Brucošijada u Clubu „Roko”

Studenti Pravnog fakulteta partijaju uz tamburaše

Koncert

Brucošijada zagrebačkog Pravnog fakulteta zakazana je za 13. listopada, a prvi će se put održati u Clubu „Roko”. Nastupit će Tamburaški sastav „Salaš”, a brucoše i starije studente u pauzama će zabavljati DJ.

Početak nove akademske godine ne mora biti mučan, i to zahvaljujući brucošijadama koje kako brucoši tako i stariji studenti nipošto ne preskaču. Kada se one odvijaju u Clubu Roko, neposredno pored Save, najvećeg zagrebačkog studentskog doma, zabava je potpuno zagarantirana.

Prvi će se put tako upravo ovdje održati Brucošijada Pravnog fakulteta u Zagrebu. Večer studenata svih smjerova – pravnog studija, socijalnog rada, javne uprave i poreznog studija – te njihovih prijatelja zakazana je za 13. listopada.

Za održavanje vrele atmosfere pobrinut će se Tamburaški sastav Salaš koji stiže iz Slavonije, a koji se može pohvaliti dvostrukom pobjedom na Tamburaškom maratonu. Na samom početku večeri i u pauzama posjetitelje će zabavljati DJ.

Rezervacije ulaznica zaprimaju se na povezniciUlaznice se prodaju po cijeni od 30 kuna, a ako ih ostane – na ulazu će stajati 50 kuna. Moguće ih je preuzeti na sljedećim lokacijama:

  • Pravni fakultet – TRH14/međukat ( od 17. 9. do 12. 10. / 10-14 h),
  • Pravni fakultet – Nazorova 51 ( termini uskoro),
  • Studentski dom Stjepan Radić (od 7. do 13. 10. / 16-20 h).

Brucošijadu organiziraju Studentski zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ELSA Zagreb, Udruga Pravnik, Alimenta, Društvo studenata socijalnog rada – DSSR, Športska udruga studenata Pravnog fakulteta, Futsal Pravo. Poručuju:

– Očekujemo više od 1000 kolegica i kolega koji će do ranih jutarnjih sati tulumariti uz odličnu glazbu i još bolju ekipu. –

Premda razloga za partijanje ne manjka, valja napomenuti da se šuška o tomboli s atraktivnim nagradama koje donose partneri. Više informacija o istoj nalazi se na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

INBAR Tamburaši

INBAR program

Tamburaške večeri u INBAR-u

Jeftine cijene pića, odlični tamburaški sastavi = četvrtak u INBAR-u!

Međimurska fešta 2018

Zabava u klubu Roko

Međimurska fešta: Aquarium band, piće dobrodošlice i vrhunsko međimursko vino

Udruga studenata Međimurja pripremila je još jednu zabavu za Međimurce i prijatelje, one u Zagrebu i one koji stižu iz Čakovca organiziranim autobusom.

Brucošijada HKS-a, Šumarstva i Učiteljskog, FOTO: A.Paić, www.bookcaffe.hr

Brucošijada HKS-a, Šumarskog i Učiteljskog

Najbolje studentske zabave su u Book caffeu

Nakon ludnice koja je vladala Book caffeom u četvrtak, 14.11. na brucošijadi HKS-a, Šumarskog i Učiteljskog fakulteta, dovoljno je samo reći da se zna gdje su najbolje studentske zabave!

Akcija „Pravnikovo srce“ Udruge Pravnik

Udruga Pravnik

Akcija „Pravnikovo srce“ za socijalno ugrožene obitelji i napuštene životinje

Udruga Pravnik – studentska udruga i časopis Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, od 14. do 18. prosinca provodi akciju za potrebite na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Studentski Centar

Sveučilišna brucošijada

Četiri tisuće razuzdanih studenata opet dočekuje zoru u SC-u

Sveučilišna brucošijada vratila se u grad Zagreb. Čeka nas treće izdanje najvećeg studentskog „partyja" kojim ćete na „LEGEN - wait for it - DARY! Legendary!" način ući u novu akademsku godinu.