Klub mladih KLOOZ

Udruga CINAZ poziva vas na igru i usavršavanje engleskog

Udruga CINAZ vas poziva na igru i usavršavanje engleskog

Ponovno se organizira "Večer društvenih igara" u Providurovoj palači 29. lipnja. Dan kasnije na rasporedu je "Jezični kafe".

I ovog tjedna organiziraju se zanimljiva događanja udruge Cinaz u Klubu mladih KLOOZ. Ako se želite zabavljati uz Scrabble, Uno, Alias, karte, Pictionary, pridružite se na Večeri društvenih igara 29. lipnja u 18 sati na zadarskoj adresi: Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).

Slobodni ste donijeti neku svoju društvenu igru i poučiti ostale sudionike nečemu novom ili dati neki svoj prijedlog. Očekuje vas ljetno osvježenje i grickalice. Svoj dolazak potvrdite na e-mail: cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratite. 

Dan kasnije, točnije 30. lipnja u 19 sati na istoj je adresi u programu Jezični kafe. Želite razviti komunikacijske vještine na engleskom jeziku uz druženje i upoznavanje novih ljudi?  Klub mladih KLOOZ vam upravo to omogućava.

Jezični kafe omogućava vježbanje konverzacije na stranom jeziku u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi. Naučit ćete nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave, uvježbavajući istodobno gramatiku. Na svakom satu raspravljat će se o zanimljivim i različitim temama. Potrebno je da polaznici imaju određeno (početničko) gramatičko predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine.

Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se do četvrtka 30. lipnja putem emaila: cinaz.info@gmail.com s osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, e-mail adresa i broj tel./mob.). Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Broj polaznika je ograničen stoga požurite sa slanjem prijava! Više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Ohrid - naslovna

Ekonomski fakultet Sveučilišta sv. Ćirila i Metoda Skopje

Studenti će raspravljati o ekonomiji i politici na ljetnoj školi u Ohridu

Svi zainteresirani za područja politike i ekonomije imaju priliku dio ljeta provesti u Ohridu u Makedoniji. Ekonomski fakultet Sveučilišta sv. Ćirila i Metoda u Skopju u suradnji s AIESEC-om Skopje organizira ljetnu školu.

Dani hrvatskog filma

Poziv za prijavitelje

Prijave za 23. Dane hrvatskog filma

Prijave se prihvaćaju do 3. veljače, a u obzir se uzimaju igrani filmovi (do 70 minuta), dokumentarni filmovi, animirani filmovi, eksperimentalni filmovi, namjenski filmovi i glazbeni spotovi.

Svjetski dan slobode medija

Financijska potpora

Stipendije za mlade novinarke

Mlade novinarke pozivaju se na prijavu za stipendiju Zaklade za novinarstvo Lénaïc. Stipendije su namijenjene kao potpora za stažiranje u europskim medijima na engleskom jeziku u Bruxellesu.

laptop

Centar za ženske studije

Otvorene prijave za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

Odlična prilika za sve studente koji su kreativni, britki i imaju dovoljno znanja o ženskoj i rodnoj problematici.

20. Helsinki, Finska

„Travel cafe”

Putovanje do baltičkih zemalja s CINAZ-om

Na „Travel cafeu” dobit ćete brojne savjete kako putovati i otkriti Baltik uz skroman budžet, a otkrit ćete i brojne zanimljivosti o Tallinnu i Helsinkiju.