Koncerti u Studentskom centru

Počinje SCool Fest – studentski festival godine za koji je razgrabljeno 9000 ulaznica

Fotka s prošlogodišnjeg SCoola

Studentski festival koji organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu započinje ovog petka. Zahvaljujući trima uspješnim izdanjima održanim proteklih godina i vrlo bogatom „lineupu", danima prije koncerata rezervirano je svih 9000 ulaznica.

Sve je spremno za četvrto po redu izdanje SCool Festa koje će se ove godine održati 8. i 9. lipnja u Studentskom centru. Open air nastupi u dvorištu startaju već nešto iza 20 sati, a zabava se nakon ponoći seli unutar samog SC-a i traje do jutarnjih sati.

Tijekom protekle tri godine održavanja festival je zavrijedio status najiščekivanijeg dvodnevnog tuluma među studentskom populacijom, čemu u prilog ide i činjenica da je ulaz potpuno besplatan. Čak 9000 partijanera pobrinulo se ove godine da na vrijeme rezervira svoje besplatne ulaznice – planule su danima prije njegova održavanja.

Organizatori su i ovog puta pripremili lineup koji će zadovoljiti najrazličitije glazbene ukuse. Posjetitelje će u petak zabavljati Zabranjeno pušenje, Alen Vitasović, Kuzma & Shaka Zulu, Dino Dvornik Tribute Band, u subotu će nastupiti Dječaci, Brkovi, Krešo Bengalka, Nipplepeople, a obje večeri DJ Popov te DJ Sasha Barthezz.

Podsjetimo, SCool Fest organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u partnerstvu sa zagrebačkim Studentskim centrom i Zagrebačkom bankom te uz potporu sponzora koji su pripremili brojna iznenađenja partijanerima. Sve se dodatne informacije nalaze na njegovoj službenoj Facebook stranici te na Facebook eventu.   „

Komentari na članak

Vezani članci

SCoolFEST

Nešto se "kuha" u Studentskom centru

SCool Fest - Što se krije iza misterioznog eventa?

17. i 18. travnja u Studentskom centru održat će se dvodnevni festival zanimljivog naziva SCool Fest

useljenje ruganje

Komentar stanara

Mjesto u studentskom domu mora ostati privilegija

Studentski domovi Sava i Cvjetno još uvijek su nedovršeni, a studenti su se u njih već uselili. Cijene smještaja drastično su se povećale, no mnogi studenti su odbili platiti stanarinu za prvi mjesec kao znak bunta prema Studentskom centru.

Oglasna ploča studentskog servisa

Rad preko studentskog servisa

Kako do iskaznice student servisa?

Cijeli proces nije kompliciran, samo je potrebno dobro provjeriti svoje podatke i donešene potvrde te se dobro sporazumjeti s poslodavcem.

NSK

Studentska prehrana

NSK ponovno dobiva restoran; ovaj put otvara ga SC

Peticija koju su pokrenuli studenti početkom godine urodila je plodom. Od ovog će ponedjeljka u pauzi od učenja moći pojesti topli obrok na petom katu Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Flag party

Sziget festival 2015

Kasabian i Ellie Goulding nova imena Sziget festivala!

Direktno iz Velike Britanije na pozornicu Sziget festivala stiže jedan od najuspješnijih engleskih indie rock bendova, Kasabian.