Regrutacija članova

Riješi kviz i u par klikova saznaj jesi li spreman za novo iskustvo i nove vještine

Kviz za regrutaciju

Želiš steći iskustvo i nove vještine te se okušati u nečemu novome, ali nisi siguran imaš li vremena i hoćeš li svoje obaveze znati dobro organizirati? Naš će ti kviz sigurno dati odgovore i na ta pitanja.

Proljeće je vrijeme promjene i sve se budi, a ti misliš da je upravo sad vrijeme da stekneš nova iskustva i podebljaš svoj životopis? S druge te strane more brige jer nisi siguran jesi li spreman odvažiti se na traženje studentskog posla i ne znaš hoćeš li moći ispunjavati poslovne obveze skupa s fakultetskim. Kad bi barem postojao način za stjecanje znanja i vještina s fleksibilnim radnim vremenom – razmišljaš dok svi oko tebe nešto rade.

Udruga Studentski informativni kutak ima rješenje za tebe. Upravo je počela proljetna regrutacija u čak devet timova. Iako nas je već zaista puno u Udruzi, želja nam je da i dalje rastemo i pružamo prilike mladim ljudima željnima znanja da nauče nešto novo, da se okušaju u svojim područjima interesa i da steknu vrijednu praksu koja će im sigurno, uz popunjen životopis, biti korisna pri stupanju u poslovni svijet. Osim toga, nudimo priliku za stvaranje velike mreže kontakata, a SIK je krivac i za brojna prijateljstva, pa čak i ljubavi. 

FOTO: Studentski.hr

Zato izađi iz svoje zone komfora i pridruži nam se. Stekni znanje i istakni se među brojnim mladima koji samo s diplomom s fakulteta kreću u poslovni svijet. Uz sve se to i dobro zabavi. A ako ipak nisi siguran imaš li vremena, hoćeš li se moći dobro organizirati i misliš da to ipak može još malo pričekati, imamo rješenje. Ispuni naš kratki i zabavni kviz te u samo nekoliko klikova saznaj jesi li spreman za sve što ti udruga Studentski informativni kutak nudi.

A kad sve to učiniš, preostaje ti samo kliknuti na poveznicu, pronaći tim za sebe i poslati nam prijavu s riješenim zadacima. Vremena imaš do 17. ožujka, ali požuri jer baš tebe tražimo

Komentari na članak

Vezani članci

Degordian tim

Prijavi se za praksu

Otvorena praktikantska pozicija u Degordianu

Tražiš priliku za učenje o digitalnom marketingu i društvenim mrežama? Ako si uz to student/ica s izvrsnim poznavanjem pravopisa i gramatike hrvatskog jezika, na pravom si mjestu!

Admini

Volonterska praksa u SIK-u

Postani osoba zbog koje sve funkcionira kako treba i pomozi kolegama da dođu do novca

Ispravljanje nepravilnosti, detektiranje grešaka, unošenje oglasa za posao i komuniciranje s poslodavcima – samo su neka od zaduženja naših administratora. Pridruži se ekipi zbog koje sve štima do 14. listopada i dodaj vrijednu crticu u CV!

Studentice

Regrutacija članova

Ekonomska klinika traži nove igrače i igračice

Ako misliš da si talentiran kao Luka Modrić, drag kao Ivan Rakitić i ambiciozan kao Ante Rebić, zaigraj za Ekonomsku kliniku. Na raspolaganju ti je odabir između četiri tima: financijski, EU tim, HR i marketing i PR.

Santorini

Global Citizen

Make a move: Ljeto ti ne mora biti dosadno!

Studiraš i žao ti je što nemaš više vremena koje možeš iskoristiti za putovanja i volontiranje?

AIESEC Split članovi

AIESEC Split

Prouči prilike koje ti AIESEC pruža u nadolazećem periodu

Studentske prakse, učenje jezika, volontersko iskustvo i druge aktivnosti najveće svjetske studentske organizacije.