Bowling centar Zagreb

Smijeh, natjecateljski duh i zabava za studente u srcu Zagreba

TB redakcije

Novinarska ekipa portala Studentski.hr uputila se u svoju kuglačku avanturu u Bowling centar Zagreb. Nakon vremena provedenog na stazama žalimo samo što nije trajalo još duže!

Svi studenti trenutno prolaze kroz jedno od najnapornijih razdoblja u godini – zimski ispitni rok. Dok nas s jedne strane salijeću kolokviji, a s druge seminari koje treba napisati i dovršiti, čekaju nas neizbježni ispiti koji zahtijevaju opsežnu i dugotrajnu pripremu. Ipak, neki od nas odluče uhvatiti predah. Novinarska ekipa portala Studentski.hr svoju je pauzu od učenja i plasiranja važnih vijesti ostatku studentske populacije i mladima provela u Bowling centru Zagreb.

A tamo nas je dočekao vrhunski uređen prostor i fantastična atmosfera! Nakon što smo dobili dva para kuglačkih cipela gratis, a na naš stol su počela pristizati besplatna pića, dodatno smo se oraspoložili! Naime, Bowling centar Zagreb svaku srijedu ima posebnu ponudu za studente, 2+1 gratis uz x-icu vrijedi za sve – najam cipela i staza za kuglanje, piće i grickalice. Kao što bi svakog studenta, ta ponuda nas je ugodno iznenadila.

Premda su neki od samog početka sumnjali u vlastite sposobnosti i zaklinjali se da će sigurno biti najgori kuglači koje je ta dvorana ikad vidjela, ubrzo se pokazalo sasvim suprotno. Nakon prvih nekoliko krugova zagrijavanja i detaljnih instrukcija ljubaznog osoblja nerijetko se rušilo i po deset čunjeva odjednom. Kad bi koja kugla i skrenula u krivu stranu, razvijale su se teorije zavjere o upaljenim kamerama mobitela koje bi donijele prokletstvo lošeg rušenja čunjeva onome u koga su bile uperene. Iako natjecateljskog duha nije nedostajalo, u odmoru između ponovnog bacanja, svi smo zdušno navijali jedni za druge.

FOTO: Studentski.hr

Neki se kunu da je kuglanje jedini sport koji im polazi od ruke, a kad je završilo svi smo se, pitajući se kad je prije istekao čitav sat, složili u jednom:

– Vrijeme leti kad se zabavljaš. Hoćemo još i doći ćemo opet!

Budući da za svoj team building imamo samo riječi hvale, zdušno preporučujemo kuglanje kao odličnu razbibrigu između kolokvija, ispita i ostalih studentskih obaveza! U Bowling centru Zagreb mogu se organizirati razne vrste zabava – od proslava rođendana, diplome, različitih obljetnica do djevojačkih i momačkih večeri. Neovisno o tome radi li se o posebnoj prigodi ili o pukoj zabavi s društvom, nakon nekoliko sati provedenih tamo, sigurni smo da će avantura koja se krije iza vrata Bowling centra Zagreb biti baš po vašoj mjeri.

Komentari na članak

Vezani članci

Bowling club Zagreb

Sadržaj u Zagrebu koji morate isprobati

Mjesto odličnog provoda za sve uzraste i svačiji džep

Sve što jednom studentu treba za dobru zabavu jest kombinacija dobrog društva, obilja smijeha, malo sporta ili adrenalina i još mnogo toga po vašem izboru. Upravo zato vam donosimo savršen prijedlog za predispitno opuštanje i zabavu prije ljetnog raspusta.

RGNF-FKIT 2014

Studentska natjecanja u Osijeku

Ispunjen raspored studentskih natjecanja Sveučilišta u Osijeku

Osječani ne staju što se tiče studentskih natjecanja. Neka su tek završila, a već kreću i nova. Što vas sve očekuje i na što se sve možete prijaviti saznajte u nastavku.

Ilustracija kuglanja

Povijest sporta

Kuglanje – američki ili europski sport?

Kuglanje se suočava s prenaglim i nepotrebnim epitetima. Saznajte sve o ovom sportu o kojemu svi znaju sve, ali nitko ne zna ništa.

Kugle i staza

Sveučilišno prvenstvo za studente i studentice

Održano sveučilišno prvenstvo u kuglanju u Osijeku

U Osijeku održano sveučilišno prvenstvo u kuglanju. Najuspješniji predstavnici dolaze s Poljoprivrednog i Elektrotehničkog fakulteta.

FOI pobjednici 2013

U okviru promicanja sportova nedostupnih na FOI-u

Održano drugo natjecanje studenata FOI-a u kuglanju

7. prosinca održano je drugo po redu natjecanje studenata Fakulteta organizacije i informatike u kuglanju, odnosno bowlingu. Ova inicijativa natjecanja pokrenuta je prošle godine u okviru organizacije i pokretanja turnira koji dosada nisu bili zastupljeni na FOI-u. Studenti se nadaju da će ovakva natjecanja postati tradicija.