"Summer of Love 2017"

Udvostručen interes za ulaznice na ovogodišnji EXIT

EXIT 2017

Globalna prodaja ulaznica za EXIT "Summer of Love" započinje 7. prosinca. Događaj će se održati od 6. do 9. srpnja 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Do sljedećeg EXIT festivala i velike proslave 50 godina od čuvenog Ljeta ljubavi 1967 ostalo je još osam mjeseci, a interes za ulaznice je čak dvostruko veći od prethodnih godina. Odmah po završetku ovogodišnjeg izdanja, u roku od svega pet dana, za prve ulaznice prijavilo se čak 20 tisuća fanova iz više od 60 zemalja svijeta. Svi prijavljeni u tom periodu već nabavljaju svoje ulaznice, i to ranije nego ikad prije.

U srijedu 7. prosinca, točno u podne, počinje i globalna prodaja ulaznica za EXIT Summer of Love 2017. Ograničen broj ulaznica bit će dostupan po prvoj, promotivnoj cijeni od 439 kn, što predstavlja uštedu od čak 60 posto u odnosu na punu cijenu. Od 7. prosinca počinje i prodaja ulaznica za festivalski kamp na obali Dunava po cijeni od 199 kn. Ulaznice će biti dostupne na poveznici.

Pogledajte i službeni Aftermovie EXIT Avanture 2016:

Događaj će se održati od 6. do 9. srpnja 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i bit će u znaku proslave 50 godina otkad je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i spolnu ravnopravnost. EXIT, kao jedini suvremeni glazbeni festival koji je nastao iz borbe za društvene promjene, na ovaj način želi očuvati osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki glazbeni festivali još krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, kao što su Woodstock, Monterey i drugi, te želi prenijeti poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svijetu potrebnije više nego ikad.

Uskoro će biti objavljeni prvi potvrđeni izvođači. Ljubitelji festivala mogu očekivati neke od najaktualnijih izvođača svjetske glazbene scene u kombinaciji s provjerenim imenima, i to iz najrazličitijih glazbenih žanrova po čemu je, također, EXIT poznat na svjetskoj festivalskoj sceni

Komentari na članak

Vezani članci

fwjnfo

Drugi dan INMusica

FOTO: Florence+The Machine doveli publiku do ekstaze

Florence je bila kraljica, ne samo drugoga dana festivala, već i vjerojatno cijeloga INmusica. Skunk Anansie trebao je biti drugi headliner, no zbog bolesti pjevačice Skin njihove svirke nije bilo.

Muzički Biennale, tunel Grič

Međunarodni festival suvremene glazbe

Ovogodišnji Muzički biennale napravio veliki odmak od standardnog i uvriježenog

Najpopularnije izvedbe ovogodišnjeg izdanja festivala Muzički Biennale bile su upravo prva i zadnja na programu, dječja lutkarska predstava „Žabica kraljica“ i opera „Undercut“ u tunelu Grič, rasprodane u svim izdanjima.

Gledalište kazališta Trešnja

„U kazalištu o kazalištu”

Zavirite iza kulisa kazališta Trešnja

Dosad je programom „U kazalištu o kazalištu” kazalište Trešnja otvaralo svoja vrata učenicima, a sada će se svi zainteresirani moći upoznati s njegovim prostorima i procesom stvaranja kazališne predstave.

Miki Solus - Tvornica kulture

Album „Muzika za djecu i penzionere"

Koncertna promocija albuma Mikija Solusa u Tvornici kulture

Zagrebački kantautor Miki Solus koncertno će 28. ožujka predstaviti svoj dugoočekivani debut album u Tvornici kulture.

Genova

Talentirani mladi glazbenici

VIDEO: Genova svoju uspješnu, petu godinu postojanja zaokružuje novim video-singlom „Baš sam lud"

Neprikosnoveni glazbeni talent sedmorke obogatio je brojna izdanja žanrovski šarolikog glazbenog repertoara, a kao posljednji zasjao je novi singl popraćen sjajnim video-uratkom.