Brucošijada u Clubu „Roko”

Studenti Pravnog fakulteta partijaju uz tamburaše

Koncert

Brucošijada zagrebačkog Pravnog fakulteta zakazana je za 13. listopada, a prvi će se put održati u Clubu „Roko”. Nastupit će Tamburaški sastav „Salaš”, a brucoše i starije studente u pauzama će zabavljati DJ.

Početak nove akademske godine ne mora biti mučan, i to zahvaljujući brucošijadama koje kako brucoši tako i stariji studenti nipošto ne preskaču. Kada se one odvijaju u Clubu Roko, neposredno pored Save, najvećeg zagrebačkog studentskog doma, zabava je potpuno zagarantirana.

Prvi će se put tako upravo ovdje održati Brucošijada Pravnog fakulteta u Zagrebu. Večer studenata svih smjerova – pravnog studija, socijalnog rada, javne uprave i poreznog studija – te njihovih prijatelja zakazana je za 13. listopada.

Za održavanje vrele atmosfere pobrinut će se Tamburaški sastav Salaš koji stiže iz Slavonije, a koji se može pohvaliti dvostrukom pobjedom na Tamburaškom maratonu. Na samom početku večeri i u pauzama posjetitelje će zabavljati DJ.

Rezervacije ulaznica zaprimaju se na povezniciUlaznice se prodaju po cijeni od 30 kuna, a ako ih ostane – na ulazu će stajati 50 kuna. Moguće ih je preuzeti na sljedećim lokacijama:

  • Pravni fakultet – TRH14/međukat ( od 17. 9. do 12. 10. / 10-14 h),
  • Pravni fakultet – Nazorova 51 ( termini uskoro),
  • Studentski dom Stjepan Radić (od 7. do 13. 10. / 16-20 h).

Brucošijadu organiziraju Studentski zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ELSA Zagreb, Udruga Pravnik, Alimenta, Društvo studenata socijalnog rada – DSSR, Športska udruga studenata Pravnog fakulteta, Futsal Pravo. Poručuju:

– Očekujemo više od 1000 kolegica i kolega koji će do ranih jutarnjih sati tulumariti uz odličnu glazbu i još bolju ekipu. –

Premda razloga za partijanje ne manjka, valja napomenuti da se šuška o tomboli s atraktivnim nagradama koje donose partneri. Više informacija o istoj nalazi se na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Noć zagorskih studenata 2018

Nagradni natječaj

Senzacija utorkom: Noć zagorskih studenata zakazana za 6. studenog, dijelimo ulaznice

Tijekom deset godina održavanja Noć zagorskih studenata postala je senzacija utorkom. Veliku posjećenost duguje, između ostalog, raznim nagradnim natječajima kojima iznenađuje posjetitelje, a ovaj put četvero skupljača lajkova časti ulaznicama i pićem.

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

„Pravo“ i Pravni fakultet u Zagrebu se ne poznaju

Većina fakulteta Odluku rektora je odmah provela u djelo, dio fakulteta je to napravio uz malo kašnjenje, dok tri sastavnice nisu učinile ništa po Odluci rektora.

Studenti tulumare

Tulumi za studente u Rijeci

Studentski šalabahter za riječke brucošijade

Pripremili smo vam popis ovogodišnjih riječkih brucošijada kako biste posjetili onu koja vam najbolje odgovara ili sve njih!

Brucošijada HS 2016

Brucošijada Hrvatskih studija

Brucoši s Hrvatskih studija tulumare u četvrtak u SAX!-u

Cijela manifestacija ima i humanitarni karakter te će sav prihod biti namijenjen za kolegicu čija je kuća stradala u požaru. Za dobru zabavu bit će zadužen DJ DaDoo, a priređene su i akcijske cijene pića.

Splitska S. brucošijada 2017

Sveučilište u Splitu

Studentski zbor ogradio se od cajki na brucošijadi. Je li „playlistu“ sastavljao Studentski centar?

Ako u obzir uzmemo Zakon o studentskom zboru koji studentskom zboru oduzima mogućnost potpisivanja ugovora s izvođačima, postavlja se pitanje odgovornosti Studentskog centra kao domaćina i drugog suorganizatora događaja.