Yes za ples

U tijeku prijave za besplatan plesni tečaj „bachate” namijenjen mladima

Bachata

Zainteresirani mladi idućeg vikenda imaju priliku besplatno sudjelovati u plesnome tečaju „bachate” koja je posljednjih godina veoma popularna diljem Europe.

Udruga Urbana mladež i Plesni studio Bachata Inspire pozivaju mlade do 30 godina da se prijave na besplatne radionice plesa u sklopu projekta Yes za ples. Održat će se na zagrebačkoj adresi Račićeva 5/1 u subotu i nedjelju, 14. i 15. prosinca, od 15 do 20 sati, a drugoga je dana od 22:30 planiran i plesni party.

– Ples je dobro poznat kao posebna pomoć za razvijanje uma, tijela i duha i optimalno sredstvo za izražavanje osjećaja i kanaliziranje emocija. Iz tog razloga mi vjerujemo da bi se bez obzira na vještine, sposobnosti, spol ili uzrast svima moralo omogućiti učenje plesa i discipliniranje uma i tijela koje ovaj oblik umjetnosti zahtijeva. U skladu s ovim uvjerenjem projekt Yes za ples potiče i inspirira mlade da se počnu baviti plesom. – poručuju iz Urbane mladeži.

Projekt, naime, nudi osnovni plesni tečaj bachate. Riječ je o plesu koji posljednjih godina postaje veoma popularan diljem Europe te privlači sve više mladih svojom atraktivnošću, zabavnim ritmom i slobodnim stilom.

Sudjelovanje je, kao što je prethodno navedeno, besplatno, ali je potrebno prijaviti se na poveznici zbog ograničenoga broja polaznika.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Prijavite se na Ljetnu školu za intelektualno vlasništvo

Ljetna škola za intelektualno vlasništvo održat će se u Zagrebu. Rok za prijavu je 15. travanj.

parov

„Čagica“ u Domu sportova

Parov Stelar dvosatnom dozom electro-swinga rasplesao malobrojnu hrvatsku publiku

U maloj dvorani Doma sportova austrijski Parov Stelar rasplesao je publiku i oduševio sve prisutne koncertom. No prisutnih nije bilo puno, s obzirom na to da su tribine bile poprilično slabo ispunjene.

Predavanje o lean startup metodologiji

Predavanje u KMS-u

Upoznaj se s učinkovitim rješenjem za realizaciju poslovne ideje – lean startup

Ako te zanima što je to lean startup metodologija, ne propusti edukativno predavanje u Klubu mladih Split koje će se održati 20. lipnja, s početkom u 19 sati. Sudjelovanje je besplatno.

Balet u HNK

Dan hrvatskog baleta

HNK besplatno donosi prizore iz novog „Orašara”

Građani imaju priliku prvi vidjeti dijelove najiščekivanije baletne izvedbe sezone koja će svoju premijeru doživjeti 29. studenog u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Predstava "RollerCoaster"

Plesne izvedbe u 2017/2018. godini

Ako je suditi po rujanskom programu, očekuje se vruća sezona Zagrebačkog plesnog centra

Donosimo vam popis umjetničkih plesnih ostvarenja koja nas očekuju od 9. rujna do 1. listopada u Zagrebačkom plesnom centru.