Brucošijada u Clubu „Roko”

Studenti Pravnog fakulteta partijaju uz tamburaše

Koncert

Brucošijada zagrebačkog Pravnog fakulteta zakazana je za 13. listopada, a prvi će se put održati u Clubu „Roko”. Nastupit će Tamburaški sastav „Salaš”, a brucoše i starije studente u pauzama će zabavljati DJ.

Početak nove akademske godine ne mora biti mučan, i to zahvaljujući brucošijadama koje kako brucoši tako i stariji studenti nipošto ne preskaču. Kada se one odvijaju u Clubu Roko, neposredno pored Save, najvećeg zagrebačkog studentskog doma, zabava je potpuno zagarantirana.

Prvi će se put tako upravo ovdje održati Brucošijada Pravnog fakulteta u Zagrebu. Večer studenata svih smjerova – pravnog studija, socijalnog rada, javne uprave i poreznog studija – te njihovih prijatelja zakazana je za 13. listopada.

Za održavanje vrele atmosfere pobrinut će se Tamburaški sastav Salaš koji stiže iz Slavonije, a koji se može pohvaliti dvostrukom pobjedom na Tamburaškom maratonu. Na samom početku večeri i u pauzama posjetitelje će zabavljati DJ.

Rezervacije ulaznica zaprimaju se na povezniciUlaznice se prodaju po cijeni od 30 kuna, a ako ih ostane – na ulazu će stajati 50 kuna. Moguće ih je preuzeti na sljedećim lokacijama:

  • Pravni fakultet – TRH14/međukat ( od 17. 9. do 12. 10. / 10-14 h),
  • Pravni fakultet – Nazorova 51 ( termini uskoro),
  • Studentski dom Stjepan Radić (od 7. do 13. 10. / 16-20 h).

Brucošijadu organiziraju Studentski zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ELSA Zagreb, Udruga Pravnik, Alimenta, Društvo studenata socijalnog rada – DSSR, Športska udruga studenata Pravnog fakulteta, Futsal Pravo. Poručuju:

– Očekujemo više od 1000 kolegica i kolega koji će do ranih jutarnjih sati tulumariti uz odličnu glazbu i još bolju ekipu. –

Premda razloga za partijanje ne manjka, valja napomenuti da se šuška o tomboli s atraktivnim nagradama koje donose partneri. Više informacija o istoj nalazi se na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Brucošijada u Revelinu

Tulum u Revelinu

Mlada Domenica zabavljat će Dubrovčane na brucošijadi

Korčulanka Domenica Žuvela nastupit će na ovogodišnjoj studentskoj brucošijadi u Dubrovniku, zakazanoj 17. studenog u 23 sata.

Međimurska fešta 2018

Zabava u klubu Roko

Međimurska fešta: Aquarium band, piće dobrodošlice i vrhunsko međimursko vino

Udruga studenata Međimurja pripremila je još jednu zabavu za Međimurce i prijatelje, one u Zagrebu i one koji stižu iz Čakovca organiziranim autobusom.

Brucošijada Pula 2015

Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Ne propustite brucošijadu u Puli!

Brucošijadu otvara Tamburaški sastav Inat, uz koji će nastupati jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Lana Jurčević te Tamburaški sastav Mejaši.

Ivo Josipović

Studenti, pozor

Ivo Josipović se vraća na zagrebački Pravni fakultet

Prije nego je 2010. postao hrvatski predsjednik, Josipović je na Pravnom fakultetu predavao na Katedri za kazneno procesno pravo.

Ekipa

Tradicionalna Zadarska noć

Pogledajte kako je prošla Zadarska večer u organizaciji Kluba zadarskih studenata

Klapa Intrade napravila je u petak odličnu feštu uz zvuke prave dalmatinske 'pisme' u zagrebačkom Clubu Roko gdje je nastupila pred mnogobrojnom publikom u sklopu već tradicionalne Zadarske noći.