kreativna radionica i koncert

Pripreme za Valentinovo u udruzi CINAZ

Pripreme za Valentinovo u udruzi CINAZ

Povodom obilježavanja Valentinova, Udruga CINAZ je za četvrtak i petak pripremila kreativnu radionicu i akustičan koncert za ljubitelje "country" glazbe.

Povodom obilježavanja Valentinova, Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ od 11.2. do 12.2.2016 priredila je zanimljiva događanja. Aktivnosti se provode u sklopu programa Klub mladih KLOOZ kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih RH.

U četvrtak je na redu kreativna radionica Be my Valentine u 18:30. Ako nemate inspiracije i ne znate što biste poklonili voljenoj osobi za Valentinovo, prijavite se  i naučite kako od malo mašte i materijala možete napraviti zanimljive poklone za Valentinovo; čestitke, ukrase, okvire za slike i sl. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na email cinaz.info@gmail.com s osobnim podacima (ime, prezime, email, telefon/mobitel, godina rođenja) najkasnije do četvrtka ujutro.

Akustični koncert In Love With Country predviđen je za petak. U 20 h započinje nastup dua No Ordinary kojeg čine Matea Biloglav i Lucija Grabovac. One pjevaju zajedno već godinama, u zborovima i njihovoj a cappella grupi A.K.A. Crescendo. Obje su završile glazbenu školu, Matea klavir, Lucija gitaru. Za sebe kažu da su velike zaljubljenice u country glazbu, što je malo neobično na našim prostorima, ali to su zanemarile, jer je to glazba za njihovu dušu.

Komentari na članak

Vezani članci

high5 1

Uoči promocije novog albuma u Tvornici

Intervju s High5-om: „Mi smo sasvim obični likovi koji preko vikenda lažu na mikrofon”

Album „Schengengang” neće sutra po prvi puta ugledati svjetlo dana, no zato će biti predstavljen u visokom sjaju. Veliki pogon Tvornice kulture bit će platforma za promociju novog albuma High5-a, (t)rap skupine koja možda nije dugi niz godina megapopularni na sceni, no zato rasturaju.

Radionica PR

Za sve udruge i studente s projektima

Studentski.hr organizira radionicu o PR objavama i društvenim mrežama

Predstavnici portala Studentski.hr održat će radionicu o PR objavama za medije, o društvenim mrežama te o načinu komuniciranja s medijima, institucijama i akreditiranju pojedinaca.

Volonteri

Predstavljanje u Klubu mladih KLOOZ

Europske snage solidarnosti uključuju mlade u volonterske akcije; svi troškovi pokriveni

Pružaju se prilike mladima od 17 do 30 godina na uključivanje u volonterske akcije i projekte raznolike prirode, a svi će im troškovi biti pokriveni. U Klubu mladih KLOOZ predstavit će ih Marija Špaleta.

Svečani koncert u Zadru

Zadrani slave

Svečani koncert povodom Dana Sveučilišta u Zadru

Proslavite Dan Sveučilišta u Zadru.

Sziget festival - Robbie Williams

Sziget festival 2015.

Sziget festival otvara Robbie Williams

Službeno je potvrđeno da će festival otvoriti Robbie Wiliams u skopu svoje turneje „Let me entertain you“.