Glazbeni festival u Poljskoj

The XX na Open'er festivalu

The XX, Open'er

Engleski rock band The XX još je jedan od izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Open'er festivalu u poljskom gradu Gdiniji.

Poznata engleska četvorka – The XX – pridružuje se jakom glazbenom programu Open'er festivala. Gosti festivala među prvima će poslušati nove pjesme s albuma I See You, koji je izdan tek nedavno. Prije nego je album trebao biti pušten u prodaju, band je htio vidjeti kako će pjesme zvučati uživo i tako je albumu predhodio singl On Hold. Početkom 2017. godine pušten je još jedan singl, Say Something Loving, kao uvod u album.

Open'er festival održava se od 28. lipnja do 1. srpnja 2017. u gradu Gdiniji na sjeveru Poljske. Karte po promotivnoj cijeni već su prodane. Trenutno se mogu kupiti karte po regularnim cijenama za 2 ili 4 dana, a od 5. lipnja kartama se podižu cijene. Više informacija i ulaznice možete pronaći na službenim stranicama.

Komentari na članak

Vezani članci

Washington Post

Plaćena praksa u SAD-u

Postani pripravnik u Washington Postu!

Najpoznatije i najčitanije vašingtonske novine, The Washington Post, raspisale su natječaj za pripravničke pozicije za ljeto 2016. Praksa traje 12 tjedana, a prijave se primaju do 16. listopada 2015.

EXIT proglašen najboljim

Najveći festival na ovim prostorima

Rekordan broj Hrvata stiže na EXIT

Nakon što je Exitov Sea Star okupio čak 40 000 ljudi krajem svibnja u Umagu, u srpnju ove godine na EXIT će doći rekordnih 5000 gostiju iz Hrvatske. Oni će se naći i u publici kao i na jednoj od 40 pozornica i zona širom festivala.

Korčula se našla na popisu najpoželjnijih turističkih odredišta u 2016. godini

Novo festivalsko izdanje

Korčulanski barokni festival impresivnim lokacijama održavanja dodaje nekoliko novih

Kao i prethodna izdanja Korčulanskog baroknog festivala, sedmo će ugostiti prestižne svjetske i domaće ansamble i soliste, i to u okružju impresivnih korčulanskih spomenika, ali i na novim lokacijama – otok Vrnik, Orebić, Ston, Trpanj, Vela Luka, Blato, Pupnat, Smokvica, Hvar, Ploče i Dubrovnik.

Reklamna, Ines Grahovac

Festival u Karlovcu

Pobjednici s bogatim nagradama odnose i vrijedne uspomene s Foto dana mladih

Najboljom autoricom Foto dana mladih i pobjednicom u kategoriji Reklamne fotografije proglašena je Osječanka Ines Grahovac. Pobjedu u kategoriji Turističke fotografije odnio je sudionik iz Srbije Lazar Katančević, a u kategoriji Umjetničke fotografije – mlada Španjolka Leonor Laura Racal Rodriguez.

Balkalar

Vintage Industrial Bar

Obožavatelji world i etno glazbe uživat će u novom izdanju Good Vibrationsa

Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Vintageu ili Kavezu, a na dan će koštati 45 kuna.