Klub mladih KLOOZ

Udruga CINAZ poziva vas na igru i usavršavanje engleskog

Udruga CINAZ vas poziva na igru i usavršavanje engleskog

Ponovno se organizira "Večer društvenih igara" u Providurovoj palači 29. lipnja. Dan kasnije na rasporedu je "Jezični kafe".

I ovog tjedna organiziraju se zanimljiva događanja udruge Cinaz u Klubu mladih KLOOZ. Ako se želite zabavljati uz Scrabble, Uno, Alias, karte, Pictionary, pridružite se na Večeri društvenih igara 29. lipnja u 18 sati na zadarskoj adresi: Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).

Slobodni ste donijeti neku svoju društvenu igru i poučiti ostale sudionike nečemu novom ili dati neki svoj prijedlog. Očekuje vas ljetno osvježenje i grickalice. Svoj dolazak potvrdite na e-mail: cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratite. 

Dan kasnije, točnije 30. lipnja u 19 sati na istoj je adresi u programu Jezični kafe. Želite razviti komunikacijske vještine na engleskom jeziku uz druženje i upoznavanje novih ljudi?  Klub mladih KLOOZ vam upravo to omogućava.

Jezični kafe omogućava vježbanje konverzacije na stranom jeziku u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi. Naučit ćete nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave, uvježbavajući istodobno gramatiku. Na svakom satu raspravljat će se o zanimljivim i različitim temama. Potrebno je da polaznici imaju određeno (početničko) gramatičko predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine.

Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se do četvrtka 30. lipnja putem emaila: cinaz.info@gmail.com s osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, e-mail adresa i broj tel./mob.). Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Broj polaznika je ograničen stoga požurite sa slanjem prijava! Više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Splitski maraton

Maraton klub Marjan

Otvorene prijave za 17. splitski polumaraton

U sklopu priprema organizirat će se zajednički treninzi, pa će svi zainteresirani moći dobiti plan treninga kako bi se što bolje pripremili za utrku.

Budimpešta

Program u Budimpešti

MOL Grupa traži start-upove s inovativnim rješenjima

Do 23. listopada traju prijave start-upova za sudjelovanje u tromjesečnom programu MOL grupe koji će se održati u Budimpešti.

Kaseta

Udruga VANG

Besplatni osnovni seminar za stjecanje novinarskih vještina, prijave u tijeku

Za radijski dio seminara predavanja će održati Trpimir Vicković Vicko, Žarko Puhovski, Jadranka Rilović i Drago Perić.

Volontiranje

Prilika za volontiranje

Otvorene prijave za volontiranje na Dimensions i Outlook festivalima

Volonteri će u zamjenu dobiti festivalsku ulaznicu, besplatno kampiranje te hranu nakon kraja svake smjene. Svakoga dana dobit će dnevnu ulaznicu te nakon svih odrađenih smjena festivalsku.

KIF Zagreb

Jesenski upisni rok

Jedan od najpoželjnijih fakulteta u Hrvatskoj upisuje buduće stručnjake kineziologije

Priliku da se pridruže brojnom društvu uspješnih stručnjaka kineziologa budući studenti imat će na jesenskom upisnom roku. Prijave za preddiplomski stručni studij vrše se od 1. do 6. rujna, a za specijalistički diplomski studij od 11. do 15. rujna.