Foto dani mladih

Otvorene prijave za modele na velikom fotografskom festivalu

Prijave za modele na Foto danima mladih

U Karlovcu se uskoro održava festival fotografije za mlade. Prijave za modele otvorene su do 24. srpnja.

Svi mladi koje zanima svijet modelinga i koji se žele iskušati ispred kamere, imaju priliku to učiniti na Foto danima mladih. Prijave za modele su otvorene do 24. srpnja, a događaj će se održati u Karlovcu od 22. do 26. kolovoza.

Modele će fotografirati mladi fotografi u tri kategorije: Prirodna i kulturna baština Karlovca, Umjetnička fotografija te Reklamna fotografija. Afirmacija modela i fotografa ostvarit će se mnogobrojnim izložbama fotografija ususret sedmih Dana diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

Postupak prijave je vrlo jednostavan. Potrebno je poslati podatke i tri fotografije na e-mail: prijava@fotodanimladih.com.hr. Za modele se mogu prijaviti svi momci i djevojke u dobi od 16 do 29 godina koji dolaze iz Hrvatske ili iz neke od zemalja regije. Više potrebnih podataka moguće je pronaći na poveznici.

Kako bi se potaknula prijava modela iz Karlovca, prvih deset prijavljenih bit će oslobođeno plaćanja kotizacije. Ostalima su, tijekom boravka na Foto danima mladih, osigurani hrana i smještaj.

Foto dani mladih festival je fotografije za mlade čiji program uključuje izložbe, koncerte, radionice i predavanja te filmski program. Stručni tim odlučuje između velikog broja prijava mladih fotografa na Foto dane mladih, kao i bendova za PickUp Music Festival na kojem će, među mnogobrojnim bendovima, nastupiti i popularni splitski bend TBF. Javnosti će uskoro biti predstavljen i bogati program koji očekuje brojnu publiku i sudionike.

Komentari na članak

Vezani članci

Fakultet političkih znanosti

Prijavite se!

Stažiranje u Europskom parlamentu

Plaćena praksa traje mjesec dana, a prijaviti se možete do 15.11. ove godine.

FUL KULTURNO natječaj

Natječaj FUL KULTURNO

10 000 kuna za najbolje od pisane riječi

Natječaj nagrađuje najbolje brendirani niskobudžetni događaj u kulturi, a odnosi se na kulturu pisane riječi. Otvoren je do 1. travnja 2018. godine, a pobjednika očekuje statua FUL KULTURNO i nagrada od deset tisuća kuna.

Stolni tenis

Dvodnevno druženje u Zagrebu

„Treneri velikog srca” pomažu djeci s teškoćama odabrati sportsku disciplinu po mjeri

Vodeći se osnovnim ljudskim pravom da bavljenje sportom ne smije biti povlastica, već pravo dostupno svima, kroz projekt „Treneri velikog srca” održat će se dinamičan Orijentacijski i inovacijski dvodnevni kamp u Zagrebu za djecu s teškoćama u razvoju.

Ljetna tvornica znanosti 2016.

Ljetna tvornica znanosti 2016.

Traže se mentori za Ljetnu tvornicu znanosti

Ako volite znanost i želite svoje znanje podijeliti s djecom i mladima, vrijeme je da se prijavite na natječaj za mentore Ljetne tvornice znanosti!

Regrutacija udruge Poduzetnici bez granica

Regrutacija članova

Traži te studentska udruga Poduzetnici bez granica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku

U tijeku je regrutacija udruge Poduzetnici bez granica. Pošalji CV i motivacijsko pismo do 8. prosinca ako želiš razviti svoj natjecateljski duh u pozitivnom okruženju.