Brucošijada u Clubu „Roko”

Studenti Pravnog fakulteta partijaju uz tamburaše

Koncert

Brucošijada zagrebačkog Pravnog fakulteta zakazana je za 13. listopada, a prvi će se put održati u Clubu „Roko”. Nastupit će Tamburaški sastav „Salaš”, a brucoše i starije studente u pauzama će zabavljati DJ.

Početak nove akademske godine ne mora biti mučan, i to zahvaljujući brucošijadama koje kako brucoši tako i stariji studenti nipošto ne preskaču. Kada se one odvijaju u Clubu Roko, neposredno pored Save, najvećeg zagrebačkog studentskog doma, zabava je potpuno zagarantirana.

Prvi će se put tako upravo ovdje održati Brucošijada Pravnog fakulteta u Zagrebu. Večer studenata svih smjerova – pravnog studija, socijalnog rada, javne uprave i poreznog studija – te njihovih prijatelja zakazana je za 13. listopada.

Za održavanje vrele atmosfere pobrinut će se Tamburaški sastav Salaš koji stiže iz Slavonije, a koji se može pohvaliti dvostrukom pobjedom na Tamburaškom maratonu. Na samom početku večeri i u pauzama posjetitelje će zabavljati DJ.

Rezervacije ulaznica zaprimaju se na povezniciUlaznice se prodaju po cijeni od 30 kuna, a ako ih ostane – na ulazu će stajati 50 kuna. Moguće ih je preuzeti na sljedećim lokacijama:

  • Pravni fakultet – TRH14/međukat ( od 17. 9. do 12. 10. / 10-14 h),
  • Pravni fakultet – Nazorova 51 ( termini uskoro),
  • Studentski dom Stjepan Radić (od 7. do 13. 10. / 16-20 h).

Brucošijadu organiziraju Studentski zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ELSA Zagreb, Udruga Pravnik, Alimenta, Društvo studenata socijalnog rada – DSSR, Športska udruga studenata Pravnog fakulteta, Futsal Pravo. Poručuju:

– Očekujemo više od 1000 kolegica i kolega koji će do ranih jutarnjih sati tulumariti uz odličnu glazbu i još bolju ekipu. –

Premda razloga za partijanje ne manjka, valja napomenuti da se šuška o tomboli s atraktivnim nagradama koje donose partneri. Više informacija o istoj nalazi se na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Brucošijada Šibenskih studenata

Zavičajno društvo s najduljom tradicijom u Zagrebu, priprema zabavu za svoj podmladak

Brucošijada šibenskih studenata u Book caffeu uz grupu Dišpet

Šibenčani sa zagrebačkom adresom i ove godine organiziraju tradicionalnu zabavu za sve svoje brucoše, ali i ostale Šibenčane u Zagrebu. Brucošijada šibenskih studenata ove godine održat će se u četvrtak, 5. prosinca, u Book caffeu, a za odličnu zabavu pobrinut će se šibenska grupa Dišpet.

Studentski Centar

Sveučilišna brucošijada

Četiri tisuće razuzdanih studenata opet dočekuje zoru u SC-u

Sveučilišna brucošijada vratila se u grad Zagreb. Čeka nas treće izdanje najvećeg studentskog „partyja" kojim ćete na „LEGEN - wait for it - DARY! Legendary!" način ući u novu akademsku godinu.

SARS na pulskoj Brucošijadi

Sveučilište u Puli

Izvještaj s najveće Brucošijade pulskog sveučilišta

Više od 1000 posjetitelja okupilo se u dvorani Pattinaggia u subotu, gdje je održana ujedno i najveća Brucošijada pulskog sveučilišta do sada.

Pravni fakultet/Sveučilište

Sveučilište u Zagrebu

Prvo obilježavanje Svjetskog dana bioetike na Pravnom fakultetu

Hrvatska podružnica UNESCO-ove katedre za bioetiku priprema program povodom Svjetskog dana bioetike na zagrebačkom Pravnom fakultetu. Istovremeno se dodjeljuje nagrada za doprinos njenom razvoju i za najbolje studentske radove.

Lička noć

Studentski zbor Gacke

Lička noć u organizaciji Studentskog zbora Gacke u Roku

U petak 22. svibnja u Clubu Roko do barem 5 ujutro svira tamburaški sastav „Petica"!