Vjerski život

Počinje blagoslov studentskih soba

https://pxhere.com/en/photo/1391116

U tijeku su prijave za blagoslov studentskih soba na Šari, Savi i Cvjetnom naselju. Blagoslov započinje 13. siječnja, a traje do 16. siječnja.

Od blagdana svetog Stjepana tradicionalno se blagoslivljaju domovi katoličkih obitelji. A od ponedjeljka, 13. siječnja, do četvrtka, 16. siječnja, blagoslivljat će se sobe u zagrebačkim studentskim domovima, objavljeno je na Facebook stranici Studentski pastoral.

Stanari studentskih domova Šara i Cvjetno naselje blagoslov tako mogu dobiti 13. siječnja, stanari 1, 2. i 3. paviljona na Savi 14. siječnja. Stanari 4, 5, 6. i 7. paviljona na Savi na rasporedu su 15. siječnja, a oni 8, 9, 11. i 12. pak 16. siječnja.

Prijave za blagoslov vrše se ispunjavanjem obrasca na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Otvorenje studentskog doma u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile

FOTO: Otvoren novi studentski dom u Puli

Novi studentski dom zajedničkim su snagama svečano otvorili predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile Kristijan Tomičić i pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Ružica Beljo-Lučić.

Deveti paviljon

Studentski dom Stjepan Radić

„Poemom o studentskom životu” PMF-ovac opjevao tipičnu noć savske ekipe

Sve je počelo kao naivna odluka ovog studenta da se uputi ranije na spavanje. Mada PMF-ovac malo se preračunao zaboravivši da je srijeda i inspiracija je sama došla.

8 savjeta za uredniju i organiziraniju studentsku sobu

Oslobodite se „kreativnog“ nereda u svom malom prostoru

Osam savjeta za uredniju i organiziraniju studentsku sobu

Uz naše korisne savjete vaša studentska soba izgledat će uredno i primamljivo.

Teretana, vježbanje

Studentski centar Zagreb

Teretane u studentskim domovima uskoro kreću s radom

Od 10. rujna do 1. listopada teretane će raditi po izmijenjenom rasporedu, a 1. se listopada vraćaju ustaljenom radnom vremenu.

Portapak-perspektiva

Marin Karadžija

Portapak-perspektiva

Promijeniti cijenu stanarine ne znači nužno da će se ona povećati, ali koliki istinski optimist morate biti da povjerujete u scenarij u kojem će poglavice reći: „Dragi moji, niste potrošili puno struje i plina ovih mjeseci, snizit ćemo stanarinu za 100 kuna, neka vam to bude džeparac za osnovne ljudske potrebe kao što su kocka i alkohol.”