Drugi singl s prošlogodišnjeg akustičnog koncerta

Vatra predstavlja „Mornarsku majicu“ u kubanskom stilu

Vatra u Tvornici

Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli.

Drugi singl s prošlogodišnjeg akustičnog koncerta Vatre u Lisinskom je Mornarska majica, ovog puta u neočekivanom latino ritmu. Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli i koji im je omogućio potpuni preobražaj pjesme i igranje glazbenim stilovima.

Zaigranost je upravo ono što su postigli ovom obradom pa je Mornarska majica dobila svojevrsni kubana, cha cha cha feeling. Kako zvuči kubanska Vatra, poslušajte ovog petka, 7. travnja, u Jutarnjem showu Antene Zagreb, na kojemu će, uz mininastup, predstaviti još nekoliko akustičnih pjesama.

Svoj prvi akustični koncert javnosti su predstavili singlom Gorim (akustik) koji još uvijek orbitira po domaćim top ljestvicama, a kako je zvučao i izgledao sam koncert, provjerite u nedjelju, 9. travnja od 19 sati na HRT2.

U petak, 19. i subotu, 20. svibnja u Tvornici kulture Vatra će prvi put u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set listama pjesama. Prvi je dan rezerviran za akustičan nastup, dok će dan kasnije bend pripremiti električnu set listu s nekoliko iznenađenja sa starim i novim pjesmama.

Samo do nedjelje, 9. travnja, traje early bird akcija jednodnevnih i dvodnevnih ulaznica po povoljnijoj cijeni od 70 kuna (jednodnevne) i 100 kuna (dvodnevne), stoga požurite do sljedećih prodajnih mjesta:

Komentari na članak

Vezani članci

ESI Zagreb-Rijeka

Multi-sportski događaj u Hrvatskoj

Osigurajte svoje ulaznice za spektakularnu ceremoniju otvaranja Europskih sveučilišnih igara

Bliži se spektakularna ceremonija otvaranja najvećeg multi-sportskog događaja u Hrvatskoj. Građani mogu podići besplatne ulaznice na nekoliko gradskih lokacija.

lollobrigida

Nekonvencionalno Valentinovo

Dinamitan plesni podij uz The Hendikepse, Barbare i Lollobrigidu

Valentinovo je u Tvornici obilježeno uz The Hendikepse, Barbare i Lollobrigidu, koja je nastupala prvi put u Zagrebu s novom postavom benda.

Wenger vs. Mou

Više od 10 godina rivalstva

VIDEO: Mourinho i Wenger poput djece u vrtiću

Ako ste pomislili kako ćete nastavak njihova rivalstva čekati duže vrijeme, prevarili ste se, jer nas već 19. rujna očekuje dvoboj između Arsenala i Chelsea na Stamford Bridgeu u sklopu Premier lige.

Valkire

Na današnji dan

VIDEO: Premijerno izvedena Wagnerova Valkira

„Die Walküre“, djelo njemačkog skladatelja Richarda Wagnera, jedna je od najpoznatijih melodija klasične glazbe. Dio je opere „Prsten Nibelunga“, inspirirane germanskim i vikinškim sagama, a govori o bogovima, junacima, mitskim bićima i njihovom potragom za čarobnim prstenom.

The Devil's Garden

Izvedba u ZKM-u

„The Devil's Garden“ otvara prozor u zajednicu žena

U prosincu 2016. godine premijerno je izvedena predstava „The Devil's Garden“. Otvarajući prozor u društvo unutar društva – zajednicu žena izvan svakodnevne stvarnosti, izazvala je snažan interes kod publike.