Recenzija izvedbe

Studio smijeha: "HR vs. SRB Newcomers"

Studio smijeha

Posjetili smo hrvatsko-srpski stand up "fajt" u Studiju smijeha. Ako niste sigurni trebate li i vi doći, pročitajte recenziju.

Slobodno se unutar topline svoga doma liječite čajevima, medom, limunom, voćem, lijekovima, bojkotom svih obveza i beskrajnim reprizama TV serija, no najbolji lijek za tijelo i dušu je svakako smijeh, a najbolja ljekarna/ambulanta za to – Studio smijeha!

Jedan od nastupa bio je hrvatsko-srpski stand up „fajt“ pod nazivom HR vs. SRB Newcomers za sve ljubitelje dobrih fora i neizostavnog srpskog humora. Voditelj stand-up večeri bio je rezident Studija smijeha – Tin Sedlar.

Gosti koji su imali priliku nastupati i nasmijati posjetitelje bili su: Jelena Mandarić (inače iz Srbije, no Hrvatska ju je djelomice posvojila), Marko Dejanović, Radomir Nestorović, Ana Zlatanović i Nikola Radojlović, svaki jedinstven i originalan na svoj način. Uz svakog od njih, vrijeme (pre)brzo prođe, dobre fore nizale su se iz milisekunde u milimilisekundu.

Uz dobru publiku, čiji je zvuk kroz večer postojao sve glasniji i življi (iako nije bilo tradicionalnog Hoćemo još! povika), smanjivala se trema gostiju, što je ovu večer učinilo još boljom. Gosti su se dotakli svevremenskih tema i uz njih smo, barem na jednu večer, zaboravili silne nedaće sudbe klete na dnevnoj bazi.

Znate kamo otići sljedeći put kada trebate odmoriti dušu (a i tijelo da vas, ako već ne vježbate, mišići barem bole od smijeha), maknuti se od svakodnevnog stresa i u dobrom humoru pronaći mir, barem na par sati.

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Recenzija knjige Sare Pennypacker

„Pax" – priča o traženju mira u srcu rata

Ovo malo, dirljivo remek-djelo, koje tematizira snažno prijateljstvo između dječaka i njegova lisca, prepuno je životnih mudrosti. Čitajući ga, promišljamo o važnim životnim, ali i društvenim pitanjima – ljubavi, prijateljstvu, odrastanju, osobnom razvoju, strahovima, odnosu prema prirodi, pravom licu rata itd.

Ladies night, Studio Smijeha

Zatvaranje sezone

Studio Smijeha otkriva kako zavode pravi muškarci i zašto su žene uvijek u pravu

Vrijeme je da Studio Smijeha nakratko zatvori svoja vrata. Prije zasluženog odmora, komičarke i komičari su pripremili nekoliko urnebesnih predstava za kaj sezone.

Weareyourfriends

Recenzija: „We are your friends”

Film o putu mladog DJ-a prema uspjehu

Radnja filma bazira se na Coleu Carteru (Zack Efron), nadobudnome DJ-u sa šireg predgrađa Los Angelesa koji se pokušava probiti u sam vrh elektronske scene

Dont touch

Kuda idu izgubljene djevojke

Komične situacije koje će razumjeti samo „solo igračice“

– Ti si tako zgodna, pametna...kako to da nemaš dečka!? Ako si se pronašla u ovom pitanju, da vidiš kako ćeš se tek pronaći u nastavku teksta!

Fuckup nights

Stand-up nastup u Studiju Smijeha

„Fuckup“ putovanje ususret ljetnim putovanjima

Dobra posjećenost, zadovoljni gosti i publika dokazuju da je pokret „Fuckup nights“ zaživio i u Zagrebu. Zašto je to tako, otkrijte na posljednjem ovosezonskom izdanju u Studiju Smijeha.