Za dan zaljubljenih

Studentski centar spaja studente za Valentinovo; evo što priprema

ljubav

Do 10. veljače zaprimaju se prijave za sudjelovanje u valentinovskim aktivnostima koje je za svoje studente u studentskim naseljima IGK i Trsat pripremio SC.

Ususret Valentinovu u Rijeci se održava događaj koji je posebno zanimljiv jer ga organizira – Studentski centar! Omogućit će riječkim studentima i studenticama da se upoznaju na neformalan i zabavan način 12. veljače od 19:45 u Studentskom naselju IGK te dan kasnije, 13. veljače, od 19:00 u Studentskom naselju Trsat.

– Druženje će izgledati tako što ćemo imati tri različite zabavne aktivnosti/igre predstavljanja i upoznavanja te ćemo kao posljednju aktivnost imati otkrivanje tajnih prijatelja/ica. Nakon otkrivanja tajnih prijatelja/ica još ćemo se svi zajedno moći neformalno podružiti. – objašnjeno je na Facebook stranici Studentskog centra Rijeka.

Prijave za sudjelovanje traju do 10. veljače, a zaprimaju se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Photo contest

Photo contest

Zaljubljeni, vodimo vas u Budimpeštu

Studentski.hr organizira nagradnu igru za svoje zaljubljene čitatelje. Pošaljite fotografiju sa svojom boljom polovicom u razdoblju od 1. do 11. veljače jer najkreativniji i najsimpatičniji par osvaja putovanje u veličanstveni grad na Dunavu.

Ruske delicije

Nesvakidašnji dvoboj u konobi Burin

Tradicionalna zagrebačka konoba priprema poseban meni za dan zaljubljenih

U konobi Burin održalo se zanimljivo natjecanje u pripremi jela između chéfa konobe Roberta Slogara i vlasnika Iločkih podruma Jure Mihaljevića.

Cura sa srcima

Izgledajte savršeno ovo Valentinovo

Četiri prijedloga za predivan valentinovski make-up

Bilo da se spremate za romantično druženje u dvoje ili ludi anti-valentinovski tulum sa solo prijateljicama i prijateljima, uz ove make-up savjete izgledat ćete savršeno.

Karting za dvoje

Nagradni natječaj

Karting Arena Zagreb i Studentski.hr nagrađuju najluđe odgovore na pitanje što je ljubav!

Ususret Valentinovu pitajte svoje partnere, prijatelje ili članove obitelji što je za njih ljubav, a ako budu dovoljno ludi, njihovi će vas odgovori možda smjestiti u karting bolid i pružiti vam pravi adrenalinski užitak za Valentinovo. Igramo se do 13. veljače u ponoć.

TookBook eKnjižnica

Event: TookBook Storytelling

Napišite kako ste okrenuli novu stranicu i osvojite nagrade

Pokrenuta je hrvatska storytelling platforma. Započelo je prvo natjecanje u kojem možete osvojiti nagrade i pročitati svoju priču na Valentinovo u Muzeju prekinutih veza.