Glazbeni festival u Poljskoj

Poznati novi izvođači na Open'er festivalu

Open'er, Poljska

George Ezra, Michael Kiwanuka i The Kills samo su neka imena ovogodišnjeg izdanja Open'er festivala u Poljskoj.

Objavljeno je devet novih izvođača koji će nastupiti na Open'er festivalu u lipnju na sjeveru Poljske.

The Kills, koji su zadnji put nastupali prije 5 godina, ponovno se vraćaju na scenu. Na festivalu će se moći čuti stvari s albuma Ash & Ice. Za stvaranje buke zasigurno će se pobrinuti Royal Blood, nakon čije su prošle izvedbe promotori morali promijeniti pod ispred pozornice. Glazbu stvaraju samo uz pomoć bas gitare i bubnjeva. Novi su album završili, ali još nije objavljen. Ne sumnjamo kako će biti dio njihove izvedbe u lipnju.

Poznati hit Budapest Georgea Ezre također će se čuti na pozornici Open'er festivala. Ovo će biti njegov prvi koncert na tlu Poljske. Prvi put na Open'eru nastupat će i Michael Kiwanuka sa novim albumom Love & Hate, koji je proglašen jednim od najboljih u 2016. godini. Na glasu kao jedan od najboljih elektronskih bendova Europe, Moderat  će nastupiti 30. lipnja na glavnoj pozornici festivala. Dosad su objavili 3 albuma, a zadnji je objavljen prošle godine u travnju. Moderat je 2009. godine dobio titulu The #1 Live Act of the Year od strane čitatelja magazina Resident Advisor.

Osim spomenutih, na festivalu će se naći još Warpaint sa albumom Heads Up, koji će vas potaknuti na ples. Tu su još i poljski bendovi Taco Hemingway Julia Pietrucha, a za ljubitelje orkestralne glazbe pobrinut će se The Dumplings

Komentari na članak

Vezani članci

Marathon vol.3

Vikend idila za rasplesane partijanere

Glazbeni maraton Šuma na umu

Još jedno dvanaestosatno glazbeno putovanje u društvu Šuma na umu.

Kampusijada 2017

Sport i zabava na Kampusu Borongaj

Na Kampusijadi u četvrtak čak 21 sportska disciplina, kvizovi uz dobru zabavu i druženje

Kampusijada je projekt pokrenut 2009. godine na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj. Projekt su oživjeli studentski zborovi triju spomenutih fakulteta te se u kontinuitetu održava od 2014. godine u mjesecu svibnju.

Student Day Festival 2015

Student Day Festival 2015.

Ove godine još raznovrsniji Student Day Festival u Rijeci!

Ovogodišnji slogan festivala “music. arts. activity.“ prigodno je vizualno objedinjen u liku mehaničke hobotnice koja svojim krakovima povezuje navedene programski različite cjeline.

Defected 2016

Defected Croatia

VIDEO: Objavljena prva imena za novi festival u Tisnom

Objavljena su prva imena s line-up-a među kojima su Basement Jaxx (DJ Set), Dennis Ferrer, Julio Bashmore, Kenny Dope, Roger Sanchez, Guti (Live), Nick Curly, Osunlade, Noir, Riva Starr, Sandy Rivera i Tube & Berger,

Shakespeare

Znanstveno-umjetnički projekt

Studenti su se pobrinuli da otkrijete kako je Shakespeare inspirirao hrvatsku glazbu

Znanstveno-umjetnički projekt „Shakespeare i glazba" obuhvaća koncert u KD Vatroslav Lisinski i ciklus od osam predavanja.