Glazbeni festival u Poljskoj

The XX na Open'er festivalu

The XX, Open'er

Engleski rock band The XX još je jedan od izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Open'er festivalu u poljskom gradu Gdiniji.

Poznata engleska četvorka – The XX – pridružuje se jakom glazbenom programu Open'er festivala. Gosti festivala među prvima će poslušati nove pjesme s albuma I See You, koji je izdan tek nedavno. Prije nego je album trebao biti pušten u prodaju, band je htio vidjeti kako će pjesme zvučati uživo i tako je albumu predhodio singl On Hold. Početkom 2017. godine pušten je još jedan singl, Say Something Loving, kao uvod u album.

Open'er festival održava se od 28. lipnja do 1. srpnja 2017. u gradu Gdiniji na sjeveru Poljske. Karte po promotivnoj cijeni već su prodane. Trenutno se mogu kupiti karte po regularnim cijenama za 2 ili 4 dana, a od 5. lipnja kartama se podižu cijene. Više informacija i ulaznice možete pronaći na službenim stranicama.

Komentari na članak

Vezani članci

/

NA DANAŠNJI DAN

Obilježava se Svjetski dan radija, medija koji 99 godina privlači masovnu publiku

13. veljače obilježava se Svjetski dan radija, kao spomen na dan kada je osnovan Radio Ujedinjenih naroda. Ovaj medij oduvijek privlači masovnu publiku, a ljudi često nisu ni svjesni koliko ga zapravo konzumiraju.

Auguste

Intervju s Gordanom i Ivanom iz skupine Auguste

„Jednostavno nismo više osjećale zadovoljstvo pjevajući tuđe pjesme“

Strast prema glazbi i želja za izvođenjem pjesama na pozornici spojila je kantautorice Gordanu Marković i Ivanu Lulić u duo Auguste. Pet godina suradnje obilježavaju koncertom u KSET-u na kojem će publiku očarati prepoznatljivim dvoglasjem i melodijama svojih autorskih uradaka.

Parov Stelar

Turneja „The Burning Spider“

Samo nas jedan dan dijeli od plesnog spektakla Parov Stelar Banda u Domu sportova

Provjerite satnicu koncertnog spektakla koji će Parov Stelar prirediti za hrvatsku publiku. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 280 kuna mogu se kupiti još samo danas.

Balašević

Lijepa vijest na dan zaljubljenih

Počinje prodaja karata za Balaševića u Lisinskom

Na Dan zaljubljenih donosimo lijepu vijest za sve zaljubljene u Balaševića – konačno počinje prodaja karata za nastupe u Lisinskom.

Završni party uz Calvina Harrisa

Sziget festival

FOTOGALERIJA: Sziget festival u fotkama i nekoliko riječi

Kako su protekla posljednja tri dana Szigeta, koliko je sveukupno bilo posjetitelja, kako je to sve izgledalo u fotkama...