Tjelovježba

Pozovite prijatelje i održite tečaj beer joge

https://www.pinterest.com/pin/350647520988956315/

Beer joga podrazumijeva spoj joge i piva koji zajedno garantiraju posve novo i zanimljivo iskustvo. Ideja beer joge realizirana je 2015. godine u Berlinu, a bez obzira što još nije dostupna u Hrvatskoj, ništa vas ne sprječava da pozovete prijatelje i sami osmislite ovaj zabavni tečaj!

Kao što samo ime implicira radi se o spoju joge i piva koji zajedno garantiraju posve novo i zanimljivo iskustvo. Ideja beer joge realizirana je 2015. godine u Berlinu od strane joga instruktora Jhula. Na tu ideju Jhula je došao nakon što je na glazbenom festivalu Burning Man vidio ljude koji su je prakticirali, prema izvoru Ex Berliner.

U početku su satovi bili samo na njemačkom jeziku, a sada ih ima i na engleskom. Beer joga u Berlinu postaje sve popularnija i popularnija pa se satovi održavaju ne samo u dvoranama, već i u barovima, festivalima i na otvorenom. Jedan sat tzv. pivo joge košta od 5 do 7 dolara, a u tu cijenu uključena su i dva piva. Tečaj spaja tradicionalnu jogu i poze s balansiranjem i pijenjem piva.

Iako ovaj tečaj još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj ništa vas ne sprječava da okupite društvo, kupite piva i prakticirate jogu. Ako vam joga i ne bude išla ostaje vam piti pivo pa je zabava zagarantirana. Namaste!

Komentari na članak

Vezani članci

Prvi dan

Koncerti na Bundeku

FOTO: Rujanfest i drugoga vikenda bilježi rekordan broj posjetitelja, četvrtak oduševio

Velika imena hrvatske i regionalne scene i ovoga su nas vikenda zabavljala na Rujanfestu. U fotogaleriji donosimo dašak vrele atmosfere koja je obilježila četvrtak.

Andrea Dugandžić - Fit vodič - naslovna vodiča

Naučite kako pravilno vježbati

Studentica svima poklanja besplatan vodič za mršavljenje!

Andrea se već duže vrijeme bavi bodybuildingom i fitnessom pa je odlučila na temelju svojega znanja napisati ovaj vodič te, iako je student, pokloniti ga.

Brucošijada u Splitu

Sveučilište u Splitu

Brucošijada splitskih studenata ovoga petka u Kauriju

Pozivaju se svi brucoši i studenti da ovoga petka polože svoj prvi ispit na Brucošijadi splitskih studenata powered by Jameson.

Cover FB Kampusijada

Kampusijada 2014.

Prijavite se za natjecanje na ovogodišnjoj Kampusijadi!

Kampusijada 2014. održat će se na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj 29. svibnja. Prijave su otvorene za čak devet sportova koji su podijeljeni u ekipne i pojedinačne sportove.

10 najboljih serija 2015.godine

Obavezna TV lektira

10 najboljih serija iz 2015. godine

Deset serija koje definitivno morate dodati na svoj popis za gledanje.