Foto dani mladih

Otvorene prijave za modele na velikom fotografskom festivalu

Prijave za modele na Foto danima mladih

U Karlovcu se uskoro održava festival fotografije za mlade. Prijave za modele otvorene su do 24. srpnja.

Svi mladi koje zanima svijet modelinga i koji se žele iskušati ispred kamere, imaju priliku to učiniti na Foto danima mladih. Prijave za modele su otvorene do 24. srpnja, a događaj će se održati u Karlovcu od 22. do 26. kolovoza.

Modele će fotografirati mladi fotografi u tri kategorije: Prirodna i kulturna baština Karlovca, Umjetnička fotografija te Reklamna fotografija. Afirmacija modela i fotografa ostvarit će se mnogobrojnim izložbama fotografija ususret sedmih Dana diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

Postupak prijave je vrlo jednostavan. Potrebno je poslati podatke i tri fotografije na e-mail: prijava@fotodanimladih.com.hr. Za modele se mogu prijaviti svi momci i djevojke u dobi od 16 do 29 godina koji dolaze iz Hrvatske ili iz neke od zemalja regije. Više potrebnih podataka moguće je pronaći na poveznici.

Kako bi se potaknula prijava modela iz Karlovca, prvih deset prijavljenih bit će oslobođeno plaćanja kotizacije. Ostalima su, tijekom boravka na Foto danima mladih, osigurani hrana i smještaj.

Foto dani mladih festival je fotografije za mlade čiji program uključuje izložbe, koncerte, radionice i predavanja te filmski program. Stručni tim odlučuje između velikog broja prijava mladih fotografa na Foto dane mladih, kao i bendova za PickUp Music Festival na kojem će, među mnogobrojnim bendovima, nastupiti i popularni splitski bend TBF. Javnosti će uskoro biti predstavljen i bogati program koji očekuje brojnu publiku i sudionike.

Komentari na članak

Vezani članci

Ilustracija - stipendija

Program stipendiranja Global Korea za 2017. godinu

Studenti diplomskih studija mogu uz stipendiju studirati u Republici Koreji

U sklopu programa stipendiranja Global Korea za 2017. godinu dodjeljuju se dvije stipendije studentima diplomskih studija, i to jedna državljaninu Republike Hrvatske, a druga državljaninu Bosne i Hercegovine.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Studentsko natjecanje

Koji je okus tvoje ideje za hrvatsko izdanje Ecotrophelie?

Ecotrophelia Hrvatska potiče studentsku inovativnost i kreativnost, a najbolje vodi na međunarodno natjecanje u London. Prijavite se, stoga, do 28. travnja i predstavite svoje genijalne ideje.

Start-Up udruga prima nove članove

Regrutacija članova

I tvoja karijera može započeti u Start-Up udruzi

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci koji sudjeluju u realizaciji različitih projekata Start-Up udruge uspješno nastavljaju poslovne i poduzetničke karijere nakon završetka studija. Postani i ti njenim dijelom i pošalji svoju prijavu do 31. listopada.

https://www.pinterest.com/pin/519180663286765039/

Europska nagrada

Otvoren natječaj za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednicu

„Cilj natječaja je promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identificirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost, a sve kako bi mladi ostali živjeti na selu te kako bi ruralni prostor opstao.” – stoji u opisu natječaja.

Knjiga

Petrarca Fest 2017

Najbolji soneti pišu se u čast Petrarcina rođendana

Ako pišete poeziju u obliku soneta, prijavite se na Petrarca Fest, neformalno pjesničko natjecanje koje se održava u Zagrebu.