Recenzija izvedbe

Studio smijeha: "HR vs. SRB Newcomers"

Studio smijeha

Posjetili smo hrvatsko-srpski stand up "fajt" u Studiju smijeha. Ako niste sigurni trebate li i vi doći, pročitajte recenziju.

Slobodno se unutar topline svoga doma liječite čajevima, medom, limunom, voćem, lijekovima, bojkotom svih obveza i beskrajnim reprizama TV serija, no najbolji lijek za tijelo i dušu je svakako smijeh, a najbolja ljekarna/ambulanta za to – Studio smijeha!

Jedan od nastupa bio je hrvatsko-srpski stand up „fajt“ pod nazivom HR vs. SRB Newcomers za sve ljubitelje dobrih fora i neizostavnog srpskog humora. Voditelj stand-up večeri bio je rezident Studija smijeha – Tin Sedlar.

Gosti koji su imali priliku nastupati i nasmijati posjetitelje bili su: Jelena Mandarić (inače iz Srbije, no Hrvatska ju je djelomice posvojila), Marko Dejanović, Radomir Nestorović, Ana Zlatanović i Nikola Radojlović, svaki jedinstven i originalan na svoj način. Uz svakog od njih, vrijeme (pre)brzo prođe, dobre fore nizale su se iz milisekunde u milimilisekundu.

Uz dobru publiku, čiji je zvuk kroz večer postojao sve glasniji i življi (iako nije bilo tradicionalnog Hoćemo još! povika), smanjivala se trema gostiju, što je ovu večer učinilo još boljom. Gosti su se dotakli svevremenskih tema i uz njih smo, barem na jednu večer, zaboravili silne nedaće sudbe klete na dnevnoj bazi.

Znate kamo otići sljedeći put kada trebate odmoriti dušu (a i tijelo da vas, ako već ne vježbate, mišići barem bole od smijeha), maknuti se od svakodnevnog stresa i u dobrom humoru pronaći mir, barem na par sati.

Komentari na članak

Vezani članci

Opera Trubadur

Recenzija opere u osječkom HNK-u

Povici publike prilikom izvedbe „Trubadura”

Nevjerojatne izvedbe arija, izvaredne sposobnosti glavnih likova, predivna kostimografija, razrađena scenografija uz specijalne efekte čine ovu izvedbu operom koju ne želite propustiti.

kim jong

Recenzija filma koji ismijava režim sjevernokorejskog diktatora

Komediji „The Interview“ dozvoljeno prikazivanje u kinima te na internetskim stranicama

Film „The Interview” ipak je u kinima, Sony nije popustio pred hakerima i prijetnjama Sjeverne Koreje. Vrlo dobra komedija nije se svidjela Kim Yong-unu i nastala je pomutnja u svijetu.

Valter Roša

Intervju s Valterom Rošom

„Albert Einstein rekao je da je mašta najveća snaga. Ljudi, maštajte!”

Predstavljamo vam Valtera Rošu, diplomiranog ekonomista i glumca koji će u Studiju Smijeha predstaviti „Mistero Buffo”, zbirku satiričnih monologa talijanskog nobelovca Darija Foa.

Jack Ryan

FILM: Jack Ryan - Poziv iz sjene (2014.)

Jack Ryan našeg doba

Ispostavlja se da prijetvorni Rusi, kombinacijom insider tradinga i terorističkog napada, pokušavaju Amerikance potpunim kolapsom dolara ekonomski "oženiti", kad nas već povijest američkih akcijskih filmova uči da ne mogu nikako drugačije.

Studio Smijeha radionice

Radionice stand-up komedije

Marina Orsag stvara nove komičare

U tijeku su prijave za radionice stand-up komedije. Vodit će ih Marina Orsag, direktorica jedinog stand-up kluba u Hrvatskoj – Studija Smijeha.