Festival u Humu na Sutli

Spremno je novo izdanje Hoomstocka

Hoomstock 2017

Donosimo vam potpuni program bogatog izdanja Hoomstocka, festivala u Humu na Sutli, kao i potpunu satnicu događaja.

Dvanaesti je Hoomstock pred vratima. Lokacija je dobro poznata – školsko igralište Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli, a termin glavnog glazbenog programa jest 18. i 19. kolovoza, dok mnogi sadržaji počinju i nekoliko dana ranije.

Jedno od iznenađenja ovogodišnjeg izdanja bit će dodatan stage u parku na kojem će se tijekom petka odvijati party dobrodošlice s izvođačima The Balkan Wanderers i Dog's Beach, dok će se u subotu na istom mjestu otvoriti novi program Hoomstika u kojem će akustično svirati Nina Romić i Auguste.

Petak 

Park – party dobrodošlice

18:00 – 19:00  The Balkan Wanderers

19:00 – 20:00  Dog's Beach

Main stage

20:00 – 20:45  Razdor

21:00 – 21:45  persons from porlock

22:00 – 23:10  Jonathan

23:25 – 00:30  Repetitor

00:45 – 02:05  Kojoti

02:15 – 03:25  Cold Snap

Subota           

Park – Hoomstika

18:00 – 19:00  Auguste

19:00 – 20:00  Nina Romić

Main stage:

20:00 – 20:45  Teški Osjećaji

21:00 – 21:45  Lika Kolorado

22:00 – 23:10  Mayales

23:25 – 00:25  Sassja

00:40 – 02:00  Elemental

02:15 – 03:40  Brkovi

Vrijedi ponoviti da je Hoomstock za svoje posjetitelje osigurao besplatan kamp i svakodnevni (petak i subota) prijevoz iz Zagreba prema Humu na Sutli i poslije koncerata prema Zagrebu. Sve što treba učiniti da biste osigurali svoje mjesto u kampu i autobusu jest poslati ime i prezime na e-mail prijave@hoomstock.com.

Po prvi put ove godine uveden je Hoomstock za najmlađe koji je jednostavno nazvan Hoomstock Junior. U njemu će se tijekom dva dana (četvrtak i petak) održavati glazbene i likovne radionice (potrebne su prethodne prijave na hoomstockjr@gmail.com ili na FB stranici), predstava kazališta Svarog Reciklirana priča i koncert Dine i Karle Miklaužić, Eve Brezak i Marka Tepeša.

U suradnji s Foto klubom Krapina u srijedu, 16. kolovoza, od 18 sati u Osnovnoj školi Viktora Kovačića održat će se radionica koncertne fotografije u kojoj će profesionalni i amaterski fotografi pokazati kako najbolje uloviti fotku za vrijeme koncerta. Tijekom samog festivala Foto klub prezentirat će i svoju izložbu fotografija Svjetla pozornice.

U subotu će se održati i 1. Hoomtimer skup u kojem će se prošetati oldtimeri. Priča počinje u jutarnjim satima u Zaboku gdje će se moći i slikati s vozilima, a potom se kreće lagano prema Humu na Sutli. Od samih početaka uz Hoomstock su i Moto klub Tabor Bikers koji će i ove godine u subotu imati prigodan program.

Sav program, osim glavnog glazbenog dijela na glavnom stageu, potpuno je besplatan (za neke su stvari potrebne prijave), dok cijena festivalske ulaznice iznosi 70 kuna i može se kupiti u sustavu Entrio te u Zagorju: Krčma Polanović (Zabok), Barrock (Krapina), Pivnica Cantina i Prijatelj (Hum na Sutli). Na ulazu u festivalski prostor cijena dvodnevne karte dići će se na 80 kuna, a tu će se moći kupiti i jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 kuna.

Komentari na članak

Vezani članci

Festival europske kratke priče

Zemlja partner: Brazil

13. Festival europske kratke priče u Zagrebu i Šibeniku

Festival europske kratke priče, najstariji europski festival posvećen kratkoj formi, po trinaesti će put na domaćim pozornicama spojiti vrhunske svjetske i ponajbolje hrvatske kratkopričaše.

Silente u Domu sportova

Koncert u Domu sportova

Veliki povratak Silentea!

Trećim studijskim albumom „Malo magle, malo mjesečine”, koji će promovirati velikim koncertom u Domu sportova, Silente nastavlja svoj izuzetno uspješan put nakon mirovanja koje traje od lipnja 2016. godine.

Rihanna

Pop ikona na poznatom festivalu

Rihanna dolazi na Sziget Festival

Dvadesetosmogodišnja pop ikona najmlađa je izvođačica koja je dosegla 14 puta vrhove top-ljestvica, osvojila osam Grammyja i dvanaest Billboard glazbenih nagrada.

Cats naslovna

Svjetski spektakl u zagrebačkoj Areni

Ulaznice za mjuzikl „Cats“ puštene u prodaju

Nakon svjetske premijere, mjuzikl „Cats“ predstavljen je u više od 30 zemalja, preveden na više od 10 jezika i pogledalo ga je više od 50 milljuna ljudi diljem svijeta. Obje su originalne produkcije, londonska i broadwayska osvojile Grammyja. .

Pannonian Challenge

Pannonian Challenge

Bliži se najveći ekstremni događaj u regiji

Osijek se uskoro pretvara u pravo adrenalinsko carstvo koje će pohoditi preko 400 najboljih in line, skate i BMX vozača svijeta. U 2016. godini Pannonian Challenge dio je prestižnog svjetskog BMX Freestyle kupa FISE World Series.