Zabava u Tvornici kulture

U Zagreb stižu neka od najvećih imena svjetske DJ-scene!

Ofenbach

Huawei dovodi Mahmuta Orhana i poznati duo Ofenbach u zagrebačku Tvornicu Kulture.

Da Zagreb voli tulumariti, poznata je stvar. Stoga će ludu zabavu i nezaboravne trenutke netom prije Božića omogućiti Mahmut Orhan i svjetski poznati duo iz Francuske – Ofenbach. Party godine omogućio je Huawei povodom fantastičnih poslovnih rezultata u 2018. godini u Hrvatskoj. Planetarno popularni DJ-evi rasplesat će publiku u Tvornici kulture 19. prosinca u sklopu Huawei Black and White partyja

Foto: 404 agency

Mahmut Orhan turski je DJ svijetu poznat po svom hitu Feel, a Ofenbach, koji čine Dorian Lo i Cesar de Rummel, proslavio se svima dobrom poznatim elektrohitom Be Mine koji je zauzeo čak 35. mjesto na Billboard Dance / Mix Show Airplay-listi. Uz više od 90 milijuna pregleda na YouTubeu za Be Mine Ofenbach su jedni od najslušanijih DJ-eva na svijetu čije pjesme Around the Fire i najnoviji hit Katchi slušaju milijuni korisnika svaki dan, a posebnu podršku redovno im daju neki od najpopularnijih DJ-eva današnjice – Robin Schulz i Tiesto. Inovativnim mixom deep-housea, groovy indie-dancea uz elemente melodijskih linija turskog kulturnog naslijeđa koje se posebno vidi u njegovom prvom hitu Age of Emotions Orhan se probio na svjetsku scenu kada je potpisao ugovor s Ultra Recordsom. 

Od naših DJ-imena na pozornici će im se pridružiti XO i Aldo Morro. Riječ je o najjačim hrvatskim imenima elektro-pop-urbane glazbene scene.

Ulaznice se mogu preuzeti Entrio sustavom na poveznici, a prvih tisuću karata Huawei poklanja svojim korisnicima.

Komentari na članak

Vezani članci

Muzej iluzija, Zagreb

Najneobičniji zagrebački muzej

Muzej iluzija u Ilici 72 neumorno nudi promjenu pogleda na svijet

Nevjericu, oduševljenje i učenje u jednom nudi zagrebački Muzej iluzija čijih više od 70 eksponata svakodnevno privlači Zagrepčane i njihove goste.

Kupa Open Air

Festival u Mošćenici

Tri dana ludog ljetnog provoda na Kupa Open Air-u

Ukupno 13 izvođača nastupat će od 1. do 3. srpnja na festivalu Kupa Open Air u Mošćenici. Osigurana su mjesta za roštiljanje, a kamp Kutac spreman je za sve koji se odluče na kampiranje.

VEF

Kviz općeg znanja

Dođite na VEF, zabavite se i pokupite nagrade

Udruga studenata Veterine organizira prvi kviz općeg znanja u prostorijama Veterinarskog fakulteta. Prijaviti se možete u ekipama koje broje između 2 i 5 članova. Očekuje vas puno zabave, smijeha, a pobjednike, naravno, i nagrade.

Student Day Festival

Najveća studentska zabava u regiji

Student Day Festival detonirat će tvoju urbanu osobnost

Student Day Festival održava se sedmu godinu zaredom. Rijeku očekuje bogat glazbeni, kulturni, znanstveni i sportski program.

Kockanje

Nesvakidašnje ovisnosti

Naizgled bezazlena zabava može uništiti život

Danas se susrećemo s mnogo različitih ovisnosti i ponekad nam je teško zamisliti da bi nam, na prvi pogled nešto zabavno, moglo uništiti život.