Društvene igre u KLOOZ-u

Osvajajte bespuća Westerosa igrajući „Game of Thrones”

Game of Thrones

Provedite otkačenu večer ovog petka osvajajući bespuća Westerosa ili spriječavajući crveno vjenčanje dok igrate društvenu igru „Game of Thrones” u zadarskom Klubu mladih KLOOZ.

Nova sezona kultne svjetske hit serije Game of Thrones neumoljivo se bliži, a zaljubljenici su svakim danom sve nestrpljiviji. Provedite, stoga, otkačenu večer osvajajući bespuća Westerosa igrajući istoimenu društvenu igru ovog petka, 30. lipnja od 18 sati u klubu mladih KLOOZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača).

Pokrenite Daenerys iz dnevnopolitički dosadnog Meerena u žarenje i paljenje zmajevima po Westerosu. Ako vam je prednost triju zmajeva prevelika, okušajte se u Oberynovoj osveti, spriječite crveno vjenčanje, slušajte savjete Melisandre, prerušite se u omiljeni lik uz pomoć Jaqena H' gara ili gledajte kako svijet gori ispijajući crveno vino iz zlatnog kaleža u maniri omiljenog nam antijunaka Cersei Lannister. A možda da se pridružite ultimativnoj crnoj strani i požurite dolazak zime vodeći White walkere? Na stranu dobra zovu vas Starkovi, odazivate li se?

Koji god put odabrali, jedino je dobra zabava sigurna. Zato dođite u KLOOZ, a organizatori će se pobrinuti za ljetna osvježenja. Dolazak potvrdite na e-mail cinaz.info@gmail.com, putem Facebooka ili pozivom na broj 095/856-0454.

Komentari na članak

Vezani članci

Weekend Media Festival dio Monopolyja

Velika vijest za najveći komunikacijski festival u regiji

Weekend Media Festival dio legendarnog Monopolyja

Osim što je nezaobilazan događaj, ne samo među brojnim stručnjacima iz komunikacijske i marketinške branše, Weekend je dobio i novu generaciju posjetitelja te postao nezaobilazan dio druženja uz Monopoly.

II. bienale hrvatske mlade fotografije

Izložba fotografija u Zadru

Drugi bienale hrvatske mlade fotografije

Pogled kroz objektiv mladih fotografa na temu „Čovjek i prostor” u Kneževoj palači u Zadru.

E@t konferencija

„Taste and Travel“

Ratovi zbog vode izazvali značajan interes na „E@t“ konferenciji

– Ljudi su uvijek ratovali zbog resursa, a voda je i dosad bila uzrok ratova, naročito na Bliskom istoku. Sada može biti samo još gore, a često ga se podcjenjuje jer se ekonomske procjene ne rade po vodi, već po novcu. – otkrio je svoja promišljanja predavač Davor Pavuna.

Društvene igre Udruge Igranje

Zabavno-edukativna manifestacija

Dan društvenih igara: igranje s „Igranjem”

Posjetitelji „Dana društvenih igara”, zabavno-edukativne manifestacije, imat će priliku odigrati neke od preko 100 igara iz kolekcije Udruge „Igranje”.

Sajam

Lakše studiranje

Manje od mjesec dana do velikog Sajma stipendija i visokog obrazovanja u Zadru

Kako bi olakšali pristup visokom obrazovanju i kako bi pomogli trenutnim studentima u uspješnijem završetku studija, IRO i Grad Zadar i ove godine organiziraju Sajam stipendija i visokog obrazovanja u prostoru Sveučilišta. A do njega je ostalo manje od mjesec dana.