Poziv za autorske radove

Produžen rok za prijave gifova koji će se izložiti na Međunarodnom studentskom filmskom festivalu STIFF

Vijesti

Do 5. rujna zaprimaju se GIF filmovi i animacije koji ne smiju biti duži od 30 sekundi, a koji moraju biti u loopu, visoke rezolucije i u profilu H.264.

Pozivaju se kreatori GIF filmova i animacija da sudjeluju svojim autorskim radovima na izložbi u sklopu Međunarodnog studentskog filmskog festivala STIFF koji će se, obilježen temom straha, održati od 17. do 20. listopada 2019. Prijave su produžene do 5. rujna.

Izložba će se održati u Galeriji SKC (Kružna ulica 8, Rijeka). Prijaviti se mogu svi zainteresirani autori slanjem radova na e-adresu stiff.gif@gmail.com

Radovi ne smiju biti duži od 30 sekundi, moraju biti u loopu, visoke rezolucije i u profilu H.264. Sudjelovanje je besplatno, a detaljnije informacije o pozivu nalaze se na službenoj internet stranici SKC-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Izložba "Iskorak u različitost"

Klub Zona

Studentice postavljaju izložbu „Iskorak u različitost” u Noći muzeja

Otvaranje studentske izložbe slika i grafika održat će se u Klubu Zona povodom Noći muzeja. Mladim će se autoricama pridružiti Goran Stefanović na gitari i DJ Cid. Radove će se predstaviti profesorica Praničević Borovac.

 Arheološki muzej Zagreb – zgrada

Obljetnica rođenja Josipa Brunšmida

Besplatan ulaz u Arheološki muzej u Zagrebu

Arheološki muzej u Zagrebu obilježava obljetnicu rođenja Josipa Brunšmida te tim povodom omogućuje posjetiteljima da besplatno razgledaju muzejske zbirke i izložbe.

Damir Halilić Hal u VIB-u

Uz izložbu Grammyjem nagrađivanog fotografa Alana Messara

Koncertna promocija Damira Halilića Hala u Vintage Industrial Baru!

Hal je u proteklih je nekoliko godina na glazbenim turnejama proputovao Ameriku i Europu, a ovih je dana pod okriljem Croatia Recordsa snimio šesti studijski album „50".

Edo Murtić

Na današnji dan

Rođen Edo Murtić, velikan hrvatskoga apstraktnog slikarstva

Edo Murtić ostvario je 150 samostalnih i oko 300 skupnih izložbi na svim kontinentima, a osim slikanja radio je i kazališnu scenografiju, murale i mozaike.

Izložba Juliena Duvala

Izložba fotografija

Emocijama inspiriranima glazbom Julien Duval najavljuje Foto dane mladih

– Želio sam na neki način dati inspiraciju mladim fotografima i pokazati im da glazbena fotografija može biti umjetnička. – rekao je Julien Duval na otvorenju izložbe.