Foto dani mladih

Otvorene prijave za modele na velikom fotografskom festivalu

Prijave za modele na Foto danima mladih

U Karlovcu se uskoro održava festival fotografije za mlade. Prijave za modele otvorene su do 24. srpnja.

Svi mladi koje zanima svijet modelinga i koji se žele iskušati ispred kamere, imaju priliku to učiniti na Foto danima mladih. Prijave za modele su otvorene do 24. srpnja, a događaj će se održati u Karlovcu od 22. do 26. kolovoza.

Modele će fotografirati mladi fotografi u tri kategorije: Prirodna i kulturna baština Karlovca, Umjetnička fotografija te Reklamna fotografija. Afirmacija modela i fotografa ostvarit će se mnogobrojnim izložbama fotografija ususret sedmih Dana diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

Postupak prijave je vrlo jednostavan. Potrebno je poslati podatke i tri fotografije na e-mail: prijava@fotodanimladih.com.hr. Za modele se mogu prijaviti svi momci i djevojke u dobi od 16 do 29 godina koji dolaze iz Hrvatske ili iz neke od zemalja regije. Više potrebnih podataka moguće je pronaći na poveznici.

Kako bi se potaknula prijava modela iz Karlovca, prvih deset prijavljenih bit će oslobođeno plaćanja kotizacije. Ostalima su, tijekom boravka na Foto danima mladih, osigurani hrana i smještaj.

Foto dani mladih festival je fotografije za mlade čiji program uključuje izložbe, koncerte, radionice i predavanja te filmski program. Stručni tim odlučuje između velikog broja prijava mladih fotografa na Foto dane mladih, kao i bendova za PickUp Music Festival na kojem će, među mnogobrojnim bendovima, nastupiti i popularni splitski bend TBF. Javnosti će uskoro biti predstavljen i bogati program koji očekuje brojnu publiku i sudionike.

Komentari na članak

Vezani članci

Centar Beli

Natječaj Zaklade Sveučilišta u Rijeci

10 000 kuna za izradu vizualnog identiteta Centra Beli

Kako bi se Centar Beli popularizirao i postao prepoznatljiv akter očuvanja bjeloglavih supova, do 30. ožujka traži se novo idejno rješenje vizualnog identiteta koje će biti nagrađeno novčanom nagradom u iznosu od 10 000 kuna.

Besplatno testiranje znanja engleskog jezika u Info zoni

Info zona

Prijavite se na besplatno testiranje znanja engleskog jezika

Sudionici će dobiti službenu potvrdu kojom će moći dokazati razinu znanja navedenu u životopisu te procijeniti razinu znanja prije polaganja standardiziranih testova.

Logo festivala

Udruga studenata Grada Splita

Otvorene prijave za Festival studentskih klapa

Pravo sudjelovanja imaju klape koje su po svom sastavu većinom studentske. One mogu biti muške, ženske ili mještovite, a mogu imati od pet do devet članova.

Međunarodna ljetna škola Oslo - seminar u Lillehammeru

Međunarodna ljetna škola Oslo

„Ako želite upoznati svijet, dođite u Oslo!“

Razgovarali smo s Milom Lečić koja je prošle godine sudjelovala na Međunarodnoj ljetnoj školi u Oslu i saznali kako se prijaviti i dobiti stipendiju za nezaboravno ljeto u Norveškoj.

Volonteri

Volontiranje na sportsko-kulturnoj manifestaciji

Organizatori Kampusijade u potrazi su za volonterima

Organizatori Kampusijade pozivaju studente željne novih iskustava da se do 20. ožujka prijave na natječaj za volontere te sudjeluju u organizaciji ove kulturno-sportske manifestacije.