Regrutacija članova

Riješi kviz i u par klikova saznaj jesi li spreman za novo iskustvo i nove vještine

Kviz za regrutaciju

Želiš steći iskustvo i nove vještine te se okušati u nečemu novome, ali nisi siguran imaš li vremena i hoćeš li svoje obaveze znati dobro organizirati? Naš će ti kviz sigurno dati odgovore i na ta pitanja.

Proljeće je vrijeme promjene i sve se budi, a ti misliš da je upravo sad vrijeme da stekneš nova iskustva i podebljaš svoj životopis? S druge te strane more brige jer nisi siguran jesi li spreman odvažiti se na traženje studentskog posla i ne znaš hoćeš li moći ispunjavati poslovne obveze skupa s fakultetskim. Kad bi barem postojao način za stjecanje znanja i vještina s fleksibilnim radnim vremenom – razmišljaš dok svi oko tebe nešto rade.

Udruga Studentski informativni kutak ima rješenje za tebe. Upravo je počela proljetna regrutacija u čak devet timova. Iako nas je već zaista puno u Udruzi, želja nam je da i dalje rastemo i pružamo prilike mladim ljudima željnima znanja da nauče nešto novo, da se okušaju u svojim područjima interesa i da steknu vrijednu praksu koja će im sigurno, uz popunjen životopis, biti korisna pri stupanju u poslovni svijet. Osim toga, nudimo priliku za stvaranje velike mreže kontakata, a SIK je krivac i za brojna prijateljstva, pa čak i ljubavi. 

FOTO: Studentski.hr

Zato izađi iz svoje zone komfora i pridruži nam se. Stekni znanje i istakni se među brojnim mladima koji samo s diplomom s fakulteta kreću u poslovni svijet. Uz sve se to i dobro zabavi. A ako ipak nisi siguran imaš li vremena, hoćeš li se moći dobro organizirati i misliš da to ipak može još malo pričekati, imamo rješenje. Ispuni naš kratki i zabavni kviz te u samo nekoliko klikova saznaj jesi li spreman za sve što ti udruga Studentski informativni kutak nudi.

A kad sve to učiniš, preostaje ti samo kliknuti na poveznicu, pronaći tim za sebe i poslati nam prijavu s riješenim zadacima. Vremena imaš do 17. ožujka, ali požuri jer baš tebe tražimo

Komentari na članak

Vezani članci

Teorija važnija od prakse

Studenti o praksi na fakultetu

Teorija važnija od prakse: tko je kriv – sustav ili studenti?

Mi, studenti, trebamo biti svjesni konkurencije na tržištu rada i znati da ćemo bez prakse, dodatnih vještina i sposobnosti teško dobiti željeni posao.

Volontiranje u Italiji

Pružite pomoć osobama s invaliditetom

Prijavite se za međunarodni volonterski kamp u Italiji

Volonterski angažman odnosi se na pomaganje osobama s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima, ali i na brigu o životinjama koje se nalaze u parku unutar rehabilitacijskog centra.

vještine

Regrutacija članova

„AIESEC me spojio s poslodavcem koji mi je ponudio posao”

Postani dio dolaznih, odlaznih praksi, stručnih praksi, ljudskih resursa, marketinga ili financija udruge AIESEC, bilo da si u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci ili Splitu. Možda i ti na taj način dođeš do željenog posla.

Knjiga, učenje

Pomoć učenicima srednjih škola

Okušajte se u poduci učenika slabijeg imovinskog statusa i steknite vrijedno iskustvo

Gradska knjižnica Zadar organizira besplatnu poduku učenicima slabijeg imovinskog stanja, a za pomoć moli studente i profesore dobrovoljce.

Kako zaraditi ljeti

Volontiranje se stostruko isplati

Tko kaže da posla nema?

Posla ima, ne pada kao jabuka sa stabla, ali ako se trudite i radite – sutra s diplomom u rukama nećete morati bježati u Irsku, Njemačku i ostale (navodno) bogom dane zemlje.