Glazbeni festival u Varšavi

Pariški duo Justice zatvara Orange Warsaw Festival

Justice, Orange Warsaw Festival

Neuobičajeni i zanosni koncerti popraćeni vizualima i glazbenim elementima sa savršenim detaljima su postali zaštitni znak pariškog dua.

Duo Justice, poznat po svojim specifičnim nastupima, pridružuje se programu Orange Warsaw festivala. To će biti njihov prvi nastup u Varšavi i spektakularno zatvaranje ovog dvodnevnog festivala.

U 2007. godini, Justice kojeg čine Francuzi Gaspard Auge i Xavier de Rosnay, donijeli su rekonstrukciju techna, popa, electra, R&B-a, funka, metala i svega ostalog što je bilo u njihovoj glazbenoj imaginaciji. Ova zanimljiva i vrlo uspješna kombinacija se mogla prvi put čuti na njihovom albumu  “†” – jednom od najznačajnijih elektro albuma zadnjeg desetljeća koji je ujedno i definirao zvuk za naredne godine

Woman, njihov treći studijski album, izašao je u studenom prošle godine, a odličan je odraz življem pristupu stvaranja glazbe. Nakon takvog albuma samo čekamo čuti nove stvari uživo.

Više informacija dostupno je na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Garden festival

Tisno

Sljedeći tjedan nas očekuje deveto izdanje The Garden Festivala

Uskoro počinje 9. The Garden Festival, jedan od najboljih festivala elektronske glazbe i predvodnik ostalih festivala na hrvatskoj obali, a traje od 2. - 9. srpnja.

Kuglica na boru

Božićne pjesme hrvatskih izvođača

VIDEO: Veselo kićenje bora uz nove domaće božićne hitove

Pavel, Psihomodo Pop, Auguste i brojni drugi donose drugačije ritmove za ovogodišnji ples oko božićnog drvca.

Oregon shooting

Masakr na kampusu

10 mrtvih nakon pucnjave na sveučilištu u Oregonu

Pucnjava se desila u Roseburgu, gradu od oko 20 000 stanovnika, koji se nalazi 418 km južno od Portlanda, najvećeg grada u saveznoj državi Oregon na pacifičkom sjeverozapadu SAD-a.

Husky

Na današnji dan

FOTO i VIDEO: Najvjerniji četveronožni ljubimac dobio svoj dan u godini

Svake se godine 26. kolovoza u SAD-u obilježava Nacionalni dan pasa. Cilj je podizanje svijesti o napuštenim i nezbrinutim psima, njihovoj ulozi u ljudskom životu i poticanje javnosti na udomljavanje umjesto kupnje pasa.

Jazz, funk, R&B

Na današnji dan

Stevie Wonder – slijepi jazz, funk i soul pjevač, skladatelj i humanitarac

S 38 godina postao je još jednim članom prestižne institucije Rock&Roll Hall of Fame, a svi ga poznaju po pjesmama „Uptight“, „Part Time Lover“ te „Superstition“. Neodoljiva glazba u snažnom izražajnom vokalnom prisustvu učinila je Stevieja Wondera jednim od najpoznatijih glazbenika.