Za dan zaljubljenih

Studentski centar spaja studente za Valentinovo; evo što priprema

ljubav

Do 10. veljače zaprimaju se prijave za sudjelovanje u valentinovskim aktivnostima koje je za svoje studente u studentskim naseljima IGK i Trsat pripremio SC.

Ususret Valentinovu u Rijeci se održava događaj koji je posebno zanimljiv jer ga organizira – Studentski centar! Omogućit će riječkim studentima i studenticama da se upoznaju na neformalan i zabavan način 12. veljače od 19:45 u Studentskom naselju IGK te dan kasnije, 13. veljače, od 19:00 u Studentskom naselju Trsat.

– Druženje će izgledati tako što ćemo imati tri različite zabavne aktivnosti/igre predstavljanja i upoznavanja te ćemo kao posljednju aktivnost imati otkrivanje tajnih prijatelja/ica. Nakon otkrivanja tajnih prijatelja/ica još ćemo se svi zajedno moći neformalno podružiti. – objašnjeno je na Facebook stranici Studentskog centra Rijeka.

Prijave za sudjelovanje traju do 10. veljače, a zaprimaju se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

UPS 2

Propalo šarmiranje

FOTO: 10 otrcanih uleta koji su tako loši da su zapravo smiješni

Nijedna cura ne može nabrojati na prste koliko je loših uleta čula kada je bila u gradu s društvom, kao što ni dečki ne mogu nabrojati koliko su puta uspjeli dobiti curu i koliko su šljiva na obrazu zaradili. Ljepše su nam polovice otkrile koje su im najčešće fore nabacivane, a mi smo ih sakupili u fotogaleriju.

Valentinovo na papiru

Savjeti za zaljubljene

Osam rečenica koje ne smijete reći svojim boljim polovicama na Valentinovo

Valentinovo je poseban dan za sve djevojke. Kako ih ne biste razljutili, pročitajte što im nikako ne smijete reći.

Naslovna (srce)

Ideje za darivanje za Valentinovo

Savršeni pokloni za vašeg posebnog muškarca

Ako još uvijek niste pronašli poklon za Valentinovo za vašeg dragog, mi imamo par ideja.

Naslovna (srce)

Romantika ili razočaranje

Proslava Valentinova: sudar očekivanja s realnošću

Valentinovo je dan kada slavimo zaljubljenost, ljubav i leptiriće u trbuhu. Ako ste veliki obožavatelj Dana zaljubljenih, pretpostavljamo da imate i neka očekivanja. S obzirom da nam je stalo do vaših osjećaja, objasnit ćemo vam kako će nemali broj vaših očekivanja biti u sudaru s realnošću vaše druge polovice!

Ptice u letu

Valentinovo na drugačiji način

Proslavite Valentinovo u Zoološkom vrtu Zagreb

Povodom Valentinova Zoo Zagreb pripremio je „Seksi turu Zoo vrtom“ u kojoj će vam se predstaviti životinje i njihov život „od barenja do parenja“.