SCool Fest

Slavili stanari Šare i navijači Reala

Šarijada 2016.

Popularnom Šarijadom kraju je priveden SCool fest. Domski odbor još jednom je uspješno organizirao sad već neizostavnu zabavu za svoje sustanare.

Real Madrid sinoć je osvojio svoj 11. naslov europskog prvaka. U finalu su, kao i u onom prije dvije godine, pobijedili drugi madridski klub  Atletico Madrid. Stanari zagrebačkog Studentskog doma dr. Ante Starčević, poznatijeg kao Šara, taj podatak vrlo dobro znaju. Zajedno su budno pratili igru, a napetost podijeljenih navijača mogla se rezati nožem zahvaljujući dramatičnim penalima.

Okupljeni između prvog i drugog paviljona zabavljali su se na travi još satima. Njihova brojnost dokazala je kako Šarijada slovi za party koji se nipošto ne smije propustiti. Radi se o tradicionalnoj manifestaciji kojom se više od 40 godina slavi sveti Ante, zaštitnik stanara doma. Ovog puta je održana nešto ranije zbog promjena u terminima ispitnih rokova.

Događaj je započeo još ranije natjecanjima u nogometu, košarci, stolnom tenisu i kartaškim igrama, čija su se finala održala u jučerašnjim popodnevnim satima. Cilj spomenutih nije nalikovao ciljevima finalista Lige prvaka. U prvom planu Šarijade nalazi se njegovanje prijateljskog duha i sklapanje novih poznanastava radi bezbolnijeg svladavanja prepreka studentskog života.

Domski odbor ovog doma još jednom je uspješno organizirao sad već neizostavnu zabavu za svoje sustanare. Pridružili su im se svi oni neumorni koji, unatoč izvanrednom provodu proteklih dana, nipošto nisu htjeli propustiti završnu večer Scool Festa. Premda Šarijada nije potrajala do ranih jutarnjih sati zbog iznimnih pojedinaca koji ne shvaćaju kako pojam studiranja uključuje više od samog učenja, bila je događaj koji će se ponovno željno iščekivati.

Komentari na članak

Vezani članci

https://c1.staticflickr.com/4/3890/14977281788_c3724d718b_z.jpg

Prednosti neizlaska

22 razloga zašto je subotu navečer bolje provesti kod kuće nego vani

Kako godine odmiču, shvaćamo da je subotu navečer puno ljepše provesti kod kuće nego vani. Ako to još dosad niste shvatili, donosimo vam čak 22 razloga koji će vas uvjeriti.

skycrazzy

Nova sezona klupske večeri FAT GOLD

Chew The Fat! Croatia i BLAW:BLAW najavljuju „throwback party”

Uskoro počinje druga sezona klupske večeri Fat Gold pod dirigencijom uvaženih zagrebačkih kolektiva i uz poznate inozemne goste.

Triatlon

Europski kup u triatlonu 2017.

Zagreb u rujnu postaje sportsko središte mladih triatlonaca

Zagreb je stavljen na kartu gradova organizatora najznačajnijih natjecanja u triatlonu Europe pa će se tako 10. rujna na Jarunskom jezeru natjecati više od 400 mladih sportaša koji će upravo u našem glavnom gradu tražiti kartu za Olimpijske igre mladih, najjače juniorsko svjetsko natjecanje.

Scool Fest vizual 2017

Dvodnevni spektakl u dvorištu Studentskog centra

Planulo više od 4000 ulaznica za SCool Fest 2017

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu zaredom organizira dvodnevni festival za studentee s velikim open air koncertima te after partyjima na dva floora. Ulaz na festival besplatan je, a line-up je iz godine u godinu sve bolji.

Tim Mundus

„Good Gamem Liftoff”

Gimanzijalci i student FER-a osvojili 100 000 kuna za pametnu društvenu igru

Filip Hercig, Luka Domančić, Matija Fućek i Fran Zekan osmislili su zanimljivu igru 21. stoljeća koja je dobila najbolje ocjene u kategorijama poslovnog modela, analize tržišta i kupca, inovativnosti i izvedivosti te same prezentacije.