Zabava u Tvornici kulture

U Zagreb stižu neka od najvećih imena svjetske DJ-scene!

Ofenbach

Huawei dovodi Mahmuta Orhana i poznati duo Ofenbach u zagrebačku Tvornicu Kulture.

Da Zagreb voli tulumariti, poznata je stvar. Stoga će ludu zabavu i nezaboravne trenutke netom prije Božića omogućiti Mahmut Orhan i svjetski poznati duo iz Francuske – Ofenbach. Party godine omogućio je Huawei povodom fantastičnih poslovnih rezultata u 2018. godini u Hrvatskoj. Planetarno popularni DJ-evi rasplesat će publiku u Tvornici kulture 19. prosinca u sklopu Huawei Black and White partyja

Foto: 404 agency

Mahmut Orhan turski je DJ svijetu poznat po svom hitu Feel, a Ofenbach, koji čine Dorian Lo i Cesar de Rummel, proslavio se svima dobrom poznatim elektrohitom Be Mine koji je zauzeo čak 35. mjesto na Billboard Dance / Mix Show Airplay-listi. Uz više od 90 milijuna pregleda na YouTubeu za Be Mine Ofenbach su jedni od najslušanijih DJ-eva na svijetu čije pjesme Around the Fire i najnoviji hit Katchi slušaju milijuni korisnika svaki dan, a posebnu podršku redovno im daju neki od najpopularnijih DJ-eva današnjice – Robin Schulz i Tiesto. Inovativnim mixom deep-housea, groovy indie-dancea uz elemente melodijskih linija turskog kulturnog naslijeđa koje se posebno vidi u njegovom prvom hitu Age of Emotions Orhan se probio na svjetsku scenu kada je potpisao ugovor s Ultra Recordsom. 

Od naših DJ-imena na pozornici će im se pridružiti XO i Aldo Morro. Riječ je o najjačim hrvatskim imenima elektro-pop-urbane glazbene scene.

Ulaznice se mogu preuzeti Entrio sustavom na poveznici, a prvih tisuću karata Huawei poklanja svojim korisnicima.

Komentari na članak

Vezani članci

Prijateljstvo

Godine prolaze nervoznim korakom

Devet reakcija kad shvatimo da su nam prijatelji odrasli, a mi nismo

Za svu vječitu djecu u duši naveli smo misli koje nam zasigurno prolete kroz glavu dok slušamo prijatelje koji su nas „izdali“ te prešli u svijet odraslih.

Dont touch

Kuda idu izgubljene djevojke

Komične situacije koje će razumjeti samo „solo igračice“

– Ti si tako zgodna, pametna...kako to da nemaš dečka!? Ako si se pronašla u ovom pitanju, da vidiš kako ćeš se tek pronaći u nastavku teksta!

INBAR Tamburaši

INBAR program

Tamburaške večeri u INBAR-u

Jeftine cijene pića, odlični tamburaški sastavi = četvrtak u INBAR-u!

Pobješnjeli Ganz novi festival

Pobješnjeli Ganz novi festival

Istražite bijes kroz ples, pokret, glas i smijeh

Želite li doznati što je Black Yoga Screaming Chamber i kako vrištanje utječe na vaše psihofizičko stanje, što je primamljivo u elektronskoj metal operi te kako se bezbolno osloboditi bijesa, a da pritom ne naškodite drugima ili sebi? Posjetite Pobješnjeli Ganz novi festival!

Sveučilišne jadranske igre

Zabavno-sportski projekt

Riječki studenti pobjednici su Sveučilišnih Jadranskih igara

Na dubrovačkom bazenu Gruž održalo se prvo izdanje Sveučilišnih Jadranskih igara. Nakon borbe u pet disciplina najboljima su se pokazali studenti Sveučilišta u Rijeci.