Repertoar Studija smijeha

Urnebesni nastupi stand-up komičara ovog tjedna

Urnebesni nastupi stand up komičara ovog tjedna

Ovog tjedna je zagrebački Studio smijeha pripremio pregršt zabavnih nastupa. Odaberite koju ćete večer uživati u vrhunskoj stand-up komediji.

Studio smijeha je pripremio mnoštvo zabavnih nastupa ovog tjedna. Ponedjeljak je rezerviran za Večer otvorenog mikrofona i I hate mondays kvalifikacije. I ovog mjeseca nastavljaju potragu za novim komičarima. Možete biti publika koja ima funkciju žirija, a možete se prijaviti za natjecanje. Izvrsna je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand-up komičar. Potrebno vam je samo 7 minuta vašeg autorskog stand-up materijala i malo hrabrosti.

U srijedu je na repertoaru monokomedija Ljubav na leskovački način. Cijena karte je samo 10 kuna, a dobit ćete rakiju na ulazu. Iz kolijevke ćevapčića i pljeskavica u hrvatsku metropolu dolazi rođena leskovčanka, poznata glumica Vesna Anđelković. Monokomedija je namijenjena svim romantičarima i nostalgičarima. Govori o poteškoćama nježnijeg i jačeg spola kad ih pogodi Amorova strijela. Smijeh, pljesak i pohvale brojne publike najbolja su vam preporuka da pogledate ovu predstavu. Riječ je o glumačkom ostvarenju koje je bilo veliki hit u Srbiji. Predstava je bila dvije sezone rasprodana u beogradskom kazalištu Slavija.

U četvrtak  11.2. će nastupati Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Miranda Lončar, Marina Orsag i Domagoj Pintarić. Okrenuli su novu stranicu i napisali nove fore. Provjerite kako zvuče i vratite se kući nasmijani za 40 kuna.

Dan nakon, na red dolaze mlade stand-up nade koje također možete podržati i pritom sudjelovati u razvoju hrvatske stand-up scene. U subotu pak, nastupa Neshe Bridges s Pričom unedogled. On je komičar koji nikada ne zapisuje svoj tekst. Tvrdi da je život stand-up i stand-up život. Kralj je imitacija ljudi koje nitko ne poznaje, ali nakon njegovog nastupa svima se čini da bi opisane ljude prepoznali na ulici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Lajnap Comedy, zajednička

Stand-up u Lisinskom

Lajnapovci ususret nastupu: „Domaći humor i više je nego dostojan velike pozornice”

Vlatko, Saša, Aleks, Goc i Koza progovorili su jedni o drugima, najavili su svoj novi nastup u Lisinskom, a i primorali nas da požurimo po ulaznice za večer garantiranog smijeha.

Studio Smijeha: Pun pogodak

Stand-up comedy

Vrhunska zabava i ovog tjedna u Studiju smijeha

Otkrivamo tko će nasmijavati publiku Studija smijeha narednih dana. Doznajte i čemu će se smijati.

Korčulanski barokni festival 2016. 1

Međunarodna glazbena manifestacija

Bogati barokni repertoar u okružju impresivnih spomenika otoka Korčule

Šesto izdanje Korčulanskog baroknog festivala održavat će se od 2. do 12. rujna. Svake godine manifestaciju posjeti oko 2000 slušatelja, što ne čudi s obzirom na to da se nudi sadržaj za svačiji ukus – od sasvim komornog ugođaja do pravog glazbenog spektakla.

Stand up "Žena za volanom"

"Stand up show" u Studiju smijeha

"Žena za volanom" kombinacija je najudarnijih i najsmješnijih fora

Nastup "Žena za volanom" Martine Ipše očekuje nas 29. prosinca u zagrebačkom Studiju smijeha. Ova komičarka će nam pokazati koliko Slovenke mogu biti smiješne.

SS Vecer otvorenog mikrofona

Stand-up comedy

Saznajte nešto novo o seksu i ostalim sitnicama koje život čine ljepšim u Studiju Smijeha

Donosimo vam popis nastupa koje nipošto ne smijete propustiti u zagrebačkom Studiju Smijeha.