Švedski kantautor u Zagrebu

The Tallest Man on Earth u kinu SC-a

Tmoe

Jedan od najzanimljivijih svjetskih kantautora napokon dolazi u Zagreb. Tallest Man on Earth ovoga četvrtka, 15. rujna, nastupa u kinu SC-a pod generalnim sponzorstvom SuperUho festivala.

Nakon što prošle godine nije uljepšao festival SuperUho u Šibeniku, ove godine obožavatelji Tallest Man on Eartha dolaze na svoje. Kino SC-a u četvrtak postaje platforma za jednostavan, a nedoljiv indie folk te odlične tekstove ovog švedskog izvođača.

Za one koji ne znaju, iza ovog imena stoji švedski kantautor Kristian Matsson. On je svoju solo karijeru započeo 2006. godine, prije čega je bio pjevač grupe Montezumas. U početku samostalne karijere nije htio biti pod showbiz povećalom, no veliki interes iz Amerike za njegovu glazbu ipak je uklonio njegovu distanciranost od medija. Veći proboj na glazbenoj sceni omogućio mu je osobito Bon Iver, koji ga je pozvao sa sobom na turneju nakon što je Tallest Man on Earth objavio svoj prvi album Shallow Grave.

Drugi njegov album, The Wild Hunt, omogućio mu je mjesto na Billboardovoj ljestivici 200 najprodavanijih albuma, a treći album, There's No Leaving Now, još ga je više uzdigao među publikom. Koncert u Zagrebu bit će prilika da Tallest Man on Earth predstavi i pjesme sa zadnjeg albuma, Dark Bird Is Home. 

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 100 kn u pretprodaju kreću u petak 29. travnja, od 16. svibnja cijena će im biti 120 kn. Ako ih ostane, na ulazu će koštati 150 kn. U pretprodaji se mogu kupiti u Dirty Old Empireu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13) te na njihovim mrežnim stranicama.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Atmosfera

KSET

Let3 i High5 nastupit će na Brucošijadi FER-a

Legendarni rokeri i zagrebačka „hip hop” petorka posljednji su na dugoj i raskošnoj listi izvođača koji će nastupiti na 35. Brucošijadi FER-a u KSET-u.

Tram 11

Zabava u Aquariusu

Od ponoći službeni „after” koncerta sastava Tram 11

Poo završetku koncerta, službeni „after party” održat će se u Aquariusu, klubu koji je godinama bio baza hip-hop scene.

Tipkanje u vožnji

Pišete poruke u vožnji?

VIDEO: Nakon ovog sigurno više nećete tipkati po mobitelu dok vozite

Pisanje i čitanje SMS poruka u vožnji prakticiraju mnogi vozači. Ovaj potresni video promijenit će vaš pogled na tu lošu naviku kojoj se teško oduprijeti.

Kava

Preživite rokove uz kavu

14 trikova koje mora znati svaki ljubitelj kave

Vjerujemo da mnogi od vas ne mogu zamisliti počinjanje jutra bez kave i zato je vrijeme da svoja jutra učinite još boljima uz ovih 14 trikova.

Etno Hvar festival

Etno Hvar festival

Bogat program u hvarskom ambijentu kamenih balkona i dvorišta

Hvarsko etno-eko selo Humac domaćin je drugog izdanja Etno Hvar festivala. Donosimo vam raspored održavanja događanja u sklopu istog.