Koncerti u Studentskom centru

Počinje SCool Fest – studentski festival godine za koji je razgrabljeno 9000 ulaznica

Fotka s prošlogodišnjeg SCoola

Studentski festival koji organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu započinje ovog petka. Zahvaljujući trima uspješnim izdanjima održanim proteklih godina i vrlo bogatom „lineupu", danima prije koncerata rezervirano je svih 9000 ulaznica.

Sve je spremno za četvrto po redu izdanje SCool Festa koje će se ove godine održati 8. i 9. lipnja u Studentskom centru. Open air nastupi u dvorištu startaju već nešto iza 20 sati, a zabava se nakon ponoći seli unutar samog SC-a i traje do jutarnjih sati.

Tijekom protekle tri godine održavanja festival je zavrijedio status najiščekivanijeg dvodnevnog tuluma među studentskom populacijom, čemu u prilog ide i činjenica da je ulaz potpuno besplatan. Čak 9000 partijanera pobrinulo se ove godine da na vrijeme rezervira svoje besplatne ulaznice – planule su danima prije njegova održavanja.

Organizatori su i ovog puta pripremili lineup koji će zadovoljiti najrazličitije glazbene ukuse. Posjetitelje će u petak zabavljati Zabranjeno pušenje, Alen Vitasović, Kuzma & Shaka Zulu, Dino Dvornik Tribute Band, u subotu će nastupiti Dječaci, Brkovi, Krešo Bengalka, Nipplepeople, a obje večeri DJ Popov te DJ Sasha Barthezz.

Podsjetimo, SCool Fest organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u partnerstvu sa zagrebačkim Studentskim centrom i Zagrebačkom bankom te uz potporu sponzora koji su pripremili brojna iznenađenja partijanerima. Sve se dodatne informacije nalaze na njegovoj službenoj Facebook stranici te na Facebook eventu.   „

Komentari na članak

Vezani članci

Kulturno ljeto u Dubrovniku

Gdje, kamo i zašto?

Dubrovnik ovog ljeta postaje centar kulturnih događanja

Živiš ili ljetuješ u Dubrovniku? Ne želiš baš cijeli odmor provesti ležeći stapajući se s obližnjim stijenama? Donosimo ti popis događanja u Gradu!

učenje

Riječki Studentski zbor

Za 25 najbržih organizira se radionica pisanja projektnih prijedloga

Priprema se još jedna radionica na kojoj studenti mogu naučiti kako izraditi projektni prijedlog kako bi ostvarili financijsku potporu za realizaciju svoje ideje. Održat će se 17. siječnja, a prijave su već započele.

Isto

Javna tribina u Kinu SC

Studenti FBF-a otvaraju pitanje upotrebe kanabisa u medicinske svrhe

Jednodnevna će se tribina održati 10. svibnja od 17 do 19 sati u dvorani Kino SC. Obuhvatit će stručna predavanja renomiranih predavača s ciljem informiranja studenata i javnosti.

Panel

Panel rasprava u Studentskom domu Cvjetno

"Studenti su prije bili nabrijaniji, više su se borili za svoja prava"

Zanimljivom raspravom sa stručnjacima iz Hrvatske i susjednih zemalja, završio je treći i posljednji dan Edukacijskog naselja na Cvjetnom.

Hrvatski studentski zbor

Studentski centar u Zagrebu

UŽIVO: Pratite konferenciju Hrvatskog studentskog zbora

Na konferenciji govore: predsjednik Hrvatskog studentskog zbora Aleksandar Šušnjar, predsjednik Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske Karlo Kolesar te zamjenik predsjednika Hrvatskog studentskog zbora Petar Labrović.