kreativna radionica i koncert

Pripreme za Valentinovo u udruzi CINAZ

Pripreme za Valentinovo u udruzi CINAZ

Povodom obilježavanja Valentinova, Udruga CINAZ je za četvrtak i petak pripremila kreativnu radionicu i akustičan koncert za ljubitelje "country" glazbe.

Povodom obilježavanja Valentinova, Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ od 11.2. do 12.2.2016 priredila je zanimljiva događanja. Aktivnosti se provode u sklopu programa Klub mladih KLOOZ kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih RH.

U četvrtak je na redu kreativna radionica Be my Valentine u 18:30. Ako nemate inspiracije i ne znate što biste poklonili voljenoj osobi za Valentinovo, prijavite se  i naučite kako od malo mašte i materijala možete napraviti zanimljive poklone za Valentinovo; čestitke, ukrase, okvire za slike i sl. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na email cinaz.info@gmail.com s osobnim podacima (ime, prezime, email, telefon/mobitel, godina rođenja) najkasnije do četvrtka ujutro.

Akustični koncert In Love With Country predviđen je za petak. U 20 h započinje nastup dua No Ordinary kojeg čine Matea Biloglav i Lucija Grabovac. One pjevaju zajedno već godinama, u zborovima i njihovoj a cappella grupi A.K.A. Crescendo. Obje su završile glazbenu školu, Matea klavir, Lucija gitaru. Za sebe kažu da su velike zaljubljenice u country glazbu, što je malo neobično na našim prostorima, ali to su zanemarile, jer je to glazba za njihovu dušu.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti Sestrinstva bogatiji za umijeće znanstvene komunikacije

Sveučilišni centar Varaždin

Studenti Sestrinstva bogatiji za umijeće znanstvene komunikacije

Velik odaziv studenata Sestrinstva zabilježen je na radionici "Umijeće znanstvene komunikacije" u Sveučilišnom centru Sjever. Organiziranje sličnih aktivnosti očekuje se i u budućnosti.

The Blondes

Kastafsko kulturno leto

The Blondes zatvaraju drugo izdanje Ritma dvorišta

Program Ritam dvorišta koji publiku upoznaje sa skrivenim kastavskim dvorištima izmještanjem koncerata s klasičnih pozornica na one manje, intimnije i ležernije, ovog će puta ugostiti Ellu i Kiki, članice dua The Blondes.

poslovna konferencija za studente i mlade

Studentski.hr predstavlja konferenciju za mlade

Na pitanje „Should I Stay or Should I Go?“ odgovaraju Degordian, Agrivi, STEMI, RNB Confusion i drugi

Studentski.hr 19. i 20. svibnja u CineStaru u zagrebačkom Branimir centru organizira dvodnevnu poslovnu konferenciju na temu samozapošljavanja, razvijanja poslovnih vještina i traženja posla. Inspirativna predavanja, uspješni poduzetnici i istaknuti gosti iz svijeta obrazovanja dat će vam odgovor na pitanje „Should I Stay or Should I Go?“.

Neno Belan

Intervju s Nenom Belanom

„Uvijek slušajte glas svoga srca, ali ne srljajte, morate ga naučiti prepoznati“

Neno Belan otkrio nam je kako su izgledali njegovi studentski dani i što misli o astrologiji, a dobili smo i potvrdu da nas na nadolazećem valentinovskom koncertu „čekaju najmanje 3 i po sata raspjevanih refrena, odlične atmosfere, puno pozitive i ljubavi u zraku“.

Tjedan događanja od 28.11. do 4.12. 2016.

Događanja u udruzi CINAZ

Mladi Zadrani će ovog tjedna učiti, čitati i boriti se protiv AIDS-a

U udruzi CINAZ se priprema radionica učenja. Prvi dan mjeseca prosinca oblježava se Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, a isti dan možete se pridružiti volonterskoj akciji „Mladi čitaju".