Sveučilište u Rijeci

Razdoblje brucošijada započinje Kampus-Festom

https://www.facebook.com/U%C4%8Diteljski-fakultet-u-Rijeci-213405545415163/

Zajednička brucošijada fakulteta na Kampusu u Rijeci održat će se 11. listopada 2019. u dvorištu Filozofskog fakulteta.

Sveučilište u Rijeci na Kampusu okuplja velik broj fakulteta te ove godine Učiteljski, Filozofski i Građevinski fakultet te Odjel za biotehnologiju, Odjel za matematiku, Odjel za fiziku i Odjel za informatiku organiziraju zajedničku brucošijadu primjerena naziva Kampus-Fest.

Zajednička brucošijada održat će se 11. listopada 2019. ispred Filozofskog fakulteta u Rijeci s početkom u 21 sat. Za glazbu će se pobrinuti Dox DJ uz domaće i strane hitove. Detalje o samom događaju možete pronaći na poveznici

Na brucošijadu tj. Kampus-Fest poziva i Marko Berberović, predsjednik Studentskog zbora Filozofskog fakulteta u Rijeci:

– Radi se o velikoj brucošijadi koja će okupiti studente svih gore nabrojanih fakulteta kao i studente Studentskog doma Kampus, ali i sve druge osobe koje žele velikom zabavom obilježiti novu akademsku godinu.

Komentari na članak

Vezani članci

Laboratorij aplikacija 2014

Sveučilište u Rijeci

Nakon osječkog Sveučilišta, i Rijeka ima svoj laboratorij aplikacija

Otvaranje dvaju laboratorija na Sveučilištu u Rijeci, jednog na Kampusu u Zgradi sveučilišnih odjela, a drugog na Tehničkom fakultetu, studentima omogućava interaktivno učenje o programiranju i razvoju mobilnih aplikacija.

Split noću

Kulturna manifestacija

Noć muzeja u Splitu, Zadru, Dubrovniku, Rijeci i Puli

Pogledajte što su vam, pod naslovom i olimpijskim geslom „Muzeji i sport potaknuti pozitivnom praksom i ostvarenim uspjesima”, muzeji u Splitu, Zadru, Dubrovniku, Rijeci i Puli pripremili za 26. veljače.

Shopping

Studentske financije

Pet najlakših načina za uštedu

Ako ste i vi jedan od onih studenata koji se bore s upravljanjem svojim budžetom, isprobajte naše ideje i manje ćete trošiti.

muško-ženska "prijateljstva"

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

U novoj anketi propitujemo mogu li muškarac i žena biti „samo prijatelji“

Priključite nam se u najvećem studentskom istraživanju o ljubavi i otkrijte nam što mislite o „fenomenu“ muško-ženskih prijateljstava.

Kazalište, predstava, gledalište

Postanite glumačka zvijezda

Dramska skupina riječkog Filozofskog fakulteta traži pojačanje

Riječki glumački entuzijasti u svoju skupinu primaju nove studente zainteresirane za dramsku umjetnost. Prijave traju do 15. siječnja 2019.