Festival u Varšavi

Posjetite deseto izdanje „Orange Warsaw Festivala"

Orange Warsaw Festival

Nakon prošlogodišnjeg izdanja festivala, gdje su se našli Kings of Leon i Imagine Dragons, donosimo vam imena koja će obilježiti deseto izdanje „Orange Warsaw Festivala".

Nakon prošlogodišnjeg izdanja festivala koje je okupilo više od 50 000 ljudi, Orange Warsaw Festival ponovno će se održati na području hipodroma Warszawa-Służewiec od 2. do 3. lipnja. Deseto izdanje festivala obilježit će Florence + The Machine, Sam Smith, LCD Soundsystem, Dua Lipa, Martin Garrix i mnogi drugi. 

Najpoznatija indie vila rasplesat će i poljsku publiku, kao što je i zagrebačku 2016. na INmusicu. Florence + the Machine. Indie i baroque pop manufaktura Florence napravila je tri albuma, Lungs, Ceremonials i How Big, How Blue, How Beautiful. Rijetko tko se može pohvaliti velikim komercijalnim uspjehom i umjetničkom kreativnošću, što Florence po mnogima ima.

Dvanaest milijuna prodanih primjeraka albuma, Oscar, Zlatni Globus, četiri Grammyja, tri BRIT Awardsa; sa svime time može se pohvaliti Sam Smith, koji je debitantski album objavio prije nešto više od tri godine Sve ove nagrade dobio je zahvaljujući albumu In the Lonely Hour i pjesmi Writing's On The Wall, pjesmi koja se našla u posljednjem filmu o najpoznatijem agentu, James Bondu. Na Orange Festivalu predstavit će i svoj posljednji album The Thrill of It All.

Osnovan 2002, LCD Soundsystem i dalje pali i žari. Grupu je osnovao James Murphy, koji je danas jedan od najtraženijih producenta. Imali su u svom djelovanju jednu veću pauzu, no vratili su se u igru izbacivanjem pjesme Christmas Will Break Your Heart na kraju 2015. godine Prošle godine izdali su četvrti album American Dream, koji je ubrzo osvojio američke ljestvice.

Gigantski uspjeh u rekordnom vremenu ostvarila je Dua Lipa, koja je prvi album izbacila prošle godine, jednostavnog naziva Dua Lipa. Hitom New Rules poharala je svjetsku glazbenu scenu, a debitantski album donio joj je NME nagradu za najboljeg novog izvođača i MTV Europe nagradu za najboljeg novog izvođača.

Na Orange Festivalu naći će se još i Martin Garrix, poljska trap senzacija Taco Hemingway, poljska hip-hop grupa Rasmentalism, Ralph Kaminski i drugi izvođači. Karta za dvodnevni festival iznosi 369 PLN, što iznosi 653 kune. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagreb Book Festival

EFFE oznaka kvalitete

Zagreb Book Festival odabran je u društvo najprestižnijih europskih festivala

EFFE oznaku dobivaju festivali koji se ističu iznimnom umjetničkom kvalitetom te imaju značajan utjecaj na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

SNASK Dani komunikacija

Drugačiji pristup komuniciranju

Novo izdanje Dana komunikacija dovodi inozemne stručnjake koji ruše konvencije

Inovativan pristup komunikaciji brendova, predstavljen u knjizi „Make Enemies & Gain Fans“, donosi rokerska marketinška agencija iz Švedske, SNASK. Kroz predavanje i glazbeni nastup suprotstavit će se konzervativnom svijetu i tako promicati svoju ideju da za brendove nije dovoljno imati uvjerenja, već da se za njih treba i boriti.

Tuborg Open Fair - Kandžija

Turneja TOF-a kreće iz Koprivnice

Jesen uz izazovni Tuborg Open Fair uz Kandžiju i Gole žene

Jesen ne može biti dosadna u četiri sretna grada u koja TOF dovodi najboljeg freestylera na Balkanu - Kandžiju i Gole žene.

Knjige

Sajam knjiga u Splitu

Na Mediteranskom festivalu knjige predstavlja se 60 izlagača

Knjigoljupci u Dalmaciji dolaze na svoje! Uskoro počinje Mediteranski festival knjige.

Mate Bulić Roko

Club Roko

Dobitna kombinacija: Rozga i Bulić ovaj vikend u Roku

Zagrebački Club Roko ovaj će vikend biti mjesto odlične zabave jer će upravo ondje svoje koncerte održati dva poznata lica hrvatske glazbene scene, Jelena Rozga i Mate Bulić.