Foto dani mladih

Otvorene prijave za modele na velikom fotografskom festivalu

Prijave za modele na Foto danima mladih

U Karlovcu se uskoro održava festival fotografije za mlade. Prijave za modele otvorene su do 24. srpnja.

Svi mladi koje zanima svijet modelinga i koji se žele iskušati ispred kamere, imaju priliku to učiniti na Foto danima mladih. Prijave za modele su otvorene do 24. srpnja, a događaj će se održati u Karlovcu od 22. do 26. kolovoza.

Modele će fotografirati mladi fotografi u tri kategorije: Prirodna i kulturna baština Karlovca, Umjetnička fotografija te Reklamna fotografija. Afirmacija modela i fotografa ostvarit će se mnogobrojnim izložbama fotografija ususret sedmih Dana diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

Postupak prijave je vrlo jednostavan. Potrebno je poslati podatke i tri fotografije na e-mail: prijava@fotodanimladih.com.hr. Za modele se mogu prijaviti svi momci i djevojke u dobi od 16 do 29 godina koji dolaze iz Hrvatske ili iz neke od zemalja regije. Više potrebnih podataka moguće je pronaći na poveznici.

Kako bi se potaknula prijava modela iz Karlovca, prvih deset prijavljenih bit će oslobođeno plaćanja kotizacije. Ostalima su, tijekom boravka na Foto danima mladih, osigurani hrana i smještaj.

Foto dani mladih festival je fotografije za mlade čiji program uključuje izložbe, koncerte, radionice i predavanja te filmski program. Stručni tim odlučuje između velikog broja prijava mladih fotografa na Foto dane mladih, kao i bendova za PickUp Music Festival na kojem će, među mnogobrojnim bendovima, nastupiti i popularni splitski bend TBF. Javnosti će uskoro biti predstavljen i bogati program koji očekuje brojnu publiku i sudionike.

Komentari na članak

Vezani članci

Snimanje filma

Program Filmske RUNDE

Besplatna radionica snimanja, i to spota za Kandžiju

Radionica osnova snimanja i montaže namijenjenja je početnicima koji se za sudjelovanje mogu prijaviti do 24. travnja. Potrebno je poslati motivaciju, a ona može biti u rimi jer snima se spot za Kandžiju.

studenti na okupu

Studiranje u Njemačkoj ili SAD-u

Stipendije i prakse za preddiplomske studije u inozemstvu

Kako vam zvuči studiranje u Njemačkoj ili Americi? Stipendije za preddiplomske studije čekaju na vas!

FonET 2016

Projekt kluba Eufonija

Brušenje govorničkih vještina na novom izdanju FonET-a

Ovogodišnje izdanje FonET-a održat će se kao dvodnevna edukacija 20. i 21. svibnja na zagrebačkom Filozofskom fakultetu. Pronađi govornika u sebi i prijavi se za sudjelovanje do 10. svibnja.

Izložba u Klubu Zona

Realizacija raznolikih aktivnosti

Raspisan natječaj za program i nove suradnike Kluba „Zona”

Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade. Programu mogu doprinijeti volontirajući, ali i plaćenim angažmanima.

Mažoretkinje na Karibima

Budi i ti dio uspješnog tima!

Zagrebačke mažoretkinje održavaju audicije

U dvorani Zagrebačkih mažoretkinja u Palmotićevoj 30 održat će se audicije za nove članice Zagrebačkih mažoretkinja. Zagrebačke mažoretkinje nižu uspjeh za uspjehom, a sve to zahvaljujući izvrsnoj spremnosti i motiviranim članicama kojih ima čak više od 600.