja sa starim i novim pjesmama.

Samo do nedjelje, 9. travnja, traje early bird akcija jednodnevnih i dvodnevnih ulaznica po povoljnijoj cijeni od 70 kuna (jednodnevne) i 100 kuna (dvodnevne), stoga požurite do sljedećih prodajnih mjesta:

Komentari na članak

Vezani članci

Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu

Vodič za brucoše

VIDEO: Upoznajte Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu

Koristeći video te društvene mreže kao način putem kojeg mladi danas najčešće komuniciraju, FGAG u Splitu među prvim fakultetima u Hrvatskoj odlučio se na ovaj način predstaviti svojoj publici.

Good Vibrations i Indirekt

Suradnja s istarskim indie festivalom Indirekt

Predbožićno izdanje Good Vibrationsa u indie ruhu!

Posljednja ovogodišnja epizoda Good Vibrationsa proteći će u znaku suradnje s hvaljenim istarskim indie festivalom INDIREKT.

VIDEO: Don't stay in school - Boyinabend

Video koji podiže svijest o školovanju

VIDEO: Nemojte ostati u školi!

Boyinabend, YouTuber, pjevač i vloger, napisao je pjesmu o obrazovanju koje se stječe upravo u osnovnim i srednjim školama, a koje se ne sastoji od lekcija koje će nas pripremiti za realne životne situacije.

Neki to vole vruće

Koncert u Vintageu

Uz duo "Neki to vole vruće" prisjećamo se hitova iz voljenih osamdesetih

Program "Sviraj Stare" na pozornicu Vintage Industrial Bara 17. ožujka dovodi jedan od najvećih hrvatskih bendova '80-ih godina – Neki to vole vruće!

Repetitor

Intervju s Borisom iz grupe Repetitor

„U privatnom životu slušamo isključivo turbo folk i ništa drugo“

Repetitor je beogradski bend koji nas 9. srpnja očekuje na Tabor Film Festivalu, a povodom toga smo razgovarali s vokalom Borisom Vlastelicom.