Foto dani mladih

Otvorene prijave za modele na velikom fotografskom festivalu

Prijave za modele na Foto danima mladih

U Karlovcu se uskoro održava festival fotografije za mlade. Prijave za modele otvorene su do 24. srpnja.

Svi mladi koje zanima svijet modelinga i koji se žele iskušati ispred kamere, imaju priliku to učiniti na Foto danima mladih. Prijave za modele su otvorene do 24. srpnja, a događaj će se održati u Karlovcu od 22. do 26. kolovoza.

Modele će fotografirati mladi fotografi u tri kategorije: Prirodna i kulturna baština Karlovca, Umjetnička fotografija te Reklamna fotografija. Afirmacija modela i fotografa ostvarit će se mnogobrojnim izložbama fotografija ususret sedmih Dana diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

Postupak prijave je vrlo jednostavan. Potrebno je poslati podatke i tri fotografije na e-mail: prijava@fotodanimladih.com.hr. Za modele se mogu prijaviti svi momci i djevojke u dobi od 16 do 29 godina koji dolaze iz Hrvatske ili iz neke od zemalja regije. Više potrebnih podataka moguće je pronaći na poveznici.

Kako bi se potaknula prijava modela iz Karlovca, prvih deset prijavljenih bit će oslobođeno plaćanja kotizacije. Ostalima su, tijekom boravka na Foto danima mladih, osigurani hrana i smještaj.

Foto dani mladih festival je fotografije za mlade čiji program uključuje izložbe, koncerte, radionice i predavanja te filmski program. Stručni tim odlučuje između velikog broja prijava mladih fotografa na Foto dane mladih, kao i bendova za PickUp Music Festival na kojem će, među mnogobrojnim bendovima, nastupiti i popularni splitski bend TBF. Javnosti će uskoro biti predstavljen i bogati program koji očekuje brojnu publiku i sudionike.

Komentari na članak

Vezani članci

novac_kovanice

Tokić d.o.o objavio natječaj za stipendiranje 25 studenata

Stipendija za studente koji nisu ostvarili prava na smještaj i subvenciju

Povodom 25 godina postojanja poduzeća, Tokić d.o.o. podijelit će 25 stipendija u jednokratnom iznosu od 1 000 kuna za studente koji u natječaju Studentskog centra nisu ostvarili pravo na smještaj u dom. 

AMAC-UK 2015

AMAC-UK 2015.

Natječaj za dodjelu akademske nagrade AMAC-UK 2015.

Natječaj za nagradu u vrijednosti od 1000 funti za projekte iz područja znanosti ili kulture povezane sa znanstvenom ustanovom u Velikoj Britaniji

Fotograf

„Cijeli svijet je pozornica“

Prijavite se na fotografski natječaj

Ako imaš oko za dobar kadar, fotografiju i njezinu obradu, ovaj je natječaj raspisan baš za tebe.

Pisanje

MetaFORA 2017.

Najbolje kratke priče osvajaju fantastične nagrade

Za prijavu na natječaj šalju se priče bajkovitog, fantastičnog sadržaja, napisane na hrvatskom jeziku. Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2017. godine.

Naslovna - Zagrebačka škola latinskog jezika

Zagrebačka škola latinskog jezika

Nauči govoriti latinski jezik kao svoj materinji!

Nekoliko studenata Sveučilišta u Zagrebu, potaknuti jednogodišnjim boravkom u humanističkoj akademiji živog latinskog jezika i kulture Vivarium Novum u Rimu, odlučili su prenijeti njen duhovni oblik i u Hrvatsku.